Jeste dobili broj dana na moru za proslu godinu? Ja jos cekam a treba uskoro na brod.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Porezna uprava Rijeka
Bez ikakvog razloga promijenili su mi rank i sada mi salju uplatnice na vise
Pitao,kazu ne znamo,al vi placajte na to sto jeste
Kakav nerad
Trebao bi ici gore kod njih da ti to preprave, kolega mi govori da su njemu isto to napravili, umjesto ch.off slali su mu za ch.eng, uz objasnjenje da nema veze jer je to isti rank???? prosao je dosta borbe s njima da ih uvjeri da nije isti rank a tu neplacenu razliku bi morao s kamatama vratit u suprotnom. Oprezno s njima!!Porezna uprava Rijeka
Bez ikakvog razloga promijenili su mi rank i sada mi salju uplatnice na vise
Pitao,kazu ne znamo,al vi placajte na to sto jeste
Kakav nerad
Eeee, Sax.., jes' ti ono mene ranije kritikovao da mi nitko ne valja.., ni porezna, ni ovaj, ni onaj?
Nisam siguran.., ali da ne tražim sada postove unazad..,
Al' ako jesi -
onda
volin što su te naguzili!
Biće vas joÅ¡..,
a gavros se smije na vaÅ¡e kmečanje!
![]()
Trebao bi ici gore kod njih da ti to preprave, kolega mi govori da su njemu isto to napravili, umjesto ch.off slali su mu za ch.eng, uz objasnjenje da nema veze jer je to isti rank???? prosao je dosta borbe s njima da ih uvjeri da nije isti rank a tu neplacenu razliku bi morao s kamatama vratit u suprotnom. Oprezno s njima!!
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Trebao bi ici gore kod njih da ti to preprave, kolega mi govori da su njemu isto to napravili, umjesto ch.off slali su mu za ch.eng, uz objasnjenje da nema veze jer je to isti rank???? prosao je dosta borbe s njima da ih uvjeri da nije isti rank a tu neplacenu razliku bi morao s kamatama vratit u suprotnom. Oprezno s njima!!
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Hvala na savjetu,probat cu to pismeno rijesit pa bar imam dokaz
Al dobro je to sto za permanent ugovore nema kamata,bit ce da nam je to sph sredio![]()