Novi Moderator?

Novi Moderator?

• Total voters
    47
  • Poll closed .
Status
Not open for further replies.
:hihi Frankie, ratni druze, evo imas i moj glas... cisto da ti vratin za onu recirkulaciju...:o
Usput se ciloj ekipi ispricavan sta me nije bilo misec dana, uzeja san malo odmora, al evo me na brodu pa napokon iman vrimena za vas...:uzdravlje

Nakon dugog razmi??ljanja za i protiv, prevagnulo je za, i glas dajem Mladenu:uzdravlje.

Dobar izbor Mladeno jos nece doma 4 miseca,a Splitski isto skoro ide i ne znam kako mu je s internetom tamo,ali u svakom slucaju nece ga bit bar 3-4 miseca.U svakom slucaju skuzili smo Vam svima skupa namjere.Namjere su Vam da dok moderatora nema Offshore i ekipa kolo vode.A nes ne!!!

Evo kako ja to vidim:
Frankie, ne?želi/nemo?že
Splitski kanal, njemu ni supruga nije glas dala:D, pa je za pretpostavit da ne?želi.
Flores, ne?želi.
Kolega, se svojim riječima lijepo ogradio:D.
Mladeno, jedini ostaje od nominiranih.

Frankie, a za to da navedeni u Va??em postu kolo nevode:Dpobrinuti će se Propuh:hihiza koji dan.
:uzdravlje

Koja ?žestoka borba!Ja sam glas dao za Flores a mislim da bi i drugi trebali.I u stvarnom ?životu su ?žene moderatori pa za??to ne i u virtualnom.

Uza opcija su Mladeno, Belboy, FLores ( ne zeli ) a Splitski nema na brodu internet, Dalmacija bi m,ogla ali jos fitilj brzo pukne pa nebi bilo lipo da ginu ko na sutjesci :)

Dakle Belboy i Mladeno a Mladenu je problem sta nema internet na brodu. Isto tako sad dolazi Turist doma na 12 tjedna i vidim njega kao potencijalnog kandidata jer je zenu uclania na forum. A kad dode kralj svih moderatora Propuh onda ce Franki i klapa ici s postovima u minus haha

Ajte lip pozdrav

Poala koji totalitarizam ovde vlada, ni "d" od demorkacije. Ljudi dali svoje povjerenje pravom coviku, e, ali ne on u ocima vladajucih nije podoban i mozemo se svi mi okrenit na glavu.

Ovo "Turist & Turistkinja Co. Ltd." slici na pravi mali obiteljski business...

Dobar ulov :)

Dvi oborite ako ne i kapitalci :):)

@ Offshore

NA taj nacin ce turistkinja vise razumit kad je na netu i zasto je tj manje ce grintat :):)

Last edited:
@ Dalmos
zahvaljujem se na prijedlogu i time iskazanom povjerenju, ali nekako se ne vidim kao moderatora iz vise razloga:
1. ne mogu bit nepristran u threadovima gdje se spominju nasi cjenjeni birokrati na vlasti. Kao sto se moglo vidit u onom threadu sto je pokrenula stovana sjora Flores o bolesti nam bivseg firera, kad se spomenu politicari iz mene izbije ono najgore i ja mislim da bi editirao postove tako da jos dodam masnih pridjeva imenima tih mamlaza.
2. iako sad trenutno imam internet na brodu za buducnost nisam siguran jer se pokusavam prebacit na dp brodove pa prema tome ne znam za buducnost.
3. po meni najbolje bi bilo da novi moderator bude neka od nasih dama sa foruma jer one imaju stalno pristup internetu i jer im i inace nije strano da nas divljake obuzdavaju a time bi se i izbjegla (smanjila?) mogucnost fizickog obracuna radi brisanja ili editiranja postova.
4. osobno bih se vise volio angazirati sa Kotlarom na projektu "Solidarnost" kad budemo doma. (@ Kotlar cujemo se)
5. mislim da je Mladeno idealan (ukoliko se slaze) kandidat za moderatora jer mi se cini da ipak vise vremena od mene provodi na internetu kad je doma i da je bolje informaticki potkovan od mene. BTW moj glas je isao njemu.

