Ocajni terco!

Uglavnom nista od Jadrolinije,očito. Nego ima li ko da krca terca bez iskustva odnosno 4th/Junior oficire?? Jedino sta san vidio u zadnjih pola godine je DGS-ove objave za tu poziciju, međutim i to se brzo popunilo. Kad čujem na tv-u da nan fali pomoraca rogovi mi narastu, znan masu kolega sta se nemogu nigdi ukrcati i onda ovi gnjoje po tv-u da nas nema. Prvo godinu ipo trazit kadeturu pa onda mislis da se nesto pomaklo kad ono ćevap i sa tercon.
OSM ti zna krcati 4th Off. na tankere (dobra ulazna pozicija za one koji prelaze sa suhih tereta), ne treba ni Adv. Oil za tu poziciju.

Ne znaci da sad traze ali znaju traziti pa ako nis' drugo, da te imaju u bazi ...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Stefan opet trazi full posadu

We have open position for 3/O on following vessel:
General Cargo
DWT - 8000
ME - MAK 8M32/ 3000kw
Cranes x 2
Bowthrusters x 2
Contract : 4 months
Trading area – EU
Crew nationality – EU /Latvia, Lithuania, Estonia, Bulgaria,CROATIA
good English mandatory
Joining date asap
Salary: 2800 EURO per month
Please, send your CV to info@starondi-marine.com

Pelorus mozes li dati neke preciznije info za taj OSM i ako ima neko kontekt telefon ovog Stefan ,hvala unaprijed

Pelorus mozes li dati neke preciznije info za taj OSM i ako ima neko kontekt telefon ovog Stefan ,hvala unaprijed
OSM Split. Ne znam broj telefona, provjeri na netu. Sad u zadnje vrijeme krcaju na vise firmi (nego prije), a pozicija 4th Off. je konkretno na Lundqvist kompaniji. Mozda ima jos negdje ali nisam upoznat. Kao sto rekoh, za prelaz sa suhih tereta na tankere, dobra ulazna pozicija...

Hvala ali ja ne mogu naci adekvatan kontakt telefon ove agencije, akoima ko kakve podatke neka napise unaprijed hvala

A i ode na forumu se mali miljion puta ta firma spominjala.

A da proguglas malo, mozda bi i nasao

Address: Bul. Vasil Levski 42, floor 1, apt 1. Sofia 1142. Bulgaria

Tel: +359 88 507 53 93, +359 88 819 45 68

E-mail: info-bg@starondi-marine.com

Nije ti to ta. Ne znam gdje si gledao na netu ali ako napises OSM Split u Google, adresa i telefon u Splitu su ti prvi rezultat kojeg ce ti prikazati...

samo trenutno nemaju potrebe a, zavati ce te cim se mjesto otvori (minimum predhodnog iskustva je 6 mj + adv lng brevet,sto svi imamo jer ionako takvih brodova ima k'o salate i svi smo na njima radili kadeture:D) :D

Ae ista prica u diljem RH, eto ako ko cita od buducih kadeta, gledajte bar jednu kadeturu na tankeru/plinasu ako je moguce

Ma kod nasih agencija ako imas vezu a lng si vidio samo na slici upadas
Seru li ga seru ko i uvijek
Ja imam adv gas i 3 put sam slao Zorovicu CV ,nikad mi nije ugovorio
Prijatelj je tamo upao ko assistent i sad ko 3rd jer nekog ima

Ovo si dobro reka. Ja također iman advanced gas i LPG i LPG/Chemical iskustvo ali ne kao onda im triba striktknih 6 miseci na LNGU. A onda vidiÅ¡ na Golara dojučeraÅ¡nji stolri sa dry carga se krcaju ka trening oficiri. Ista priča Dynagasom ljudi koji nisu imali veze sa bilo kojim oblikom tankera pokrcani ka oficiri palube.

Ma kod nasih agencija ako imas vezu a lng si vidio samo na slici upadas
Seru li ga seru ko i uvijek
Ja imam adv gas i 3 put sam slao Zorovicu CV ,nikad mi nije ugovorio
Prijatelj je tamo upao ko assistent i sad ko 3rd jer nekog ima

Ovo si dobro reka. Ja također iman advanced gas i LPG i LPG/Chemical iskustvo ali ne kao onda im triba striktknih 6 miseci na LNGU. A onda vidiÅ¡ na Golara dojučeraÅ¡nji stolri sa dry carga se krcaju ka trening oficiri. Ista priča Dynagasom ljudi koji nisu imali veze sa bilo kojim oblikom tankera pokrcani ka oficiri palube.
I onda owneri skuze da se krcaju tarabe pa kazu e pa sad nesmi biti vise od 40 posto hrvatskih oficira na brodu.

Ja san u golara pisa test specific za lng i risin 90 posto tocno isprinta mi onu diplomicu sve super...da bi meni rodjo reka a dobro momak ko je tebe priporucija. Ja kazen niko dosa san sam. I on meni e a nemore bez preporuke kapetana s nase firme.
Da bi 5 dana posli ukrcali tipa s jadrolinije.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Back