Novi Moderator?

Novi Moderator?

• Total voters
    47
  • Poll closed .
Status
Not open for further replies.
To ti je dubokoumna filozofija za koju sam zna da ces se prvi upecati.:p

Vidim ja da je odnija vrag salu:mad:....tribat cemo kapu zabranit da pusi u ECR. :udriglavomNe cini ti dobro nikako.:rolleyes:

....ili je to sve od loseg vina?:rolleyes:

POzdrav ljudi!

Vidim da me se spominjalo, jebi ga zauzet sam u utorak su gas trialsi... Brod će zakasnit misec dana, tako da će Kolega sve do 01.11. ostat u Koreji i onda mahnit brodu na deliveriju pa pravac Rvacka - Kerumgrad!

Najprije hvala Offshoru šta me predložia, al sad mi je stvoren pritisak ovin glasanjem, jer ne volin gubit, a moga bi vrlo lako, s obzirom da Frenkie koristi HDZ-ovske metode propagande i kupovanja biraćkog tijela, kao i zastrašivanje silom i ucjene najmilijima!!!

Anyway, moj glas je iša Frenkiu i želin mu uspješan moderatorski posal i dugu karijeru. S obzirom da ima najviše vrimena za visit po portalu idealan je kandidat i uz to iz prave stranke...

Drago mi je da se aktivnost vratila na portal, ja ću sad izbivat dva-tri tjedna, pa se vraćam. Jebi ga, moram nešto i radit, a zadnjih tjedana me i Hajduk okupira, tako da vrime gubim i po drugim portalima... I naravno razgledavam divne planine i plaže Južne Koreje... Sami med i mliko...

Pozdrav svima i stojte dobro!

POzdrav ljudi!

Vidim da me se spominjalo, jebi ga zauzet sam u utorak su gas trialsi... Brod će zakasnit misec dana, tako da će Kolega sve do 01.11. ostat u Koreji i onda mahnit brodu na deliveriju pa pravac Rvacka - Kerumgrad!

Najprije hvala Offshoru ??ta me predlo?žia, al sad mi je stvoren pritisak ovin glasanjem, jer ne volin gubit, a moga bi vrlo lako, s obzirom da Frenkie koristi HDZ-ovske metode propagande i kupovanja biraćkog tijela, kao i zastra??ivanje silom i ucjene najmilijima!!!

Anyway, moj glas je i??a Frenkiu i ?želin mu uspje??an moderatorski posal i dugu karijeru. S obzirom da ima najvi??e vrimena za visit po portalu idealan je kandidat i uz to iz prave stranke...

Drago mi je da se aktivnost vratila na portal, ja ću sad izbivat dva-tri tjedna, pa se vraćam. Jebi ga, moram ne??to i radit, a zadnjih tjedana me i Hajduk okupira, tako da vrime gubim i po drugim portalima... I naravno razgledavam divne planine i pla?že Ju?žne Koreje... Sami med i mliko...

Pozdrav svima i stojte dobro!

@Kotlar - jebate je li ti dobro? Ocu zvat sekonda da ti izmiri fibru? :p Ili san ja propuha (bez propuha) pa ne razumin tvoj danasnji pjesnicki izrazaj:udriglavom

@Offshore1975
Na cemu je Kotlar danas?:o Ovo mi ne lici na njega. Nevirujen da lose vino moze ovoliko bacit u bandu. H...te sta ste mu dali kad je ovoliko isa u bandu.

@kokolo
Dobro si reka, nadmasija je sve tvoje haikue. Presa je u vodstvo.

Ma ja san glasa za Frenkija radi njegovog sveopćeg razumijeva u svako postojeću tematiku...zivio Offtop...ovaj Frankie

Dobar večer ljudi:uzdravlje,
Evo ovako: Dobila sam mail od Propuha, čovjeku je nakon tri dana broda pukao cijeli komunikacijski sistem, i tako da na?žalost nije u mogućnosti biti na forumu, pa ga iz tog razloga i nema. I čak mu ni na mail nisam mogla odgovoriti, jer brod samo prima one mailove koje ima registrirane. Nadalje Propuh ka?že da mu jako nedostaje komunikacija sa svima nama, i da nema pojma ??ta se de??ava na pomorac.net ( i bolje da nema, kada bi znao da mu Offshore1975 radi o poslu:Dna portalu, sigurno mu nebi bilo drago čuti da je njegovo mjesto na ponudi, ali sam sigurna da kada se vrati da će imati razumjevanja za brisanje postova Offshoreu1975:hihi, salim se malo). Nego, ka?že da najvjerojatnije dolazi doma za desetak, petnaestak dana, i da svih puno pozdravlja.

