Split Ship Managment

Lova ti nece bit preko 4 tisuce kuna,a radit ces od jutra do sutra pa sad razmislis.A probni rad mislim da nije placen.

probni rad nije placen to sigurno a do njega nece ni doc jer mislim da ne bi sad ni prihvatija ni da me zovu... a 4k bi mozda i prihvatija kad bi to bilo neto jer mi je kraj kuce... a ionako ne radim iman vrimena:D... jedino ako mi netko od Vas moze ponudit bolji posa... :D

Taj posao stoji na HZZO vec godinama zato sto kad vide ljudi s kim imaju posla, zahvale i odu.

Zahtijevaju od svojih tzv. kadrovika da drze strazu na porti da ne bi tko upao i izveo masakar po uredu. Zamislite, dodje im zapovjednik aplicirat za posao a taj tzv. kadrovik ga mora poslat u fotokopirnicu da iskopira svoje brevete.

Najvece ruganje je bilo prije par godina. Bozic je platio clanak u SD da ga ishvale. Pored toga je zakupio HNK da bi obiljezio godisnjicu postojanja SSM. Naravno da mu je tu bila sva tadasnja politicka elita Splita. Najtuznije je sto je vec sutradan osvanuo na istim tim stranicama SD kao okrivljenik u slucaju Jadroplova. (Starije kolege ce znati o cemu govorim).

Tuzna je ova drzava kad takvi likovi i dalje posluju u ovim vodama.

a ne znan koliko stoji ali sam siguran da vise necu aplicirat na nista u njih...

a cujem da se u njih svastari... od cistaca do inspektora... :udriglavom

Last edited:
Znači ti si sa Ravnizih Njiva ili Puljanki... ;) bez zajebancije, mislin da je ipak rad u SSM-u, da li na kopnu ili na nekom od njihovih brodi (čast izuzecima za koje rade samo avio-karte) je totalni proma??aj...
Mislim da ljudi zaslu?žuju bolje, pogledaj samo kako su Maafia i ekipa pro??li na onom pitch-carrieru i sve će ti bit jasno, dno dna... :udriglavom

stoj sa strane. radit tamo ti je dobra sansa da te neko na cesti punta sakon u nos. ja znan par ljudi, njegovih igraca s broda... jedan tamo isa radit ka inspektor, pobiga posli par miseci (nece da ga ljudi pljucaju po putu), otisa vanka... osramotija se. onda, bija je i ovi njegov grubisic ovde u singapuru...
pobiga ca nazad bez se i javit firmi da ide, ka lupez... spremala se pedala nemila. i jos njih par, ista prica.
koliko ja znan, inspektor ima pravo odobrit narudzbu do 2K, fleet manager do 5K USD, ostalo sve mora priko bozica. na normalnin firmama, cifre su oko 10 puti vece.

a ljudi moji sta da vam kazem...

znan ja da je sve to manje vise tako... jadrane jesan tu san... ;)

pa eto u njih se necu sigurno zaposlit... :kafa

.

.

Bi?ži od SSM a ka od đavla. Koristit će te do iznemoglosti,za nikakvu lovu i kad mu dođe neko jeftiniji od tebe leti??. Kad te pripremi za u Kopar ili Trst na 3 dana,to ti znači da če?? u Nigeriju na jedno misec dana. Kad si na godi??njem odmoru svaki dan dvi ure mora?? doč u ured,nedjelju isto tako. I sve to za 4-5 tis.kn prvi godinu dana.

maloprije su me zvali za 3 rd off na njem firmu. NSC..Ugovor je 6 mjeseci, a placa 3000 $..Brodovi sve noviji, kontejneri i multi, imate na webu od firme...Meni se nije svidio ni ugovor, ni placa (da je bar 1 od toga samo ok) i odbio sam...ali ako nekoga zanima, neka im se javi..

maloprije su me zvali za 3 rd off na njem firmu. NSC..Ugovor je 6 mjeseci, a placa 3000 $..Brodovi sve noviji, kontejneri i multi, imate na webu od firme...Meni se nije svidio ni ugovor, ni placa (da je bar 1 od toga samo ok) i odbio sam...ali ako nekoga zanima, neka im se javi..

ova firma je skroz neozbiljna,ovaj NSC,imam iskustva s njima jer smo u ??kveru radili RO-RO e za njih, posada su rusi i ukrajinci oficiri i filipi a inspektori neki na??i nadobudni. ni?? lipoga o ovoj firmi

Mislim da su njihovi Roro i radjeni u 3.maju ako se ne varam..imaju ih par komada..
A po meni su neobiljni samo s ponudom place, sad dal je to maslo SSM-a ili njihova politika ne znam, ali nije prihvatljivo...

moje je misljenje da u ova vremena kad je lakse dobiti sedmicu na lotu nego ukrcaj za juniora, placa od 3000$ je sasvim solidna...

Bas me zanima, kolika je placa prihvatljiva za 3/o po vasim mjerilima. Ne pisem ovo zbog podcijenjivanja nego me cisto zanima.

3.makine sta je ista stvar 155 kila godisnje 4-4 tjedna.Toliko imaju moji 3. makine i kazu da im je prihvatljivo

Mislim da su njihovi Roro i radjeni u 3.maju ako se ne varam..imaju ih par komada..
A po meni su neobiljni samo s ponudom place, sad dal je to maslo SSM-a ili njihova politika ne znam, ali nije prihvatljivo...

NSC je gdja Carmen Song u kadrovskom ( pristojna osoba, ako nije isala ca.. ). Nudili su mi prije par godina posal, kad su tek pocimali, ali su se ispocetka odlucili na jeftinije. Bili su Bugari, ali mislim da su sada ruje....
:udriglavom

Bas me zanima, kolika je placa prihvatljiva za 3/o po vasim mjerilima. Ne pisem ovo zbog podcijenjivanja nego me cisto zanima.

Biti cu iskren, pa oko 3700 $ mislim da bi bilo sasvim ok..ili oko 2600 eura..vjerujem da nisam pretjerao, ali jesam i negdje grijesim prihvatiti cu rado Vas savijet...

ka sta smo na vise postova rekli-nismo mi najjaci,sve nacije imaju dobre i ala jebalo mater pomorce,boli me neka stvar ko je sa menon na brodu dok je dobar,i ako je dobar,trudicu se da i dalje bude sa menon

Jos jedan razlog moje recimo nevjerice...svi znamo i culi smo sto je bilo sa ljudima i brodovima u SSM-u..Pa i nekoliko iskusnijih clanova jednom me prilikom docekalo postom " nasanjka je Ratko ne tako jednom opreznog, ka ca si ti"...tako sudeci da je post dobronamjeran, jos vise se pazim..

Naime, odmah nakon poziva, ja sam poslao mail direktno u NSC crewing, sa CV-em itd..i odgovorili su mi da trenutno ne trebaju nikoga..a 5 min prije mene zvala iz SSM-a za njiihov brod..sada...:confused:

Back