• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

Obnova breveta

Imam pitanje ...na LK rijeka odbili su mi izdat brevet za C/E up to 3000kw , a normalno su mi izdali brevet 2nd eng unlimited !
Objasnjenje je da u zadnje dvije godine nemam navigacije ??? trebao bi u zadnje dvije godine imat najmanje 3 mjeseca ?? mislim da je to greska jer ako u 5 godina imas 12 mjeseci ide u automatizam !!No ako netko ima slicnu situaciju ili zna gdje se krije taj zakon da ostavi poruku !
Hvala

Upravitelj stroja do 3000kw se u pravilu moze dobit i sa OOW 750kw or more.

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk

evo nastavka
danas kontaktirao lk zadar i hvala osobi koja radi na tome jer je usao u sustav pregledao moj zahtjev i rekao da dodjem u zadar da ce on izdat brevet , ja otisao ponovno na lk rijeka i ovi me salju na pravnu sluzbu ja neidem vec im ostavljam svoje papire i na pitanje kad mogu preuzet opet tri gospodje u svoju teoriju ne citajuci zakon , na kraju otisao i nazvao osobu u ministarstvu koja ce porazgovarat sa djelatnicama isto ocekujem drugi tjedan izdavanje papira ..

Varas se treba ti bit oow i navigacija nisam siguran ali 36miseci za izvadit bravet capa do 3000kw(mali kapo)

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk

evo nastavka
danas kontaktirao lk zadar i hvala osobi koja radi na tome jer je usao u sustav pregledao moj zahtjev i rekao da dodjem u zadar da ce on izdat brevet , ja otisao ponovno na lk rijeka i ovi me salju na pravnu sluzbu ja neidem vec im ostavljam svoje papire i na pitanje kad mogu preuzet opet tri gospodje u svoju teoriju ne citajuci zakon , na kraju otisao i nazvao osobu u ministarstvu koja ce porazgovarat sa djelatnicama isto ocekujem drugi tjedan izdavanje papira ..

svaka cast.....

ako ne ide RI ni ZD, moj savjet ti je nazovi u split u diversa, oni radu i te usluge oko obnove i izdavanja breveta, i dosta su upuceni, i imaju Zlatka u LK koji je jako normalan i razuman covik, pa ako si u pravu daj njima, diversu, da ti ishodi brevet, usluga ce te kostat 200 ak kuna, i nemas problema, ako ostvarujes pravo....

E da...zaboravio sam prije napomenuti vezano za LK Ri...mlađi brat je trebao produžiti marikulu u Ri a bila mu je izdana u Å ibeniku pa su ga lagano otpilili ali su mu je uredno produžili u LK Senj...
Velkam tu kroeša...

Tapatalk2 powered by BlackBerry Z30

Lk Rijeka je sramota i meni nije jasno kako ti ljudi jos uvijek rade tamo...ja vise u Ri nista ne radim,samo Zadar,ljudi su perfekcija...

Tptlk 2 via Desire 816

Evo danas javili iz zagreba da su rijesili problem da moj zahtjev je opravdan te da se dogodila greska na informatickom sistemu , sad ja neznam dali je ili ne uglavnom rekli su mi da ocekujem poziv iz kapetanije rijeka ...
nije meni do toga da ja ispadnem nadmocan nad birokracijom etc ali neke stvari se moraju stavit na mjesto ...saznao u medjuvremenu da jednom decku takdj nije bio izdan isti dokument i on otisao na brod gdje se ozljedio casnik u stroju i on nije mogo bit avancan zbog neizdavanja breveta a imao pravo na njega i izgubio u 4 mjeseca trajanja ugovora cca 20k eurica ...
pouka ne otic kao blento odtamo vec dobro proucit zakon jer vjerovatno su mnogi sta pritisnuti vremenom odustali od dobijanja istog , takodjer ima ljudi koji nisu poput mene iz samog grada te ih dolazak jebeno kosta u vremena gdje okrenemo kunu po nekoliko puta prije nego li je potrosimo
pozz

Evo da ja usput pitam, sto treba za zapovjednika do 3000 GT, jer dovoljno OOW i navigacija, ili treba visa i kapetanski?

Evo da ja usput pitam, sto treba za zapovjednika do 3000 GT, jer dovoljno OOW i navigacija, ili treba visa i kapetanski?

Potrebno je 36mjeseci navigacije kao casnik,diploma srednje pomorske i svi ovi novi tecajevi + medicinska skrb

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja i ovom prilikom jednostavno moram nahvaliti ljude iz LK Zadar....upravo obnovio dva breveta i ja tako ljubazne ljude nigdje ni u jednoj instituciji nisam vidio...svaki put me sve vise oduseve...normalno da moras znat nekog klinca ali vidi se da su ti ljudi tamo za nas pomorce...odusevljen sam..

Tptlk 2 via Desire 816

Pozdrav. Da ne otvaram novu temu zanima me ako ko zna di u Rijeci ima za polagat d13b. Svi koje sam zvao govore da nemaju pa sta stvarno nema niko u ri da drzi taj brevet

Back