Oporavak offshore trzista

Admin AssistantFacilitiesCorporate - LondonCorporate
Crane OperatorOperations (Offshore)BangkokAsia Pacific
Motor ManOperations (Offshore)BangkokAsia Pacific
PainterOperations (Offshore)BangkokAsia Pacific
WelderOperations (Offshore)BangkokAsia Pacific
RoustaboutOperations (Offshore)BangkokAsia Pacific
Assistant MechanicOperations (Offshore)BangkokAsia Pacific
Assistant ElectricianOperations (Offshore)BangkokAsia Pacific
Legal CounselLegal & ComplianceCorporate - LondonCorporate

Title Job Category Location Region

DrillerOperations (Offshore)SharjahAsia Pacific
Information Security Senior AnalystIS/ITCorporate - LiverpoolCorporate
Deck SupervisorOperations (Offshore)Asia PacificAsia Pacific
Crane OperatorOperations (Offshore)Asia PacificAsia Pacific
Assistant Crane OperatorOperations (Offshore)Asia PacificAsia Pacific
DerrickmanOperations (Offshore)Asia PacificAsia Pacific
Assistant DrillerOperations (Offshore)Asia PacificAsia Pacific
DrillerOperations (Offshore)Asia PacificAsia Pacific
Safety Training OfficerOperations (Offshore)Asia PacificAsia Pacific
ISIT Operations Mobility LeadIS/ITCorporate - LiverpoolCorporate

Assistant Crane Operator Operations (Offshore) Mexico - Seamex Latin America North Operations Marine West Oberon Offshore
Crane Operator Operations (Offshore) Mexico - Seamex Latin America North Operations Marine West Oberon Offshore
Roustabout Operations (Offshore) Mexico - Seamex Latin America North Operations Marine West Oberon Offshore
Roustabout_GOM_Local Nationals_009 Operations (Offshore) Gulf of Mexico North America
Solutions Architect (Technology) IS/IT Corporate - Liverpool Corporate
Roustabout_GOM_Local Nationals_008 Operations (Offshore) Gulf of Mexico North America

imam norvezanina iz mcgregor radi na hidralift dizalici nekog boga stalno se minja

zena mu je brazilka zivi gore ovd eje od 2013..

kaze mi da se u norveskoj market za drilling dize i to dosta ,vise ide shalow water nego dw ,ali da i dw se isto dize

ovde u brazilu udw je izrazita stagnacija i naqzadovanje

trenutno je na marketu udw preko 65% brodova rigova bez ugovora
i dok god taj broj ne dodze na cc 80-85% day rate ce bit izrazito mal i biti ce tesko i nemoguce odrzavat monstrume koje su napravili

citam neki dan da je TO da iskidat 3,4 drillshipa i jedna semi ,sva zeljezarija koja je mogla jos radit i izgradjena u ovom stoljecu..

bit ce interesantno vidit kako ce se krecat udw brodi i kojim smjerom ce to ic..

ja nisam bas neki pretjerani optimist...

u brazilu su kupljeni blokovi za buzanje i nafte ima to je sigurno
danas za do 200tusd biraj koji rig zelis ili drillship i na koliko godina hoces ugovor,cijena nece bit jeftinija jer ne moze

znaci extra povoljno imas brod za buzat i popratne supply brode sve je 3 puta jeftinije

zdrav razum mi sad nalaze da se pocne s pripremom i poslom nikad nece bit jeftinije a cijena nafte je ok
da je cijena i manja nije problem jer operacija dana sumijesto 1musd nevno ce bit cc 400tusd dnevno

tako da je s udw neka igra koju ja ne shvacam..

iskreno srelec na ovoj firmi iz Quebeca mornar ima vise nego chief na Shella,godisnje a basic iznosi masteru nekih 22k$ ako ne i vise posto je hour rate ko odvjetnicima na wall streetu trun manji,dodje mi da razmislim da li je potreban toliko trenutno offshore, flng australia i kanadske firme treba gledat... notice im je krasan,bez zajebancije

iskreno srelec na ovoj firmi iz Quebeca mornar ima vise nego chief na Shella,godisnje a basic iznosi masteru nekih 22k$ ako ne i vise posto je hour rate ko odvjetnicima na wall streetu trun manji,dodje mi da razmislim da li je potreban toliko trenutno offshore, flng australia i kanadske firme treba gledat... notice im je krasan,bez zajebancije

ma sve 5 ,dobro zboris..

nemam iskustva s kemijom nisam radio pa neznam..

op australija hebe zbog njihovih zakona i sindikata
do boga su zasticeni i teski...

Place u Australskom sektoru su ajme ali cim brod dođe doli posada je u roku odma zaminjena australcima. Nekad se dogodi da nemogu nac ljude odma pa mozda ko i ostane kojih misec dana. Jedan moj rus osta misec ipo dana doli na nekom MPSVu jer nisu imali australci odma covika. Onda kad su nasli ovi moj osta jos desetak dana ka radi handovera. Sa placom u tih misec ipo dana kupija odma novog Subaru forestera sa full opremom :)

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

mozete sa takvim ljudima bit na istom brodu a ne znat kojem su ugovoru,desilo se crti zari jos pocetkom 2000tih..sve je moguce haha

uk agencije za nord trenutno traze dosta survey osoblja te rov tehnicara i pilota,mislim da se krece lagano,dayrate je 70%-65% onoga sta je bilo krajem 2014 tako crane op ima 360funti (onda je islo oko 480...

osm trazi posadu povis ausstralije,a u zadnje vrijeme je i vship poceo traziti za survey brodove pa posaljite aplikaciju,traze uk dokumente tipa radna dozvola ali to se na hr vise ne odnosi,nesto se kuva doli na far eastu,oko polja di je FLNG Prelude...
isto tako Trumpova admnistracija je odobrila koncesiju velikog dijela gulfa pa ce se i tamo uskoro surveyat ako nije vec onda buzat,zeleni su se vec digli protiv toga,u nordu se isto sprema,tidewater kao prvi korak pri oporavku kupuje gulfmark offshore,a survey ce ici oko polja Norveske...

Nisan od 2012 vidija 4 drillshipa jedan do drugoga, osim u Las palmasu :)
Dalmos izađi na krmu da te vidimo :)
23e63f52464eedccb3ec09446b6ccaf0.jpg

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

Jes da nije bas vezano za temu ali i u nas su se pocele vrtit okcifre za dayrate.
f5dd36289ce2bb7980e882797d3d70e7.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Back