Porezna uprava

Jeste dobili broj dana na moru za proslu godinu? Ja jos cekam a treba uskoro na brod.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Meni dosa dopis iz splitske kapetanije da sam dodjem predignit potvrdu o broju dana

Poslano sa mog m2 note koristeći Tapatalk

Prosli tjedan san bija u splitu na kapetaniji, jos nisu poceli slat da ce od ovog tjedna pocet. A u slucaju da se bude na brodu i ne podndse se prijava , moze se pri povratku uz kopiju matrikule.

7 dana je rok prijave kad se iskrcas sa broda,ne treba potvrda,jer oni to lako provjere

Poslano s ASUS_T00I putem Pomorac.net

Porezna uprava Rijeka
Bez ikakvog razloga promijenili su mi rank i sada mi salju uplatnice na vise
Pitao,kazu ne znamo,al vi placajte na to sto jeste
Kakav nerad

Porezna uprava Rijeka
Kakav nerad

Eeee, Sax.., jes' ti ono mene ranije kritikovao da mi nitko ne valja.., ni porezna, ni ovaj, ni onaj?

Nisam siguran.., ali da ne tražim sada postove unazad..,

Al' ako jesi -

onda

volin što su te naguzili!

Biće vas joÅ¡..,

a gavros se smije na vaÅ¡e kmečanje!

:D

Porezna uprava Rijeka
Kakav nerad
Trebao bi ici gore kod njih da ti to preprave, kolega mi govori da su njemu isto to napravili, umjesto ch.off slali su mu za ch.eng, uz objasnjenje da nema veze jer je to isti rank???? prosao je dosta borbe s njima da ih uvjeri da nije isti rank a tu neplacenu razliku bi morao s kamatama vratit u suprotnom. Oprezno s njima!!

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Eeee, Sax.., jes' ti ono mene ranije kritikovao da mi nitko ne valja.., ni porezna, ni ovaj, ni onaj?

Nisam siguran.., ali da ne tražim sada postove unazad..,

Al' ako jesi -

onda

volin što su te naguzili!

Biće vas joÅ¡..,

a gavros se smije na vaÅ¡e kmečanje!

:D

Ako je to cijena zivit bez kredita sa vlastitom kucom i obitelji onda mi je drago sto je tebi drago

Trebao bi ici gore kod njih da ti to preprave, kolega mi govori da su njemu isto to napravili, umjesto ch.off slali su mu za ch.eng, uz objasnjenje da nema veze jer je to isti rank???? prosao je dosta borbe s njima da ih uvjeri da nije isti rank a tu neplacenu razliku bi morao s kamatama vratit u suprotnom. Oprezno s njima!!

Hvala na savjetu,probat cu to pismeno rijesit pa bar imam dokaz
Al dobro je to sto za permanent ugovore nema kamata,bit ce da nam je to sph sredio ;)

ZnaÅ¡ onda koja smo mi "pomorska" zemlja kada nekome u centru Rijeke, u državnom uredu, moraÅ¡ tjednima objaÅ¡njavat da prvi kuverte i kapo nisu isti rank na brodu. I onda Å¡to očekivat od onih u unutraÅ¡njosti. Po mom iskustvu , greÅ¡ka ranka se vuče iz kapatanije i njihovog uvođenja u sistem kod prijave ukrcaja. Kad se sami prijavljujete na prijavi koristite čisto Hr izraze , a ne Eng.jer tako je manja Å¡ansa da će vas one cure krivo uvest u sistem. Osobno mi se to dogodilo u Ri na LK, ali sam bio dovoljno blizu kompjutera da to primjetim i odmah da joj kažem da ispravi to.

ja sam permanent,i stalno prijavljen,nema odjave,i najedanput uplatnice po 300kn vece
da je bilo promijene nebi nista rekao,al ni toga ni odjave

Hvala na savjetu,probat cu to pismeno rijesit pa bar imam dokaz
Al dobro je to sto za permanent ugovore nema kamata,bit ce da nam je to sph sredio ;)

Ja sam permanent i zena mi otisla s uplatnicama u poreznu platit koa i svaki misec i rekli su ako kasni par dana s placanjem da ce morat platit kamate. Sve ovisi od porezne do porezne. Sve su to gamad nametljiva.

@Sax, to te cudi? Nedavno kolegi doslo doprinosa cca. 30.000,00kn za 7mj/2016. Prije toga nije dobija uplatnice u nazad par godina i sad odjednom uplatnice i to u ovom iznosu SAMO za jedan misec. Mene vise nista ne iznenadjuje i ne znam kako itko moze bit iznenadjen apsurdima koji se dogadjaju.

pa čini mi se da bi tu mogo bit skriven porez za pomorce a ukidanje 183 dana
sve mi nesto smrdi na to
ako dizu place negdje moraju uzet
pdv ide na 24% al uvode porez na nekretnine,zanci iz supljeg u prazno

Back