Konzultacije za iznad 500 ? ibenik/Split /Zadar
Konzultacije za iznad 500 ? ibenik/Split /Zadar
Po??tovani!
Evo jutros sam primila par ljudi koji ?žele konzultacije za poručnički, pa sam im rekla ne??to ??to ću reć i ostalima, probajte sami sa papirima i knjigama (a ima ih posvuda, na netu, ili na upit, znam da ima nekih koji prodaju te DVDove sa informacijama, ali ja evo ne prodajem, ali ni ne sla?žem, spr?žim sve ??to imam pa kopaj, ni ja ne znam ??to imam). Ako negdi zapne, pi??ite na email, ili zovnite. Ne kupamo se u novcu da mo?žemo priu??titi konzultacije, a meni se ne isplati za male pare odr?žavati konzultacije jer ipak imam svega 3 ure slobodno po danu, triba odmora. U zadnje vrijeme najče??će na konzultacije dolaze ljudi sa malih brodova ili da nisu dugo navigavali pa ih recesija natjerala da idu dalje i sad se treba vratit u mot sa terestikom, astronomskom i navigacijom.
Nisam nepogrije??iva, da to odma bude jasno, i ja sam prvi put pala (davnih godina he he) na stabilitetu kad sam polagala (fulala gustoću i slobodne povr??ine). Svaki dan se uči i obnavlja znanje. Kako sam predavala sva tri predmeta u srednjoj ??koli, znanje mi je svje?že. Iako dobijem alergiju od recimo direktne metode ili slankaste vode i njene vodene linije....
U učili??tu u ? ibeniku se odr?žavaju konzultacije na principu udarno na zadatke, nula teorije, po dva dana za svaki predmet. Pretpostavka je da teoriju čovjek mo?že sam doma, a za zadatke mu treba mala pomoć kad za??teka (evo 90 posto korekcija koje napravim na konzultacijama su tipa 40 minuta i 30 minuta koliko je to zbrojeno?? 70 min... i naravno digitron to neće da primi, uzme se Venera umjesto Sunca, uzme se dobar datum krivi sat ili obrnuto, fula se međutočka, krivo se prepi??e broj iz hidrostatskih....ni??ta drastično, a padne?? ispit).
Tako da ja predla?žem da nađete nekog za koga znate da ima znanje, a koji vam se nudi na raspolaganje i zovnete ga, po??aljete email kad ne??to za??teka dok rje??avate. A ako ba?? ne ide, onda na konzultacije, ali planski, ??to, koliko s kojim ciljem. Da Vas opet i te konzultacije ne bi bacile u minus, ili jo?? gore nepotrebni tro??ak. Otići na konzultacije gdje će vam dati kalkulacije za nuklearnu fiziku

, a trebaju vam pravila za jedan zadatak.... Za??to?