@flores
Kad ja kazem moja onda znaci da se na neki nacin odnosim zastitnicki prema toj osobi koju spominjem u ovom slucaju Vama. Nema to niakakve veze sa zeljomza posjedovanjem jer ja nisam materijalisticki tip po vokaciji mada mi ovo potrosacko drustvo danas sve vise namece taj mentalitet.Za Vasu informaciju rijeci moj,moja u hrvatskoj gramatici su posvojne zamjenice a ne pridjevi.U nekim jezicima se ove rijeci ne svrstavaju pod zamjenice, vec pod pridjeve dok se u hrvatskoj gramatici posvojne zamjenice ponasaju isto kao posvojni pridjevi, tj. imaju promjenu po padezima i broju.
S obziromda Propuh dolazi za 15 dana sjmo sad svaki nastancat po 200-300 postova da se ubije od brisanja kad dojde.Da provede bar pola praznika brisuci postove i da tuce prikovremene u sve tri smjene.
@Offshore1975
Znam te tico kad si jaje bila
@Kotlar
To ti nije haiku.Haiku je trostih gdje stihovi, priblizno, imaju redom 5, 7 i 5 slogova.Tema haiku pjesme najcešce je priroda i covjek u njoj,a ponekad i ljubav. Cesto sadrzi rijec koja upucuje na godisnje doba u kojem je haiku nastao. Ljepota haiku poezije je u njegovoj istinitosti, neposrednosti i posebno u tome što je njime nesto, vec otprije poznato, dozivljeno na nov nacin.
Haiku poezija svojom jednostavnoscu, kratkocom i snagom pjesnicke slike potice kreativnost.
U sadrzajnom smislu, haiku je pjesnicka minijatura kojom dominiraju slike. Haiku je culna impresija ispod koje se krije filozofska pozicija. To prevodjenje impresije u ekspresiju je dominantno u kokolovoj haiku poeziji.
@Kolega
Ovo sam tek sad vidija "iz prave stranke".Ne znam na sto ciljas s obzirom da nisam clan ni jedne stranke niti simpatiziram ijednu niti imam ikakvo dobro misljenje o ijednoj stranci u nas. Tako da je svaki daljnji komentar nadam se suvisan.Pored toga po 100-ti put moderator ne zelim bit napisa sam sto mislim o istima,a ne zelim sam sebi unistit kreativnost i ogranicit slobodu izrazavanja.Da sam ja moderator editiranja i moderiranja ne bi bilo uopce. Naime prava je steta da ne ostane pismeni trag necije vulgarnosti i nedostatka kucnog odgoja.

Last edited:
eto kotlar,preduhitrija me frenkie,ali kad se vratin nacemo se pa cemo napisat par haikua u nekoj konobi jer me tamo tuce najjaca inspiracija

@flores
Kad ja kazem moja onda znaci da se na neki nacin odnosim zastitnicki prema toj osobi koju spominjem u ovom slucaju Vama. Nema to niakakve veze sa zeljomza posjedovanjem jer ja nisam materijalisticki tip po vokaciji mada mi ovo potrosacko drustvo danas sve vise namece taj mentalitet.Za Vasu informaciju rijeci moj,moja u hrvatskoj gramatici su posvojne zamjenice a ne pridjevi.U nekim jezicima se ove rijeci ne svrstavaju pod zamjenice, vec pod pridjeve dok se u hrvatskoj gramatici posvojne zamjenice ponasaju isto kao posvojni pridjevi, tj. imaju promjenu po padezima i broju.
S obziromda Propuh dolazi za 15 dana sjmo sad svaki nastancat po 200-300 postova da se ubije od brisanja kad dojde.Da provede bar pola praznika brisuci postove i da tuce prikovremene u sve tri smjene.
@Offshore1975
Znam te tico kad si jaje bila
@Kotlar
To ti nije haiku.Haiku je trostih gdje stihovi, priblizno, imaju redom 5, 7 i 5 slogova.Tema haiku pjesme najce??ce je priroda i covjek u njoj,a ponekad i ljubav. Cesto sadrzi rijec koja upucuje na godisnje doba u kojem je haiku nastao. Ljepota haiku poezije je u njegovoj istinitosti, neposrednosti i posebno u tome ??to je njime nesto, vec otprije poznato, dozivljeno na nov nacin.
Haiku poezija svojom jednostavnoscu, kratkocom i snagom pjesnicke slike potice kreativnost.
U sadrzajnom smislu, haiku je pjesnicka minijatura kojom dominiraju slike. Haiku je culna impresija ispod koje se krije filozofska pozicija. To prevodjenje impresije u ekspresiju je dominantno u kokolovoj haiku poeziji.
@Kolega
Ovo sam tek sad vidija "iz prave stranke".Ne znam na sto ciljas s obzirom da nisam clan ni jedne stranke niti simpatiziram ijednu niti imam ikakvo dobro misljenje o ijednoj stranci u nas. Tako da je svaki daljnji komentar nadam se suvisan.Pored toga po 100-ti put moderator ne zelim bit napisa sam sto mislim o istima,a ne zelim sam sebi unistit kreativnost i ogranicit slobodu izrazavanja.Da sam ja moderator editiranja i moderiranja ne bi bilo uopce. Naime prava je steta da ne ostane pismeni trag necije vulgarnosti i nedostatka kucnog odgoja.

