Ocajni terco!

I onda owneri skuze da se krcaju tarabe pa kazu e pa sad nesmi biti vise od 40 posto hrvatskih oficira na brodu.

Ja san u golara pisa test specific za lng i risin 90 posto tocno isprinta mi onu diplomicu sve super...da bi meni rodjo reka a dobro momak ko je tebe priporucija. Ja kazen niko dosa san sam. I on meni e a nemore bez preporuke kapetana s nase firme.
Da bi 5 dana posli ukrcali tipa s jadrolinije.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Da da pun ih je split takvih. Posebno su gadljivi ti s Golara preseraju se s lovom a ja san na zodiaca ima veću lovu nego njihov terco. Na NMM sa engleskim ugovorom u na KOTCa s bonusom na kapetanski necu spominjat. Ali bitno je da su oni na Golara ka da su pd boga dati. Ja ih zoven balunska sekta jer su stalno po nekin balunima tu i tamo neki od njih dobije dozvolu za crossfit.

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

I onda owneri skuze da se krcaju tarabe pa kazu e pa sad nesmi biti vise od 40 posto hrvatskih oficira na brodu.

Ja san u golara pisa test specific za lng i risin 90 posto tocno isprinta mi onu diplomicu sve super...da bi meni rodjo reka a dobro momak ko je tebe priporucija. Ja kazen niko dosa san sam. I on meni e a nemore bez preporuke kapetana s nase firme.
Da bi 5 dana posli ukrcali tipa s jadrolinije.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
U ostalom koda ti se ja i caca nismo naslusali istih prica od najpoštenijeg hrvatskog agenta u svezi NMM pa smo se drito zaposlili tamo u roku 24 sata on na chevrona a ja na Stenu pod engleski ugovor.

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk

Ovo si dobro reka. Ja također iman advanced gas i LPG i LPG/Chemical iskustvo ali ne kao onda im triba striktknih 6 miseci na LNGU. A onda vidiÅ¡ na Golara dojučeraÅ¡nji stolri sa dry carga se krcaju ka trening oficiri. Ista priča Dynagasom ljudi koji nisu imali veze sa bilo kojim oblikom tankera pokrcani ka oficiri palube.

Znas kako se kaze bez veze si bezveze.Sicas li se naseg kolege s faxa koji je ka 2/O sa bananjere isa direkt ka 2/O na Golara.Pametnome dosta...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sičam se a samo ravnanja radi da ti kažem da san ja tada več bia iskusan tankeraÅ¡ sa sva 3 advanced certifikata i iskustvom sa gasera i kemija i čak sam ima preporuku ali vidiÅ¡ nikako me ukrcat i onda sam njega i joÅ¡ par klasiča mu odma u facu ih spočita i pokupia se ča iz tog malnogometaÅ¡kog ureda. ZnaÅ¡ ih sve o kojima se radi. I vidi čuda opet nalazim poslove i ti isto. Pametom dosta ka Å¡ta si reka.
Reka sam da je u tom uredu jedino prioritet zaposlit stolare i drvodjelce i olupine koje NYK potira od tamo. Tamo su ti svi "genijalci" iz naÅ¡e genracije pokrcani a par ih je engleski 1 polagalo i po 4 puta ako se sičaÅ¡-

Znas kako se kaze bez veze si bezveze.Sicas li se naseg kolege s faxa koji je ka 2/O sa bananjere isa direkt ka 2/O na Golara.Pametnome dosta...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ovo si dobro reka. Ja također iman advanced gas i LPG i LPG/Chemical iskustvo ali ne kao onda im triba striktknih 6 miseci na LNGU. A onda vidiÅ¡ na Golara dojučeraÅ¡nji stolri sa dry carga se krcaju ka trening oficiri. Ista priča Dynagasom ljudi koji nisu imali veze sa bilo kojim oblikom tankera pokrcani ka oficiri palube.

Je istina,znam jos primjera
To su jednostavno nasa posla,uvijek je tako bilo i bit ce

Tako je i zato bi svrha ovog foruma bila definitivno prokazat takve ali i upravo ovo Å¡ta sam reka razmjenjivat ode javno konkretne adrese di če ti netko odgovorit pa makar odbijenicom. Jer forum čitaju svi ti agencijski igrači a onda kad je prigusti ode dođu plakat. Sičam se toga u viÅ¡e etapa prvo je počelo sa gerbulkom pa se nadovezao nadalje.

Je istina,znam jos primjera
To su jednostavno nasa posla,uvijek je tako bilo i bit ce

Status Marine Services & Crewing potražuje:

3rd.Officer za Tanker | 4+1 mjesec | Potrebno iskustvo na Tankeru

Za sve detalje, molimo kontaktirajte nas na:

email:statuscroatia@statuscrew.com

tel: +385 21 670 021

mob: +385 91 1544 480

Status Marine Services & Crewing potražuje:

3rd.Officer za Tanker | 4+1 mjesec | Potrebno iskustvo na Tankeru

Za sve detalje, molimo kontaktirajte nas na:

email:statuscroatia@statuscrew.com

tel: +385 21 670 021

mob: +385 91 1544 480

Bilić

Pa jel krca taj nesto, ili skuplja cv-e? vidim da oglasava i za seniore, za bulkove i tankere, uvjeti nisu nesto, al opet...mozda bi neki novi treci mogao upast, ili bi se moglo brzo avancat.

Pa jel krca taj nesto, ili skuplja cv-e? vidim da oglasava i za seniore, za bulkove i tankere, uvjeti nisu nesto, al opet...mozda bi neki novi treci mogao upast, ili bi se moglo brzo avancat.
To ti je za bulkove navodno za jadroplov.

Poslano sa mog LG-V490 koristeći Tapatalk

Evo makina a i za palubu im je ista adresa
c74dde2f9698d169e7dd8dfdfeb600bb.jpg

Poslano sa mog E5533 koristeći Tapatalk

Mene gnjavio prije 2 godine,obecavao neke velike plaće
Al kad me netko nagovara da dodem kod njega onda znam koliko je sati

Back