Off
Mornar/Motorista
To ti je dubokoumna filozofija za koju sam zna da ces se prvi upecati.![]()
Vidim ja da je odnija vrag salu
Ne cini ti dobro nikako.....ili je to sve od loseg vina?
To ti je dubokoumna filozofija za koju sam zna da ces se prvi upecati.![]()
Ne cini ti dobro nikako.a da nije utjecalo i malo stimulansa?

@Kotlar - jebate je li ti dobro? Ocu zvat sekonda da ti izmiri fibru?Ili san ja propuha (bez propuha) pa ne razumin tvoj danasnji pjesnicki izrazaj
![]()
, salim se malo). Nego, ka?že da najvjerojatnije dolazi doma za desetak, petnaestak dana, i da svih puno pozdravlja.ovo je jace od svih mojih haikua
@flores
Kad ja kazem moja onda znaci da se na neki nacin odnosim zastitnicki prema toj osobi koju spominjem u ovom slucaju Vama. Nema to niakakve veze sa zeljomza posjedovanjem jer ja nisam materijalisticki tip po vokaciji mada mi ovo potrosacko drustvo danas sve vise namece taj mentalitet.Za Vasu informaciju rijeci moj,moja u hrvatskoj gramatici su posvojne zamjenice a ne pridjevi.U nekim jezicima se ove rijeci ne svrstavaju pod zamjenice, vec pod pridjeve dok se u hrvatskoj gramatici posvojne zamjenice ponasaju isto kao posvojni pridjevi, tj. imaju promjenu po padezima i broju.
S obziromda Propuh dolazi za 15 dana sjmo sad svaki nastancat po 200-300 postova da se ubije od brisanja kad dojde.Da provede bar pola praznika brisuci postove i da tuce prikovremene u sve tri smjene.
@Offshore1975
Znam te tico kad si jaje bila
@Kotlar
To ti nije haiku.Haiku je trostih gdje stihovi, priblizno, imaju redom 5, 7 i 5 slogova.Tema haiku pjesme najce??ce je priroda i covjek u njoj,a ponekad i ljubav. Cesto sadrzi rijec koja upucuje na godisnje doba u kojem je haiku nastao. Ljepota haiku poezije je u njegovoj istinitosti, neposrednosti i posebno u tome ??to je njime nesto, vec otprije poznato, dozivljeno na nov nacin.
Haiku poezija svojom jednostavnoscu, kratkocom i snagom pjesnicke slike potice kreativnost.
U sadrzajnom smislu, haiku je pjesnicka minijatura kojom dominiraju slike. Haiku je culna impresija ispod koje se krije filozofska pozicija. To prevodjenje impresije u ekspresiju je dominantno u kokolovoj haiku poeziji.
@Kolega
Ovo sam tek sad vidija "iz prave stranke".Ne znam na sto ciljas s obzirom da nisam clan ni jedne stranke niti simpatiziram ijednu niti imam ikakvo dobro misljenje o ijednoj stranci u nas. Tako da je svaki daljnji komentar nadam se suvisan.Pored toga po 100-ti put moderator ne zelim bit napisa sam sto mislim o istima,a ne zelim sam sebi unistit kreativnost i ogranicit slobodu izrazavanja.Da sam ja moderator editiranja i moderiranja ne bi bilo uopce. Naime prava je steta da ne ostane pismeni trag necije vulgarnosti i nedostatka kucnog odgoja.
Evo jedan za tebe @kokolo.
Kisa pada,sunce sja.
Kroz duboku rijeku koracam ja.
Na vrhu planine suncam se sad.
Joj sto mi pase ovaj hlad.
A sta kazes.![]()
@Frankie,....
nego, Vi i ja imamo jedan drugi problem, a to je: Za??to ljudi i dalje glasaju za nas kada smo rekli da ne?želimo biti moderatori?
vraća se Propuh za koji dan
.to se odnosilo na ovaj haiku.Za onaj prethodni nemam primjedbe i skuzija sam ga za razliku od tvoga kumpanja Offshorea.