• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

Pomoć za kolegu - problem s kila?žom ili ti ga ''personal DWT :D ''

Na njegovo da ''molim Vas, u poneidljak moram na posa'' ona mu je odgovorila ''Ja vam spasila ?život a Vi meni tako'' imam jednoga frenda koji po ovoj doturici ne bi naviga ni 5 minuta pa svejedno to radi vec 20 godina. Triba joj je reci da mu nije spasila zivot nego da ce tek sada umrit od gladi bez posla.

treba njoj oduzet poso, pa da se malo prpa...

kuc.a isfrustrirana!

da zajebano, meni je 29.2 i nisan u stanju kalat niti kila doli i mislin se ??ta ću... ne bi mu volija bit u ko?ži, i ??ta mu je ona sad pomogla kad se nije ukrca, na brodu bi izgubija bar pet kila...

On za smanjit BMI ispod 30 mora smr??ati 27 kila :confused:

Moj BMI sa 80 kila 26.A ako skinem 8 ovaj ugovor sta sigurno ocu iden na 72 i BMI ce mi bit 23. Znaci pa samo za 3,a ja kala 10% tezine i ubija se poslom.

Kokolo sta 31, godina, kila viska, BMI.. :hihi:hihi
Koliko mene sjecanje sluzi po P&I medicalu, priko 34 je pretilost.. jel to onda ta likarusa ima neke svoje tablice???? :udriglavom

Kokolo sta 31, godina, kila viska, BMI.. :hihi:hihi
Koliko mene sjecanje sluzi po P&I medicalu, priko 34 je pretilost.. jel to onda ta likarusa ima neke svoje tablice???? :udriglavom

muškarci

prenizak BMI <20.7
idealan BMI 20.7-26.4
lagano visok BMI 26.5-27.8
visok BMI 27.9-31.1
previsok BMI 31.2-45
izrazito visok BMI >45

Last edited:
A pazi sad ovo Bilicu.. idjen ja se ukrcat na offshore, barba na helijohopteru me izvaga 106.. :udriglavom Rezultat :) Istira jednoga araba ca i pribacija ga na kasniji let, meni vise mista :hihi:hihi
Zivija moj BMI :uzdravlje

previsok bmi-31

Kako kaže kadrovnik iz CMA do 31.9 može proći u svih kompanija koje to traže , što znači da si još uvijek u prolaznoj skupini :hihi

A pazi sad ovo Bilicu.. idjen ja se ukrcat na offshore, barba na helijohopteru me izvaga 106.. :udriglavom Rezultat :) Istira jednoga araba ca i pribacija ga na kasniji let, meni vise mista :hihi:hihi
Zivija moj BMI :uzdravlje

O netijače moj lipe li radosti :D :D
A sad je ispalo da ovi na 175 cm ima 121 kg , iako ne vidim di mu je stalo toliko. Ka da ima kosti od olova :hihi:
Mora da je otvrda na Orange Star-a piketavajući

Last edited:
Ako jos netko u Splitu i okolici ima problema sa Body Mass Indexom, mogu preporucit covjeka koji mi je pomogao izgubit vise od 30kg. Zove se Dalibor Zulejhic, profesor je kineziologije, ovo su njegovi kontakt podaci:

TELEFON: 098/90-92-905, 095/877-55-05
E-MAIL: dzulejhic@yahoo.com

Naplacivao mi je 2000kn mjesecno za 5 treninga tjedno. Svaki trening je trajao oko 2h. Bez toga ne bih uspio izgubit toliko kg, bilo je dana kad mi se ne ide u teretanu, kad nemam volje... a morao sam kad sam vec platio covjeku i dogovorio se da me ceka u teretani.
Eto, pa tko ima volje, nek navali. :uzdravlje

bome u mene je 29.7 i kad bi smanjia 7 kg jos bi bia u visokom. Dakle sad imam 104 i kad bi smanjia na 97 ??ta je po meni idealna kila?ža ja bi jo?? bia u visokom BMI...nisu ove tablice dobre, to bi tribalo bit individualno....izmiri mi otkucaje i tlak srca na naporu pa mi onda reci da smeta (ja ..bem ko lud a da mi neko govori da nemogu, ma daj):uzdravlje

Je sad su vam odjedanput doktori krivi za va??e kile i pre?žderavanja :udriglavom
Ne tra?žite krivca kad ste sami krivi. ;)

The.Brane vam je preporučio Dalibora i mogu se samo slo?žit i reći da je čovjek na mjestu i preporuka svakome sa prekomjernom te?žinom da mu se javi.

Meni se vise cini da je ovo thread za one nesnalazljive, majke ti mile, coviku sa 100 kila rec da je debel.. :mad:
Ja nebi ni dava matrikulu onima ispod 90, posli kad podju nabrod deboto flandje i gambete moraju u zepu nosit.. :udriglavom

Back