Split Ship Managment

oce mi ko objasnit jeli to oni na crno ili sta,koliko znan,zabrana rada je aktivna,di i kako ih prijavit ponovo

ma slazen se 100% u svemu ali ako neko ide,primjera radi,na ncl-a priko ssm-a nevirujen da ce ga moc guzit iko... mozda grijesin... neznan... zelen san jos :uzdravlje

primjera radi mene zove samo za putnicke brodove ili ako su puno bolji uvjeti jer san tako reka onoj teti :)

Last edited:
ja samo kazen, kad riba smrdi, smrdi isto, bilo od repa ili od glave...Aratko smrdi, nadaleko...znan da daje samo prostor ovin tukcima iz ncl-a ili nekih drugih tamo cruiser kompanija, ali budi siguran, prije ili kasnije ce neko naj... i tu. mene su isto zvali za holland americana, i za royala, svaka prica je bila drukcija placa, daleko ispod standarda cruising industrije. svaka cast svakom, ja sam reka sta mislim o poslovanju s njima, a svi smo mi pametni ljudi koji biraju i odlucuju svoju sudbinu...radje kopat kanale ili cistit ulicu nego imat posla s ratkom..osjecat cu se cistije i ponosnije!:D

oce mi ko objasnit jeli to oni na crno ili sta,koliko znan,zabrana rada je aktivna,di i kako ih prijavit ponovo

a kome prijavit? ministarstvo je koliko sam ja skuzia oduzelo dopusnicu za rad s zahtjevom da ima sve pomorce koje je u tom trenutku zaposljava dovest doma i isplatit... e sad, ocito je da Ratko ima nekog jakog u ministarstvu koji sve gura pod tepih...volia bi postavit pitanje Babicu ili Kalmeti sta je s tim i zasto nepostuju vlastite odluke, i volia bi vidit njihov odgovor...mozda UPH ili cak Brazzoduro (jedan od onih koji je osua drvljem i kamenjem po SSM-u prije par miseci i sporadicno i sad pise pizzdar... na svom blogu),cisto me zanima sta ima za rec... Predraze...vrli kapetane,ako citate, any comment?

Last edited:
ma slazen se 100% u svemu ali ako neko ide,primjera radi,na ncl-a priko ssm-a nevirujen da ce ga moc guzit iko... mozda grijesin... neznan... zelen san jos :uzdravlje

primjera radi mene zove samo za putnicke brodove ili ako su puno bolji uvjeti jer san tako reka onoj teti :)

NCL je prikinuo suradnju s SSM-om nakon toga sta smo mi koji smo na firmi uputili mail u firmu da s njima nerade jer da ruse ugled NCL-u i takvih je mailova doslo pun kufer. Poslane su im i vijesti iz novina te papir koji im je pokazivao da je SSM-u oduzeta licenca za ukrcaj i oni su onda prisli kod Zorovica. Tako da se NCL u toj igri pokazao sasvim fer i prikinuo odnose s SSM-om i Ratkom Bozicem u potpunosti.

100% provjerena informacija :cool:

NCL je prikinuo suradnju s SSM-om nakon toga sta smo mi koji smo na firmi uputili mail u firmu da s njima nerade jer da ruse ugled NCL-u i takvih je mailova doslo pun kufer. Poslane su im i vijesti iz novina te papir koji im je pokazivao da je SSM-u oduzeta licenca za ukrcaj i oni su onda prisli kod Zorovica. Tako da se NCL u toj igri pokazao sasvim fer i prikinuo odnose s SSM-om i Ratkom Bozicem u potpunosti.

100% provjerena informacija :cool:

i cudija san se da ce ostat :) svaka van cast

fala na korisnoj informaciji :uzdravlje

@ kokolo

evo,je da malo kasnin...ali odgovor je odgovor kakav god i od koga bia...

quote:
Po??tovani,

Nismo obavije??teni da je ikada povučena zabrana rada SSM-u.

O nastavljanju s radom imamo indicija o kojima sam obavijestio na??e
Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Na?žalost zakoni su jedno, primjena i volja da se isti primjene očigledno ne
postoji. Moram upozoriti da obzirom da SSM nema dozvolu za posredovanje u
zapo??ljavanju pomoraca, nadle?žnost za njihovo protupravno djelovanje pre??la
je na dr?žavni inspektorat za rad, a oni očigledno ne znaju kako da primjene
zakone i kako da doka?žu da SSM i dalje radi.
Ako vi imate bilo kakav dokaz o daljnjem radu ili ste spremni svjedočiti ja
ću se svakako potruditi da se zakon primjeni i SSM primjereno kazni.
Kako nas u kopiji čitaju du?žnosnici MMPI-a, nadam se da će i oni reagirati
na ove e-mailove.

S po??tovanjem,

Kap.p.Brazzoduro

Odgovor mi je proslijedia kolega jedan tako da zahvaljujem i njemu i g. Brazzoduru

sve u svemu, drzavne sluzbe ne funkcioniraju:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom, i nema volje za znacajnije promjene!:o

Mene su isto zvali iz SSM-a za VLCC je (mislim da je firma Gulf Marine) .To je bilo pri par dana ,ali nakon onoga sta sam joj reka mislim da me nece vise zvat.Inace ta zenska osoba koja me zvala i nudila mi posal nije se tila predstavit.

nisam bas upucen ali znam da se pisalo o ssm-ovom brodu u africi prije koji mjesec... da li je to rjeseno ili ?

nisam bas upucen ali znam da se pisalo o ssm-ovom brodu u africi prije koji mjesec... da li je to rjeseno ili ?
Javi se useru "nera", ona ti je bila vrlo aktivna na forumu u to vrime. Posto je vise nema ni cut ni vidit, pretpostavljam da je to rijeseno.

Ako jo?? netko razmi??lja oko ukrcaja na SSM -

Ukrainian sailor dies of exhaustion in Cameroon as Croatian company becomes bankrupt
By Vladimir V. Sytin
The Ukrainian Times

Ukrainian sailors Nikolai Melnikov and Yuri Koval have been dying of hunger on board the Croatian dry-cargo ship Swift Split for 18 months. The vessel was arrested for shipownerâ??s debts in one of the ports in Cameroon.

It is established that the owner became bankrupt and left the ship to the mercy of fate without food, potable water and medicines. As a result, Yuri Koval died of exhaustion. Fortunately, Nikolai Melnikov is returning to his home in the town of Izmail, Odessa region.

Over the course of 17 months relatives of the sailors have been vainly applying to the Ukrainian Ministry of Foreign Affairs for assistance. The Croatian company Split Ship Management Ltd. refuses to pay the money to the Ukrainian sailors including the family of Yuri Koval. Importantly, a debt owed by Split Ship Management Ltd. to the late sailor amounts to $40,000.

People say a debt does not go away just because a knave decides he does not want it. It is still there like grinning death.

Back