Ako je japansko zivotno osiguranje , to ti je da ti kupe vijenac ako umres iza 70g starostiPozdrav kolege,
Dobio sam ponudu za MOL (Mitsui) za treceg palube 3/3 permanent ugovor i zivotno osiguranje, ima li netko da plovi tamo ili da ima iskustva sa njima, kakva su kompanija, avancamenti i sl
Pa procitaj temu od Mitsuia
Nema se tu sta misliti , samo stavis na papir koliko sada imas godisnje a koliko placa mol ... jednostavna racunica ...Pročitao i piÅ¡e vrlo malo o LNG floti.
A to životno osiguranje je navodno od alianza 250€ uplacuju
Zanima me dal su dva terca i čija je posada?
Na molu LNG floti ti je 1/O, 2/0, 3/0 i na kraju C/O. Nemas sta brinut to ti je odlicna firma, posao ko posao, imaju sada neke novogradnje sta se rade po Kini, imaju nekoliko Q flex brodova.Pročitao i piÅ¡e vrlo malo o LNG floti.
A to životno osiguranje je navodno od alianza 250€ uplacuju
Zanima me dal su dva terca i čija je posada?
Na molu LNG floti ti je 1/O, 2/0, 3/0 i na kraju C/O. Nemas sta brinut to ti je odlicna firma, posao ko posao, imaju sada neke novogradnje sta se rade po Kini, imaju nekoliko Q flex brodova.
Krcaju i na nekoliko nigerijskih lng-a sta im je pod menadzmentom.
Ma odlicna firma i azalea kao agencija za radit s njima, ja sam bio na crudu tamo, imao sam prvo allianz medical osiguranje, koje sam koristio par puta, sve je uredno bilo, i onda su uveli tu dissability policu, to ti je ako ti se sto dogodi na brodu, i nemozes vise na brod placaju te do 60 godine zivota, samo sto nisam jos cuo da se to nekom dogodilo i da je to dobio. U svakom slucaju nizozemce preporucujem za radit s njima.
Dje smo stali dame i gospodo?
Nema troje-cetvero kolega koje su punile temu konkretnim informacijama i odma sve zamrlo??
Pticica mi je rekla da je na TK i Pronavu nekakva povisica odobrena/uvedena? Ima li kakav info?
Sto je sa tablicom placa? 3 godine ni pomaka.
JA sam htio na dvije firme promjeniti uvjete al niti znam a niti trenutacno mogu sa broda.
Sto cemo sa time?
Moze li koji moderator to rijesit da mu posaljem platne liste?
Dje smo stali dame i gospodo?
Nema troje-cetvero kolega koje su punile temu konkretnim informacijama i odma sve zamrlo??
Pticica mi je rekla da je na TK i Pronavu nekakva povisica odobrena/uvedena? Ima li kakav info?
Sto je sa tablicom placa? 3 godine ni pomaka.
JA sam htio na dvije firme promjeniti uvjete al niti znam a niti trenutacno mogu sa broda.
Sto cemo sa time?
Moze li koji moderator to rijesit da mu posaljem platne liste?
Ja znan jedino za kompaniju NGSCO da se place nisu minjale iza 01.01.2015. tako da one place za NGSCO sta su u tablici su u redu.Jedina promjena na NGSCO je da je ukinut godisnji bonus od pola misecne place koji se isplaciva jedanput godisnje i da je ukinuta poslovna klasa putovanja za vise casnike.