Jao @Frankie sto si sve to lipo izdefinira.Kada se nadjem sa @Kokolom sklepacemo jedan tako jak Haiku na Hrvatski nacin da ce se i Japanci zacuditi.A malo vulgarnosti mora biti jer kao sto sam reka to je Hrvatska navada darivati epitetima nekoga koga verbalno ili pismeno ne mozes pobjediti pa ti ostaje ona od moga bratica koji kaze:"Znam ja da si ti u pravu ali ipak tko te hebe.":uzdravlje

Evo jedan za tebe @kokolo.

Kisa pada,sunce sja.
Kroz duboku rijeku koracam ja.
Na vrhu planine suncam se sad.
Joj sto mi pase ovaj hlad.

A sta kazes.;):uzdravlje

to se odnosilo na ovaj haiku.Za onaj prethodni nemam primjedbe i skuzija sam ga za razliku od tvoga kumpanja Offshorea.

@Frankie,

Nisam mislila da će se ona moja mala zamolba da nepi??ete "moja"razvući u takvu ??irinu:), no dobro, kada već je, morati ću malo pojasniti. Pa eto početi ću od hrvatske gramatike: Ako sam rekla da nisam voljela biti redar:confused:, jer nisam ?željela prijavljivati ljude koji su markirali, za pretpostaviti je da sam i ja često markirala, pa sam eto izgleda propustila dio o posvojnim zamjenicama i pridjevima:confused:, ili je to, ili je to da jednostavno nisam pridodavala veliku pa?žnju u koju skupinu riječi to pripada.
Nadalje, svakojakih nas je, to je jedna stara poslovica, i tako eto mo?žete me smatrati osebujnom, neobičnom, čudnom...ali eto meni i dalje smeta ta riječ ( bila ona pridjev ili osobna zamjenica ), i pri tome nisam mislila na ni??ta materijalno, te na ni??ta ??ta bi uputila samo Vama, već svakome tko bi stavio takvu riječ ili sličnu riječ uz moj nick ( evo primjer je Offshore1975 koji je upotrijebio jedenu sličnu riječ uz moj nick na temi Politika, i također sam ga zamolila da je nekoristi, uz malu razliku ??ta onda nisam dobila poduku iz gramatike:D). Neznam Frankie dali ste primjetili, ali ja također ni ne sudjelujem u nekim temama na forumu (npr.u konobi i koko??injcu), gdje je moguće da če??će dođe do takvih osobnih zamjenica, ??to sam vidjela kod nekih drugih nickova, i zato se klonim takvih tema. A ??ta da ka?žem, zna se da je Nikola Tesla svuda i??ao sa rukavicama i nosio svoj pribor za jelo u restorane, a eto nekome smetaju pridjevi :oosobne zamjenice, svakakvih nas ima. Pa bih molila da se to uva?ži. A ??ta se za??titni??tva tiče, ja svog za??titnika imam a kad ga nema, znam se za??tititi sama vrlo dobro ( full kontakt,:cool: jiujitcu...:)). Nemojte to shvatiti osobno Frankie:uzdravlje, jednostavno sam takva, smeta mi to.

Nego, Vi i ja imamo jedan drugi problem, a to je: Za??to ljudi i dalje glasaju za nas kada smo rekli da ne?želimo biti moderatori?

Last edited:
@Frankie,....
nego, Vi i ja imamo jedan drugi problem, a to je: Za??to ljudi i dalje glasaju za nas kada smo rekli da ne?želimo biti moderatori?

Ma sve sto ste naveli usvojeno je na sjednici vijeca. Ono sam Vas samo malo tija bocnit vezano za onu primjedbu na posvojnu zamjenicu " moja" pa sam udjelio lekciju iz gramatike mada ima cijela lista forumasa koji zasluzuju lekcije i lekcije po tom pitanju.Vi ste na zacelju te liste.No to nije ni bit foruma.Mora sam necim vratit. Sto se tice Vaseg pitanja, pa to je bar jasno. Ja budala sam treba napisat kad me onaj spicaskandal predlozija da zelim bit administrator(Mea culpa). Da mi je to djecacki san. Da o tome mastam jos od vrtica. Da sam cijelo svoje skolovanje podredio tome. Da mi je to smisao zivota. Da zivim za dan kad cu postat jedan od njih uzviseni,jednakiji medju jednakima. Na taj nacin siguran sam ne bi bilo ni jednog glasa.To isto vrijedi i za Vas.
A u biti sta je Offshore htio kazat.Kao nesebicno je predlozio nekolicinu nas kao velii altruista i sad smo mi trebali vratit u stilu "ma ne najbolje je da ti budes ",jer on izgara u biti od zelje da bude moderator.Medjutim to od mene ne ce docekat.Neka se jos pece i ceka da ga netko predlozi.

Last edited:
@Frenkie:uzdravlje,

Za Offshorea1975 vi??e nećemo morati brinuti čini mi se:hihivraća se Propuh za koji dan:hihi.

to se odnosilo na ovaj haiku.Za onaj prethodni nemam primjedbe i skuzija sam ga za razliku od tvoga kumpanja Offshorea.

Nisan ni sumnja da se vi dva necete skuzit :p
Meni je bitno da me @Kokolo razumi, briga me za vas dva:hihi

Status
Not open for further replies.
Back