heavy_metal_pirat
New member
surprise, surprise
krasno
Nisu dezinformacije,ovo je iz prve ruke,meni osobno....
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Daleko si ti od prve ruke![]()
Malo mi je smiješna cijela situacija za TP.
Ali, moj veliki respekt svim pomorcima koji su u danaÅ¡nje vrijeme podplaćeni, degradirani, izgubljenog dostojanstva...
To su ljudi koji najviÅ¡e od svih zaslužuju beneficirani staž kojeg sami moraju plaćati, kvalitetnu ishranu a ne da im i voda ulazi u panatiku, pristojne plaće da bar ublaži sudbinu Å¡to propuÅ¡taju gledati rast svoje djece i rođendane i blagdane i godiÅ¡njice...a jedan je život koji se neće viÅ¡e ponoviti. Zato joÅ¡ jednom: RESPEKT.

Svaka cast za ovaj post samo je problem sta nas sindikat to ne kuzi a sta je najgore misle da kuze nas zivot i uz to se "bore" za nas. Svi imaju titule kapetana a nisu mora vidili brat bratu 20 godina minimum. Kako su brevete obnovili ako smo svi isti prid zakonom? (Zna se da mo ako u 5 godina nemamo godinu navigacije gubimo brevet)
Zivila ravnopravnost![]()
Dragi moj Dalmos, ja ti sretnem u Luckoj Kapetaniji Split jednog lika sta je isa samnom u srednju,a on sad radi u LK. I u cakuli mi kaze kako je da obnavljat porucnicki,ja ga pitam zasto a on kaze ka zlu ne tribalo.
Tad san ga pita da san cuja da on uopce nije bija navigat a on mi kaze da je da kadeturu i jedan put bija za terca....To je bilo prije 12 god....
Linic Pavicu oprasta milijone,a zamisli da ti ne platis jedan racun....ne daj Boze da imas dug od 100 kn prema poreznoj...
jebi ga stari, to ti je zivot![]()
TP nije pokrenula predstečajnu nagodbu tako da Pavić nije tražio otpis duga prema državi/poreznoj.
Hoću reći da je to moguće samo u slučaju predstečajne nagodbe a to Å¡to ti navodiÅ¡ su neistine.
A ukoliko dođe do likvidacije postojećeg druÅ¡tva i osnivanja novog, naravno da će se svi vjerovnici morati naplatiti u prvom redu (država, banke...)
TP nije pokrenula predstečajnu nagodbu tako da Pavić nije tražio otpis duga prema državi/poreznoj.
Hoću reći da je to moguće samo u slučaju predstečajne nagodbe a to Å¡to ti navodiÅ¡ su neistine.
A ukoliko dođe do likvidacije postojećeg druÅ¡tva i osnivanja novog, naravno da će se svi vjerovnici morati naplatiti u prvom redu (država, banke...)

Jebale te navodne "neistine koje ja navodin", bogati mislia san na Ninoslava Pavica (EPH)....
citajte malo i druge portale i dnevne novine a ne samo pom.net![]()
hebiga tkz.SPH ceka da TP nestane onda ce se oni javit kako su upozoravali,borili se kao lavovi,da su dali sve od sebe...itd,itd.... a znamo sto se dogodi kad se oni bore za pomorca...
Ok, Ok...o EPH na temi o TP...i Pavić i Pavić..logično da je doÅ¡lo do zabune.
hebiga tkz.SPH ceka da TP nestane onda ce se oni javit kako su upozoravali,borili se kao lavovi,da su dali sve od sebe...itd,itd.... a znamo sto se dogodi kad se oni bore za pomorca...