• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

Pomoć za kolegu - problem s kila?žom ili ti ga ''personal DWT :D ''

Nisi rekla da si dobila gastritis od jabučnog octa...i to jo?? nata??te...koja je to bomba na ?želudac...

haha pa od ove djete bi vjerovatno umra drugi dan od nedostatka hrane....treba to postupno, najprije smanji na 2 kila mesa i kilo kruva. Isto tako smanji na 6-7 piva (sokice ne pijem ionako). I naravno sve ostalo smanji proporcionalno ovom, naravno osim sexa (koji je po nekima nebitan al dobro nije ga lose zadrzat na istoj razini).
Eto to je za prvi tjedan dana a posli opet smanji mrvicu...pa opet pa opet...

ljudi moji koji su ovo savjeti s octima za ljude sa 110 kg i vi??e!!!! Pa ocete da neko umre ode?

:uzdravlje

ljudi moji koji su ovo savjeti s octima za ljude sa 110 kg i vi??e!!!! Pa ocete da neko umre ode?

:uzdravlje

eh ja umrla nisam ziva sam,:hihi:hihi a imala bas tu kilazu , jos jedna osoba imala 145 , a sada se nosi sa 108 ...ista dijeta.

tu vam je bitna volja i zelja, niko umjesto vas skinuti ih nece, a morate se si uzeti nesto kao "ključ", ja sam si u tu svrhu uzela ocat....:uzdravlje

nekome ce to mozda biti caj, voda... al tu je vec psiholoski pristup...

"promjeniti čip u glavi" moglo bi se i tako definirat. :kafa:cool:

salim se ja, virujem da je to dobra djeta za one kojima je kritično. evo da nebi podbacija ja cu za pocetak uzet samo kljuc a ostalo cu pomalo.....kljuc ce mi bit sport u krevetu :hihi

Evo va jedna fina dijeta koju sam sama realizirala jos 2001 !

Uspjeh garantiran (18mjeseci - skinula55kg)...

Jebate kad bi ja ovoliko skinija ostalo bi mi 20 kila. A ova djeta je bezveze.Ovo je zivo gladovanje.Jebes takvu dijetu.Nadjite dijetu di se zdere i mrsavi.

Jebate kad bi ja ovoliko skinija ostalo bi mi 20 kila. A ova djeta je bezveze.Ovo je zivo gladovanje.Jebes takvu dijetu.Nadjite dijetu di se zdere i mrsavi.

MRE
ili ti Meal ready to eat

800px-MRE_20071124.PNG

Ukratko , Američko smeće koje jede američka vojska i ekipa koja nema pristup kantinama za vrijeme obavljanja zadatka. Relativno su jeftini , već od 3€ paket. U njemu se nalaze 2 glavna obroka , 2 među obroka , samogrijač ( kesica u koju ulijete vodu i bacite kesu u kojoj je spiza ) , koncentrat limunade i kako u kojemu još par pizdarija.

Shema je u tome što možeš jesti ko prase a udebljat se nećeš. Iako neće da priznaju dokazano je da obroke pumpaju afitaminima. A i jedan biftek iz ovoga je ko 4 prava pa jedi ako možeš :D

nakon što pojedeš nešto iz MRE-a ( tipa biftek koji izgleda ka biftek a bigtek nije nego su kemijski sastojci dovoljni da te bustaju ) imaš enegije za cili dan i to ne bilo kakve ( radiš ko Alija Sirotanović ).

Jeo sam ovo par dana u više navrata ( nije bilo ništa drugo tu di sam jeo ) i mogu reći samo jednu stvar: Droga u hrani ali jebeno dobra stvar ako moraš živit pod fizičkim naporom. :uzdravlje

pa jes reka prije par dana da droge nisi taka sunce ti tvoje.....a sad ti je lipo na amfetaminima.....haha svaka cast to i je najbolja djeta samo sta nije legalna.

pa jes reka prije par dana da droge nisi taka sunce ti tvoje.....a sad ti je lipo na amfetaminima.....haha svaka cast to i je najbolja djeta samo sta nije legalna.

Kako nije legalna ?
Kupi?? baksu ovoga niko ti neće ni??ta reći bilo di. Afitamin se ne vidi na nalazima ( poku??ali su dokazati vadeći sve i sva??ta iz vojnika ) jer se razgradi u roku od minut. Ovo ti je ka da pojede?? pola gajbe red bulla , zbijenu u sarmu , napunjenu jo?? kakvim sastojcima.
Nisam ga jeo odavno jer mi se ne tro??i ovo malo ??ta imam na pizdarije :D ali sam na njemu trčao ka ??ta nikad nisam , to moram priznat :D

Bilicu sunce ti tvoje zarko, zahebi navigavanje, idemo u bizmis, prodavacemo u mene po butigan, bices novi Mr Dzirlo.. :udriglavom:udriglavom

Ima li pomoraca sta su u ZONI?

Kakava su iskustva?

Ja stalno sad cu pa nikako u ZONU.

pozdrav

UN djeta je zakon :uzdravlje

Cisti bumerang ilitiga JO JO. Krene dobro a onda sve nazad put 3.

Po svemu sudeci ZONA je jedino rjesenje.

Kasno sam vidio ove poruke.
Triba je samo doci do Zadra,to mu je ura vrimena od Splita i stvar mu je sredjena da ga doktor nebi trazio nikakav BMI.

Koja debilna doktorica za ne povirovati.
Vjerojatno hoce nesto dodatne zarade u kuvertici.ili joj mu?ž ima slab BMI pa je nezadovoljna::))

Ako čovjeku jo?? nije kasno neka se javi>

Dr.Marko Mustać u Zadru.023-254-640

Prijatelju ovakve stvari nestavljaj javno nego salji PM.

pozdrav

Last edited:
dodjoh, vidjeh, pobjegoh!!! necu vise kliknit ovde...pa vi ste svi popizdili. pasji kolacici, kvasina, cajevi...majko moja.....

dodjoh, vidjeh, pobjegoh!!! necu vise kliknit ovde...pa vi ste svi popizdili. pasji kolacici, kvasina, cajevi...majko moja.....

A Sovjeti su jedno vrijeme radili ''uređaj za mr??avljenje'' koji se bazirao na magnetski kontroliranoj radijaciji iz cezija. :D
Masovno se crkavalo pa su vidili da od toga nema ni??ta :hihi

Back