NEmoze nikako biti prihvacen Frankie ali moze Belboy, Mladeno il Flores i Dalmacija...
Nakon dugog razmi??ljanja za i protiv, prevagnulo je za, i glas dajem Mladenu.
za koji dan.belboy;310094. osobno bih se vise volio angazirati sa Kotlarom na projektu "Solidarnost" kad budemo doma. (@ Kotlar cujemo se) .[/QUOTE said:Svakako @belboy.![]()
Uza opcija su Mladeno, Belboy, FLores ( ne zeli ) a Splitski nema na brodu internet, Dalmacija bi m,ogla ali jos fitilj brzo pukne pa nebi bilo lipo da ginu ko na sutjesci![]()
Dakle Belboy i Mladeno a Mladenu je problem sta nema internet na brodu. Isto tako sad dolazi Turist doma na 12 tjedna i vidim njega kao potencijalnog kandidata jer je zenu uclania na forum. A kad dode kralj svih moderatora Propuh onda ce Franki i klapa ici s postovima u minus haha
Ajte lip pozdrav
fala ti Flores al ja ću samo na oglase pazitOd svega ovog navedenog u zadnjim postovima, da se zaključiti da je Dalmacija jedina zainteresirana za posao moderatora, i ljudi mislim da joj treba ukazati povjerenje, a također i Mladenu ako ?želi.
Dobar izbor Mladeno jos nece doma 4 miseca,a Splitski isto skoro ide i ne znam kako mu je s internetom tamo,ali u svakom slucaju nece ga bit bar 3-4 miseca.U svakom slucaju skuzili smo Vam svima skupa namjere.Namjere su Vam da dok moderatora nema Offshore i ekipa kolo vode.A nes ne!!!
ma pomiri se sa sudbinom i zivij novi moderator,ima neke pravde u tome,ako nista,bar ces nesto radit