Ocajni terco!

3rd Officer on LPG Vessel
Position: 3rd Officer
Vessel Type: LPG Vessel
Duration of Contract: 4+-/1m
Salary: 4 700 $
Nationality: Any
Area: World Wide
Joining Date: End of June
Requirements:
- Valid Documents (STCW Cert., Medical,Tanker Fam.)
- Age Limit: 37 years
If you are interested send us your updated CV on email.
Phone:+380(95)1614970 (mobile)
Email:hr@bmccompany.com.ua

3rd Officer on LNG Vessel
Position: 3rd Officer
Vessel Type: LNG Vessel
Duration of Contract: 4 months
Salary: 6 000 $ p/m
Nationality: Any
Area: World Wide
Joining Date: Mid of August

If you are interested send us your updated CV on email.
Phone:+38(048)7888110
Email:cv@dpmarine.com.ua

Pozdrav forumasima , ja sam terco palube na kontejnerskim brodovima evo vec 5 mjeseci ne mogu da nadjem ukrcaj, ako vidite neki oglas ili neku potraznju molim vas da stavite ovdje...inace probao sam na nekolike agencije u hrvatskoj nikoo ne trazi terca evo neko vrijeme...pozdrav i hvala

Pozdrav forumasima , ja sam terco palube na kontejnerskim brodovima evo vec 5 mjeseci ne mogu da nadjem ukrcaj, ako vidite neki oglas ili neku potraznju molim vas da stavite ovdje...inace probao sam na nekolike agencije u hrvatskoj nikoo ne trazi terca evo neko vrijeme...pozdrav i hvala

Pa zaÅ¡to si otiÅ¡ao sa svoje firme? Javi se Ivanu Kovačeviću u Transoceanu, www.transocean.mc, to je moja firma, bulkovi pa ako te zanima bulk javi, fali im konstantno ljudi, pogotovo terca, on je na odmoru do 25og ovog mjeseca, poÅ¡alji papire i obavezno ga zovni. To je jedino Å¡to ti mogu pomoći. Ja se gledam prebaciti sa bulka na kontejner, ali teÅ¡ko, treba čekati.

nisam otisao nego nema mjesta za terca evo neko vrijeme, naravno da me zanima , moze li kontekt telefon nekog ureda u Hrvatskoj jer je na sajtu samo bropj u monaku?

nisam otisao nego nema mjesta za terca evo neko vrijeme, naravno da me zanima , moze li kontekt telefon nekog ureda u Hrvatskoj jer je na sajtu samo bropj u monaku?

Ja sam se ukrcao kod njih preko monaca, veca ti je sansa upast kad ides direktno, a ima i preko Zorovica, zovni kod Zorovića pa pitaj.

Ovo de sam bio je bilo i nekako okej ali ugovor je 6 smanjili place,sami sebi moramo doprinose placati i ne isplati se vise to je razlog jedini !

Pravilo broj 1: ne napuštaj firmu dok nisi pronašao drugu.

Poslano sa mog HTC One mini 2 koristeći Tapatalk

3rd Officer - Oil / Chemical Tankers (901773) England
Salary: GBP36000 - GBP38000 per annum + Performance Bonus
Faststream are currently recruiting for 3rd Officers for an Oil Major to join their large and expanding LNG fleet.

This job would suit a 3rd Officer with a minimum of 6 months sailing in rank either on tankers, LNG carriers or LPG carriers. This is a fantastic opportunity to work for a leading organisation in the Oil and Gas market with excellent long term career prospects.

The Opportunity:
OOW 3rd Officer
Long term career development opportunities
Fantastic benefits and performance bonus scheme
Salary – Permanent competitive salary and fixed rotations

Essential Requirements:
OOW CoC Unlimited
Motivated and driven to pursue career development
Min. 6 months experience working on tankers or gas carriers.
Fluent written and spoken English

This is an on-going vacancy so please send across your CV to be considered for this role. However, please note that immediate availability for start dates may vary.

tankerjobs@faststream.com

SeaEmploy .comSecond mate and Third Mate to join our DSV during her passage from Malaysia to UAE and then to next charter. Joining asap. Work cycle 30-60 days. Interested candidates send resume to asap. Click to apply https://lnkd.in/gqEXAfB

3/O on ( 4000 to 15000TEU) containers
We are looking for 3rd Officers with good experience on big tonnage container vessels from 7000 to 18000 TEU. long term employment, 4 months on, 2 off, 4000 USD per month while onboard. we will be happy to provide more details once we receive your CV.

Interesados: bjangeer@mnrltd.com – tel: 0044 151 23 66 200

pozdrav ekipa, evo ja sam jos jedan terco u potrazi za ukrcajem, imam iskustva na Vlcc tankerima...ako imate kakvih informacja gdje ima otvorenih pozicija molim da mi se javite ili u komentar ili u PM, hvala!!!

pozdrav ekipa, evo ja sam jos jedan terco u potrazi za ukrcajem, imam iskustva na Vlcc tankerima...ako imate kakvih informacja gdje ima otvorenih pozicija molim da mi se javite ili u komentar ili u PM, hvala!!!

Eto tu se javi Kuwait Oil Tanker Company SAK

Poslano s SM-A500FU putem Pomorac.net

Jadrolinija svake godine raspiÅ¡e natječaj otprilike krajem ovog ili početkom idućeg mjeseca....prati njihove stranice bar dva puta tjedno, pa se prijavi ;)

Uglavnom nista od Jadrolinije,očito. Nego ima li ko da krca terca bez iskustva odnosno 4th/Junior oficire?? Jedino sta san vidio u zadnjih pola godine je DGS-ove objave za tu poziciju, međutim i to se brzo popunilo. Kad čujem na tv-u da nan fali pomoraca rogovi mi narastu, znan masu kolega sta se nemogu nigdi ukrcati i onda ovi gnjoje po tv-u da nas nema. Prvo godinu ipo trazit kadeturu pa onda mislis da se nesto pomaklo kad ono ćevap i sa tercon.

Back