Jos jednom najljepsa hvala i no hard feelings. :uzdravlje

@dalmoš
pa heben mu miša ja se cilo vrime pokušavan ode prestavit ka neka fina dama, a ti me odma cinkaješ i svima odaješ tajnu da san ja malo tanka na obaraću:D:D
Jel to način i red tako svoju sugrađanku predstavljat. Pa ne moraju svi znat da ja iman crni pojas već par godina i da tućem i muža i sve one koji me naljute, i da ja iden pregovarat u agencije i da obavezno tamo ispribivan svaku onu tajnicu koja nezna odgovore na sva postavljena pitanja, a najviše mi se smrači kad nema pojma koliki je gaz brodu na kojeg muž ide ( to je trik pitanje i ako zna odgovor onda je samo natriskan ). Sad već i one znaju da san ja glavna pa kad zovu tražu mene:cool::cool:Pa eto tako mislin da bi Frenki i ja ipak bili najbolji za pregovore.:D:D:D:D I sa Babićon i Majon pogotovo:p:p:p
Mislim da bi nam se mogla pridružit i Jadranova Anđa pa da budemo kompletni. Jel tako Jadrane???

Uza opcija su Mladeno, Belboy, FLores ( ne zeli ) a Splitski nema na brodu internet, Dalmacija bi m,ogla ali jos fitilj brzo pukne pa nebi bilo lipo da ginu ko na sutjesci :)

Dakle Belboy i Mladeno a Mladenu je problem sta nema internet na brodu. Isto tako sad dolazi Turist doma na 12 tjedna i vidim njega kao potencijalnog kandidata jer je zenu uclania na forum. A kad dode kralj svih moderatora Propuh onda ce Franki i klapa ici s postovima u minus haha

Ajte lip pozdrav

Grintace ona i vako i nako:) A ja to ne bi moga radit iz istoga razloga ka i Bellboy. U mene diplomacije ima malo i nista a kad krene politika spreman san sist u auto i obracunat se sa svakin ko ne misli ka i ja:D Osin mozda sa Frenkijen, on bi mi moga dat papra:p

Sad kad se sitin grintanja, mozda bi tribalo negdi otvorit komunu za nas sta se tribamo licit od pomorac.net Ako uspijemo visenje na forumu proglasit za ovisnost onda ce ljudi kazat "pusti ga jadnoga,bolestan je" a ja mogu uzivat na forumu bez da me iko uznemirava

Last edited:
Ja bidna sad ni kriva ni duzna prozvana,eto to ti je bit zena!:p Sta se mene tice ovi moj moze slobodno po cili dan bit na net-u,dokle god ispunjava svoje bracne duznosti meni ne smeta ipak smo "Turist & Turistkinja Co. Ltd." :uzdravlje

Od svega ovog navedenog u zadnjim postovima, da se zaključiti da je Dalmacija jedina zainteresirana za posao moderatora, i ljudi mislim da joj treba ukazati povjerenje, a također i Mladenu ako ?želi:uzdravlje.

Od svega ovog navedenog u zadnjim postovima, da se zaključiti da je Dalmacija jedina zainteresirana za posao moderatora, i ljudi mislim da joj treba ukazati povjerenje, a također i Mladenu ako ?želi:uzdravlje.
fala ti Flores al ja ću samo na oglase pazit;);) ma ne ne ne mogu ja to sve stić iako san ja ?žestoka ipak smatram da moderator triba bit čvrsta mu??ka ruka pa san svoj glas dala frenkiju al eto ka?že dalmo?? da ne mo?že pa san sad u dilemi kome poklonit svoje povjerenje. Eto drag mi belboj al ni on neće pa san sad:confused::confused::confused:

Dobar izbor Mladeno jos nece doma 4 miseca,a Splitski isto skoro ide i ne znam kako mu je s internetom tamo,ali u svakom slucaju nece ga bit bar 3-4 miseca.U svakom slucaju skuzili smo Vam svima skupa namjere.Namjere su Vam da dok moderatora nema Offshore i ekipa kolo vode.A nes ne!!!

ma pomiri se sa sudbinom i zivij novi moderator,ima neke pravde u tome,ako nista,bar ces nesto radit

Vidim da se tema razvila i da ce Mladeno isplivati. Za sad ce biti dosta on jer sad dolazi ubrzo Propuh a stavicemo u ui izbor Dalmaciju za jednu rubriku a to su oglasi pa cemo vidit kako se kontrolira.
Sve u svemu moramo vidit sta je s starima koji se ne javljaju. A mislim da ukratko i kad dode neko novi na forum svi ga upozorimo i obavimo neku vrstu modertorskog posla. Isto tako nebi bilo lose da bude i jedan od manekena s yahte jer su im netovi uvijek dostupni.
Sta mislite?

Status
Not open for further replies.
Back