Oporavak offshore trzista

ponuda za ocean greaat white semi dp nov oprema za 2eng level 2 je 4260funti posli uk tax
puna placa je 6700funti
na kraju finale sam bukiras kartu za do aberdina i nazad imas dodatak od 350funti u placi za to
Tako je meni jos 2013 Noble nudija za north sea. Nisan moga virovat da to uopce postoji da sam moras bukirat letove...

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Tako je meni jos 2013 Noble nudija za north sea. Nisan moga virovat da to uopce postoji da sam moras bukirat letove...

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

mi pricamo o firmi koja je placala 350,400kusd godisnje
cisto paralela di je to otislo

Kako di i kako koja agencija...neke uk nude funte di su prije bili dolari west africa sector za isto mjesto i to placa je na mistu,cak i veca prije potopa...

Transocean Ltd, a top supplier of drilling vessels, said last month that rates for its new high-spec vessels in the North Sea are now fetching $300,000 a day.

Royal Dutch Shell Plc and Chevron Corp bid heavily to clinch stakes nL2N1WE0B6 in Brazil’s offshore oil play last month and research firm IHS Markit expects 2020 global offshore rig demand to average 521 units, up from a 2018 estimate of 453 units.

https://www.reuters.com/article/us-o...-idUSKCN1MQ1UL

Last edited:
Sto se tice busenja nafte i oporavka off shore posla nekako mi se cini da je to zavrsena prica , za 5-6g ce se vjerojatno skroz druge grane pomorstva dignuti a tankeri i busenja definitivno idu u zaborav...

Crude oil ce dilati samo oni kojima je ventil u dvoristu.

Tko je jamio , jamio je dok je vrime bilo.

Chevron Among Those Making Bets on ChargePoint for Electric Cars 

https://www.bloomberg.com/news/arti...-making-bets-on-chargepoint-for-electric-cars

Last edited:
A i sta se tice posla za nas bijelce, kroz 10,15g ostat ce nam samo yachting i 2,3 top cruise firme (genting grupa, virgin, ritz-carlton).

Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk

A i sta se tice posla za nas bijelce, kroz 10,15g ostat ce nam samo yachting i 2,3 top cruise firme (genting grupa, virgin, ritz-carlton).

racunat ce se isto da se dobro zna IT,dosta toga ce biti automatizirano pa ko zna odrzavati te sustave,nece biti na odmet,nema vise telegrafista al zamjenili su ih sa drugim poslovima

racunat ce se isto da se dobro zna IT,dosta toga ce biti automatizirano pa ko zna odrzavati te sustave,nece biti na odmet,nema vise telegrafista al zamjenili su ih sa drugim poslovima
Tako je. Sada vec AV/IT officer na jahti ima 8000eur perm.

Back