• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

Pomoć za kolegu - problem s kila?žom ili ti ga ''personal DWT :D ''

Bilich

New member
Ljudi moji nevoje ljute. Kolega koji je treći je triba ići na Uljanika u ponedijak i danas je bija na lječnički ( tra?žilo mu iako ima va?žeći ) i doktorica mu nije dala nalaz jerbo ima velik BMI i ne more proć kroz 60*60.. Jel postoji kakav način da se ovaj ''obave?že da će smr??at :D'' ili neka druga shema da dobije lječnički.. ??a mi je čovika puno :(

:o Brzinski to nikako neće smanjiti. Mo?že uzeti neki diuretik za smanjenje vode, pa će tako na vagi biti lak??i, ali i to sa oprezom. Dijeta i vje?žba.

Najjednostavnije je da promini doktora, ne traze svi dlaku u jajetu. Danas BMI, suta nesto trece... Triba naci doktora koji na zajebava, nije vrag da Uljanik uvjetuje di ces raditi lijecnicki. A naravno mrsavljanje i ostalo nek radi radi sebe i svog zdravlja.

Sad neka mu daju invalidsku penziju jer je nesposoban za radit. U pm pa di ovo ide?

Ma nije on toliko ni debeo nego je relativno nizak pa ispada ka da je.
A javio je gore da nije pro??ao i to u 2 lječnika :rolleyes: , vidit će jo?? ujutro ako mo?že negdi ( subota :rolleyes: ) al' nema ni??ta od toga čini mi se , ?ža mi čovika :(

a sranja di je radija? koji grad je u pitanu??

Ma u Splitu. JBG sve mu je bilo zbrda zdola, polo?ži el.karte, lječnički.. na kraju platio karte ( koje mu ionako tribaju ali... ) i ni??ta.. Nije se sitio spičit u Imotski / Sinj i rije??it to uz bocu vina i komad slanine.. Poku??at ću mu ja ne??to iskemijat do sutra :uzdravlje

di to u splitu? da znan di ne triba ic

iako ja uopce ne sumnjan da bi prosa...

Javim ti kad saznam :uzdravlje
Jel ovo 60*60 samo za tankere ili sve brode..

Upravo sam napravio kvadrat 60*60 i triba?? biti stvarno stomak owner za ne proć kroz ovo :rolleyes:

di to u splitu? da znan di ne triba ic

iako ja uopce ne sumnjan da bi prosa...
A bice u one Ercegovicke, ona je sposobna tako nesto ucinit coviku, Markovicku da i ne spominjen.. Imas ordinaciju Barac u bivsu skolsku polikliniku.. ka prosek.. :uzdravlje
A stvarno, kolika je misina tome liku nedilje ti svete, kako bi tek prosa HUET da mi ga je vidit..

Last edited:
To mi "smrdi" na wagnericu, ona je opsjednuta BMIjem, i ja pro??a na jedva... :udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom
A Je.. ga kad nisan manekenski tip,triba na brodu i potegnit! :uzdravlje

A moj Pupuja, ko te tira na musula shipping pa moras potizat.. :p
Ovi je triba rec likaru da ima teske kosti, mozda bi se provuka.. :hihi

Ja otkad san dosa doma reka san zeni da makne ca plinsku bocu dalje od mene, toliko o musuli.. :mad:
Nego ca Bilic kaze, jesu li prosli ljecnicki.. :hihi

Ja otkad san dosa doma reka san zeni da makne ca plinsku bocu dalje od mene, toliko o musuli.. :mad:
Nego ca Bilic kaze, jesu li prosli ljecnicki.. :hihi

Ma kakvi. Bio sam sad s likom da ga malo oraspoložim upa je u katastrofalnu depresiju. Neda i neda. Na njegovo da ''molim Vas, u poneidljak moram na posa'' ona mu je odgovorila ''Ja vam spasila život a Vi meni tako'' :D :D Ercegovićka..

Ništa , posada ide u utorak u Ameriku , nać će oni trećega lako , nažalost.

Iako, lik ima BMI 39.2 :rolleyes::rolleyes: ali opet nije toliko debeo i može se provuć kroz 60x60 , ali ipak 39.2 :rolleyes: :rolleyes:

Ne može svako imat BMI 25 ka ja vako lip i šesan :hihi:
E i kad smo već kod lipote , mislim da bi me svaka kruzer kompanije tribala primit da samo šetam u odori okolo i da se ljudi dive ovoj lipoti. Da se slikavaju a svaku sliku naplaćivat. Na sajtu kompanije bi trebalo pisati.. ''Ljepota nije u očima promatrača, ljepota je na našem brodu..'' i moja slika zagonetnog pogleda kako spajam žice.. :hihi:
cool0012.gif
love0007.gif

Last edited:
Na njegovo da ''molim Vas, u poneidljak moram na posa'' ona mu je odgovorila ''Ja vam spasila ?život a Vi meni tako'' imam jednoga frenda koji po ovoj doturici ne bi naviga ni 5 minuta pa svejedno to radi vec 20 godina. Triba joj je reci da mu nije spasila zivot nego da ce tek sada umrit od gladi bez posla.

da zajebano, meni je 29.2 i nisan u stanju kalat niti kila doli i mislin se šta ću... ne bi mu volija bit u koži, i šta mu je ona sad pomogla kad se nije ukrca, na brodu bi izgubija bar pet kila...

Back