Oporavak offshore trzista

Kad smo vec kod agrl, taman mi se pojavilo na linkedinu
630f2a3077ab2ac3702826680732d215.jpg

Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk

Jedini problem je sto traze sve moguce dostupne certifikate za posao,barem na papiru sad neznam kako ide tijekom intervjua...

i u zadnje vrijeme traze north sea expirience, vidim skoro svi to navode, ne kuzim koja im je to fora pogotovo za pozicije elektricara i strojare?

taman mi se pojavilo na linkedinu

Kire.., moš me zvati okorjelim pesimistom -

al' općenito ja ne vjerujem u sjajnu budućnost svijeta i svjecko blagostanje, bez obzira na ovu pojačanu potražnju radnika!

Pogledaj ovo - ne znam da li se radi o farabutu ili ne - jučer primio i poslao sam depešu da ne mislin minjat' preduzeće - ako te zanima pronađi ga na Linkedin stranici i istraži šta oće:

Bob Hope

Minimize your conversation with Bob

Close your conversation with Bob Hope
  • Recruiter

Aug 15
  • Bob Hope sent the following message at 5:23 AM
    View Bob’s profile
    Bob Hope
    Bob Hope Your assistance is greatly appreciated

Hi Gavro,, I am contacting you to see if you might be able to help me? I am working on a position that requires someone with an Electrical Engineering background and a basic understanding of Networking Systems and/or some experience of Uninterrupted Power System equipment. My client is an Irish based growing name in the UPS sector and will provide factory certified training, a basic salary of 45,000 euro and a generous overtime package. Given your own background and experience, I was wondering if there was anyone in your network that might appreciate knowing more about this position? It’s an exciting position, based in the Ireland, with a client I know well and have a lot of respect for. If you can think of anyone would be interested I’d be happy to take them through the details of the position. In the meantime, many thanks for your help. Bob Hope Associate at Flagship Management LLC

Last edited:
Dosta prevaranata vam je se rasirilo i na linkedinu jos od tamo sredine 2014,postalo im je to mjesto zanimljivo tako da ne saljete papire ili stupate u kontakt,triba i tamo procijenit...
2/O_ri gori valja dosta,a i izvrnilo se dosta suplajera i desilo tragedija,di bi nastradala il posada,a nekom brodu i pola obitelji...

Last edited:
to je nikakva placa za dublin a od amazona ima jedno 6-7 boljih firmi gori sa placama oko 89-95k€ samo traze 5 godina iskustva u struci

Krenulo je žestoko sa tim oko vjetra u njemačkoj. Dosta nas se probilo sada na CTVove jer Njemačka neda englezima sada radit sa ribarskim brevetima skipera od 200gt tako da imaš dosta naših mastera koji ih ili pokrivaju ili su več masteri jer mnoge firme su počele več preferirat da imaju mastere od 3000 ka zapovijednike. Dosta nas se nešalo u tom biznisu priko Noor Kimit ok su dnevnice plus se ie izbjegava porez sa invoicom u UK. Sad varira sve od firme do firme. Neki dan je Pacific Osprey ima accident u Eemshavenu u portu.

evo vidim par osv brodova i nekoliko drilling platformi tu oko vjetrenjaca u n sea u svabiji...sad je to neki oporavak ili...vidit cemo

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Krenulo je žestoko sa tim oko vjetra u njemačkoj. Dosta nas se probilo sada na CTVove jer Njemačka neda englezima sada radit sa ribarskim brevetima skipera od 200gt tako da imaš dosta naših mastera koji ih ili pokrivaju ili su več masteri jer mnoge firme su počele več preferirat da imaju mastere od 3000 ka zapovijednike. Dosta nas se nešalo u tom biznisu priko Noor Kimit ok su dnevnice plus se ie izbjegava porez sa invoicom u UK. Sad varira sve od firme do firme. Neki dan je Pacific Osprey ima accident u Eemshavenu u portu.

da znam iz prve ruke da traze nase ljude gori...krenuli su neki obnavljati brevete...

Mog owner repa zvalo iz agrl-a uk za Drill ,struja, za Ocean rig brodove jer je bio tamo i prije ?? Valjda Transocean sad ?

Mog owner repa zvalo iz agrl-a uk za Drill ,struja, za Ocean rig brodove jer je bio tamo i prije ?? Valjda Transocean sad ?

OR je vesa puno brodova i sad ga je preuzeo TO tako daje sad sve tu pod upitnikom, ali ja osobno mislm da ce 2019 bit dpsta bolja godina za offshore u usporedbi sa zadnjih 3 godine

OR je vesa puno brodova i sad ga je preuzeo TO tako daje sad sve tu pod upitnikom, ali ja osobno mislm da ce 2019 bit dpsta bolja godina za offshore u usporedbi sa zadnjih 3 godine

bili zivi pa vidili....
ovo je vec previse koliko traje ovo ludilo

čak je i vship počeo nuditi 12000$ dizalicaru on board,a za nord oko 250 funti on board, te 8500 permament za sekonda makinje SHT vessel, ali za prvi put 10000 on board only... poceli su nuditi egozticne brodove koji su bolje placeni,sve ide pomalo na bolje,

ponuda za ocean greaat white semi dp nov oprema za 2eng level 2 je 4260funti posli uk tax
puna placa je 6700funti
na kraju finale sam bukiras kartu za do aberdina i nazad imas dodatak od 350funti u placi za to

Last edited:
srelec koje ti supstance koristis...brate mili prova bi i ja to da mi je znati....inace nekidan manovra i ulazak u esjberg i kad vidis 4 jack upa jedan do drugoga u portu nije dobro...bar za sada

Back