Zanima me ko u Splitu dr?ži konzultacije za klasu
Zanima me ko u Splitu dr?ži konzultacije za klasu
ima li ko kakvu skripticu za d17
1.PITANJEvako tko ide na ispit(rijeka 06.06.2011)posto je to Slijedeći termin u nizu
,ako se nevaram!!! I dali ima uopce Konzultacije za-Časnik stroja odgovoran za stra?žu u strojarnici
sa strojem porivne snage od 750 kW ili jačim!!!..
2PITANJE:koji su mi braveti potrebni za pristup casnickom ispitu!!..
Hvala i pozdrav svitu
Evo odgovor za drugo:
MMPI
Ode ti sve pi??e. Malo prouči.
A konkretno evo potrudija sam se pa napravija copy-paste:
Časnik stroja odgovornog za stra?žu u strojarnici sa strojem porivne snage od 750 kW ili jačim (STCW III/1)
Vremensko ograničenje 5 godina
Uvjeti
*
Vi??e od 18 godina starosti
*
Zavr??eno srednjo??kolsko obrazovanje brodostrojarskog smjera ili drugog odgovarajućeg smjera u trajanju od najmanje 4 godine, u kojem su obuhvaćeni najmanje sadr?žaji sukladno programu iz dijela A-III/1 STCW Pravilnika, ili
*
Odslu??ani i polo?ženi svi ispiti prve dvije godine preddiplomskog sveučili??nog studija brodostrojarskog smjera ili drugog odgovarajućeg smjera u kojima su obuhvaćeni najmanje sadr?žaji sukladno programu iz dijela A-III/1 STCW Pravilnika, ili
*
Zavr??en preddiplomski studij brodostrojarskog smjera ili drugog odgovarajućeg smjera u trajanju od tri godine u kojima su obuhvaćeni najmanje sadr?žaji sukladno programu iz dijela A-III/1 STCW Pravilnika
*
Polo?žen ispit sukladno programu iz Priloga C10
*
Najmanje 12 mjeseci plovidbene slu?žbe u svojstvu vje?žbenika u strojarnici broda sa strojem porivne snage od 750 kW ili jačim od čega najmanje 6 mjeseci na brodu sa strojem porivne snage od 3000 kW ili jačim
*
Udovoljavanje zdravstvenim uvjetima
Napomena: Pristupnik koji tijekom obrazovanja nije ovladao programima iz Priloga D2, D6B, D12, D17, D19 du?žan je prije pristupanja ispitu sukladno programu iz Priloga C6 savladati odnosne programe
Be prepared for the worst, but expect the best.
Moj savjet ti je da ne ide?? na konzultacije, to ti je bacanje para.Polaga san klasu pro??li tjedan u ?*ibeniku učija san sedan dana prije klase i iman popravni iz toplinskih da san učija koji dan vi??e pro??a bi sve.Uči po pitanjima koja ima?? tu na forumu i ponovi malo termodinamiku iz srednje. Sritno!
ovako da pitam posto nisam u sibeniku i..bio na klasi..idem u rijeku ili split!!
gledam ode na portalu-da u splitu od 10polaznika proslo ih je svega 3 a bacija njih gotovo 7-na popravni..stoga zanima me kako je u rijeci-?(kada sam zvao svoga 2 end.ofic i reko mu da idem na klasu u rijeku on se uvatija za glavuu i reko jaoooo!!! gdje ces tamo ,tamo ti je najteze!!pa pitam posto mi nije jasno gdje i kako!?
informativno pitam__sve sto mi nije jasno!?![]()
u Splitu i Rijeci su oduvijek bile budale. U biti ne znam sto mozes ocekivat od ljudi koji su doktorirali na odbojnicima od vagona,a drze se kao neprikosnovene velicine i strucnjaci u pomorstvu.
U ?*ibeniku od 13 ljudi pro??lo 3 odma palo 3 ili 4 ostali popravni.Neki ispitivači su do??li iz Splita tako da mislin da tu nema velike razlike.Triba?? se ??ta bolje spremit i normalno triba imat i malo sriće.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)