ccyp
olika
O Vistice, aj posalji ovo mojoj Andjeliji kad si faca..![]()
nema beda , cekaj da jednom dođem doli, pa kad se začakulamo i zakafenisemo .... prosljedim joj
a ovo Vistice je u pozitivnom ili negativnom smislu????

O Vistice, aj posalji ovo mojoj Andjeliji kad si faca..![]()

Nisi rekla da si dobila gastritis od jabučnog octa...i to još natašte...koja je to bomba na želudac...
ljudi moji koji su ovo savjeti s octima za ljude sa 110 kg i vi??e!!!! Pa ocete da neko umre ode?
![]()

a imala bas tu kilazu , jos jedna osoba imala 145 , a sada se nosi sa 108 ...ista dijeta.
salim se ja, virujem da je to dobra djeta za one kojima je kritično. evo da nebi podbacija ja cu za pocetak uzet samo kljuc a ostalo cu pomalo.....kljuc ce mi bit sport u krevetu![]()
Evo va jedna fina dijeta koju sam sama realizirala jos 2001 !
Uspjeh garantiran (18mjeseci - skinula55kg)...
Jebate kad bi ja ovoliko skinija ostalo bi mi 20 kila. A ova djeta je bezveze.Ovo je zivo gladovanje.Jebes takvu dijetu.Nadjite dijetu di se zdere i mrsavi.
pa jes reka prije par dana da droge nisi taka sunce ti tvoje.....a sad ti je lipo na amfetaminima.....haha svaka cast to i je najbolja djeta samo sta nije legalna.
UN djeta je zakon![]()
Kasno sam vidio ove poruke.
Triba je samo doci do Zadra,to mu je ura vrimena od Splita i stvar mu je sredjena da ga doktor nebi trazio nikakav BMI.
Koja debilna doktorica za ne povirovati.
Vjerojatno hoce nesto dodatne zarade u kuvertici.ili joj mu?ž ima slab BMI pa je nezadovoljna:)
Ako čovjeku jo?? nije kasno neka se javi>
Dr.Marko Mustać u Zadru.023-254-640
dodjoh, vidjeh, pobjegoh!!! necu vise kliknit ovde...pa vi ste svi popizdili. pasji kolacici, kvasina, cajevi...majko moja.....

da ja odem ponovo na tu dijetu ostalo bi mi jedva 9 kgJebate kad bi ja ovoliko skinija ostalo bi mi 20 kila.
.Nadjite dijetu di se zdere i mrsavi.