Lova ti nece bit preko 4 tisuce kuna,a radit ces od jutra do sutra pa sad razmislis.A probni rad mislim da nije placen.
probni rad nije placen to sigurno a do njega nece ni doc jer mislim da ne bi sad ni prihvatija ni da me zovu... a 4k bi mozda i prihvatija kad bi to bilo neto jer mi je kraj kuce... a ionako ne radim iman vrimena
Taj posao stoji na HZZO vec godinama zato sto kad vide ljudi s kim imaju posla, zahvale i odu.
Zahtijevaju od svojih tzv. kadrovika da drze strazu na porti da ne bi tko upao i izveo masakar po uredu. Zamislite, dodje im zapovjednik aplicirat za posao a taj tzv. kadrovik ga mora poslat u fotokopirnicu da iskopira svoje brevete.
Najvece ruganje je bilo prije par godina. Bozic je platio clanak u SD da ga ishvale. Pored toga je zakupio HNK da bi obiljezio godisnjicu postojanja SSM. Naravno da mu je tu bila sva tadasnja politicka elita Splita. Najtuznije je sto je vec sutradan osvanuo na istim tim stranicama SD kao okrivljenik u slucaju Jadroplova. (Starije kolege ce znati o cemu govorim).
Tuzna je ova drzava kad takvi likovi i dalje posluju u ovim vodama.
a ne znan koliko stoji ali sam siguran da vise necu aplicirat na nista u njih...
a cujem da se u njih svastari... od cistaca do inspektora...

Last edited: