Porezna uprava

Citajuci ovakve vijesti dolazi mi bljuvat od jebene tamnice naroda..,

Vrime je doslo za jedan ozbiljan protestni miting kontra ovakvog neo-fasizma?!!!

Malo nevezano za temu ali uvik postoji opcija kupiti kilo koke i par kila dima pa se ostaviti mora , jer tu je jedino dobra zarada a porezna te ne kaci 😂

Poslano sa mog SM-G930F

Da li je netko ko radi na zastavi EU i do sada nije morao placati nista dobio uplatnice?
Naime mirovinsko placa kompanije i od ulaska u EU nisam nista morao placati do sada, danas dobio hrpu uplatnica.
Sada na poreznu, mirovinsko i vidjeti sta sa time.

Koja zastava? Jesi bija sve pod istom zastavom? Jesi podnija zahtjev za izuzece? Imas li agenciju RH koja ti radi prijavu odjavu?

Ja sad plovim na eu zastavi i trazio sam izuzece da nastavim placat hr doprinose.
Cije uplatnice si dobio, hr ili zemlje na pod cijom zastavom plovis?
Ocito da netko (ti ili agencija) niste drzavi poslali dopis, potvrdu-uvjerenje da firma placa doprinose.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Nizozemska zastava, nikad trazeno izuzece.

Krivo na kapetaniji prijavljeno, na mirovinsko i zdravstveno dan zahtjev za storniranje.
Sada cekat i vidjet sta ce biti sa time.
Od ulaska u EU na istom brodu i istoj zastavi i sada dosle uplatnice za ugovor koji je zavrsen u veljaci.

Na zdravstveno i mirovinsko su poslali prijavu kao da nisam na EU zastavi, tj normalno ne salju nista, prosli ugovor su poslali, a sve ostalo nisu.

Aaaaa, bok im mater.., gadljivu.., koji odvratni fašisti.., insomma ahime!

Evo dati ću usput i jedan prijedlog, čisto da vidimo kakav je ovo vukojebistan od države!

Naime, jučer me zove brat i bio u mirovinskom i kaže - nije mu evidentirano 8 godina staža. Inače je građevinar po struci.., a taj staž koji fali je iz bivÅ¡ih građevinskih poduzeća u Splitu prije 30 i viÅ¡e godina. A staž mu je normalno upisan u radnoj knjižici. Drugi mi rođak, profesionalni vozač, na istu foru ostao uskraćen za 4 godine staža - i btw, mirovina 2500 kuna, a ima 40 godina efektivnog staža bez ove 4 godine koje fale.

Dakle, ovako.., nas je zavelo u ove spletke godine gospodnje 2008 - uz parolu "zadovoljan pomorac, samo osiguran pomorac" koju je izmislio ono govno zadarsko-Å¡iptarsko (Kalmeta). Tako, nemojte se iznenaditi sutra ničemu - zato, idite u mirovinsko neka vam isprinta staž pa možemo otvoriti posebnu temo o tome - da vidimo kakvo je stanje iza kulisa.

Kad sam ja zadnji put bio - nije bilo onog beneficiranog staža koji smo plaćali. A ona koza tamo nije znala objasniti "il perche". Zatim, ono vođenje po stupovima (REGOS) - deÅ¡avalo mi se da sam stalno imao na kraju mjeseca manje obračunskih jedinica u odnosu na prethodni mjesec. Jednom sam prolazio pored tog REGOSA i palo mi na pamet da pitam objaÅ¡njenje.

Uglavnom, objaÅ¡njenje na prvu je bilo - "Aaaaaaa, to je nemoguće!" Ja na to vani u kopirnicu i isprintam obračune koje mi Å¡alje onaj tko vodi moj fond, vratim se s tim u REGOS i pokažem glupači - ovaj put je objaÅ¡njenje bilo - "Aaaaaa, vidi stvarno!"

Uglavnom čekao sam dva sata objaÅ¡njenje i poÅ¡to sam izgubio strpljenje - otiÅ¡ao vani "nezadovoljen".

Po tome ispada - kada budemo iÅ¡li u mirovinu - da ćemo njima biti dužni lovu, umjesto oni nama!

Toliko! A yebiga.., pođite tamo pa da vidimo stanje stvari!

Last edited:
Evo sada kada sam kupovao auto,isla je provjera jer sam platio vise 100.000 kuna u kesu.Prodavac je morao ispuniti neki obrazac i poslati ga u poreznu.

Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk

Da si 100 iljada kn za 1.0

Sent from my internet mobile device

Gavro, daj napisi detaljnije vezano za te "obracunske jedinice". Pricas o II. (drugom) stupu?

Pa da Ive..,

Taj drugi stup oni pretvaraju novce koje uplaćujeÅ¡ - pretvaraju ih u u tzv. obračunske jedinice fonda. To se onda navodno ulaže i u tom lancu imaÅ¡ onog tko upravlja gdje će uložiti novac, zatim imaÅ¡ taj REGOS, koji sve to nadgleda kao državna agencija. Npr. ja sam u fondu kod PBZ, ali to možeÅ¡ i promijeniti i odabrati drugog upravljača. Prvi put kada mijenjaÅ¡ fond ne plačaÅ¡ niÅ¡ta, a ako naknadno odabereÅ¡ nekog drugog onda ti naplaćuju "upad" - ono kao u disco u zemljama tipa vukojebistan.

Uglavnom, taj tko ti vodi fond ti dade PIN, i možeÅ¡ na njihovim stranicama provjeravati stanje. Recimo ja imam PIN od tog fonda PBZ i od Allianza itd. Ne moram ići kod njih u office. I tako, prije su mi slali izvjeÅ¡taje na e-mail, sada su prestali i to slati poÅ¡to viÅ¡e na uplaćujem ni yebene lipe - jer sam zadnje vrijeme pod talijanskom zastavom i plaćaju mi u Italiji sve.

I kažem ti iz tih njihovih črčkarija sam bio zapažao tada da svaki mjesec imam dvije-tri obračunske jedinice manje - jednostavno nestanu. Npr. ja odem na brod par mjeseci i niÅ¡ta ne uplaćujem dok se ne vratim - stanje se obračunskih jedinica ne bi smjelo mijenjati. Može se mijenjati vrijednost obračunske jedinice, ali njihov broj nikako! Vrijednost obračunske jedinice ovisi o fondu - u mom ovom PBZ je bila preko 100 kuna, a to se mijenja ovisno o burzi itd.

Međutim, u vukojebistanu je na snazi neka druga matematika - koju btw, nitko ne zna kada ideÅ¡ pitati objaÅ¡njenje.

Majku im faÅ¡ističku spotaknem..,

:udriglavom

Last edited:
Evo sada kada sam kupovao auto,isla je provjera jer sam platio vise 100.000 kuna u kesu.

Ja u biti ne bih imao niÅ¡ta kontra Å¡to oni provjeravaju - međutim u državi u kojoj se desio Sanader, Karamarko, PaÅ¡alić i cijeli niz takvih bandita - mahom iz Vlade RH - yeben mater takvoj vladi i državi. Evo, vjerovao ili ne meni su poslali jednom dopis - neka državna agencija za nadzor financijskih usluga tzv. HANFA - i naredili.., pazi ovo: da skinem s Interneta s njihove stranice neki formular, da ga ispunim i poÅ¡aljem preporučeno u Zagreb na njihovu adresu - objaÅ¡njenje je bilo - radi sprečavanja pranja novca u Evropi i svijetu..,

Ja tada bio na Gearbulka i valjda su me naÅ¡li preko banke na koju sam primao plaću, Zagrebačka banka. Hrvatska joÅ¡ nije bila u EU. Kada me VIPnet zayebo za 3 tisuće eura (220MB data prijenosa) poslao sam i toj gubi HANFA dopis i naveo kako su mi na temelju trajnog naloga na hrvatskom jeziku koji je bio vezan za kunski račun - skidali novce s deviznog računa - čak i nakon Å¡to sam trajni nalog opozvao!

Dobio sam odgovor ubrzo gdje su izjavili doslovno - nismo nadležni.

Majku im yeben, opet.

Evo sada kada sam kupovao auto,isla je provjera jer sam platio vise 100.000 kuna u kesu.Prodavac je morao ispuniti neki obrazac i poslati ga u poreznu.

Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk

O tome i pricam,prijavis se vani da bi izbjego porez i kad kupis nesto skupo opalit ce te po dzepu jer nisi platio porez na dohodak

Ja u biti ne bih imao niÅ¡ta kontra Å¡to oni provjeravaju - međutim u državi u kojoj se desio Sanader, Karamarko, PaÅ¡alić i cijeli niz takvih bandita - mahom iz Vlade RH .
Nazalost bit ce tako,za velike igrace nece bit zakona

Back