LNG brodovi

Blizu 100 koliko znam. aj dobro, gdje jos? ne mogu svi tamo navigat. Ove place na MOLa su vrlo dobre, pogotovo za tankere, a i rotacija je ok, radio sa njima i znam da se dosta drze toga, plus imas prvog oficira, i ostale, plus bonus ako imas japanski brevet itd. necemo gledat dlaku u jajetu.
Sve sto znan od ljudi sto san cuja a znan ih dosta na mitsuija to je najbolja firma kad se uzme u obzir sve skupa. Ugovor, tezina posla i lova. Ja bi da mozda jedno jaje da se mogu tamo ubaciti.

A na chevrona chief ima 8750 dolara permanent bez seniorityja

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Blizu 100 koliko znam. aj dobro, gdje jos? ne mogu svi tamo navigat. Ove place na MOLa su vrlo dobre, pogotovo za tankere, a i rotacija je ok, radio sa njima i znam da se dosta drze toga, plus imas prvog oficira, i ostale, plus bonus ako imas japanski brevet itd. necemo gledat dlaku u jajetu.

Iznenadia san se kakve su niske za sve osim Kapetana i Kapa.i velike za elektricare
I ne zaboravite.Odi govorimo LNG
Znaci na OIL Fleet su jos i manje.Ili se varam
Ja san zivia u uvjerenju da je placa od 100 iljada dolara neki standard na boljim tankerskim firmama.(LNG included)

Sent from my internet mobile device

Iznenadia san se kakve su niske za sve osim Kapetana i Kapa.i velike za elektricare
Ja san zivia u uvjerenju da je placa od 100 iljada dolara neki standard na boljim tankerskim firmama.(LNG included)

Nisu to lose place jer se radi 8-5, subota do podne i nedilja slobodna ako se nevaram...

Kod vecine normalnih firmi je takvo radno vrime a ja i ti udaramo par sati vise na dan 😂

Poslano sa SM-G950F

Jose

Ja pogledao i mislim da je elektricaru na tom lng a pricam on novom elektro propulziji,veoma mala placa
hebes se s hv,vfd ,elektro propulzjom,diesel generatorima
raznim seniorima tumacis kako kongsberg radi jer cast iznimkama 90% njih nezna starnicu okrenit

sve ispod razine 1stroja/1kuverte na takvim instalacija jje struji mala placa

zato i jdn daje indenticnu platu struji i prvima
s time da struja ima prekovrimenih koliko triba ako brod radi.ovi drugi nemaju tako da je uvik 200-300eur vise
jer svako malo nesto gori trubi tj ona velika vecina nezna pa triba bit profesor

napisano iz 18godina iskustva

Vratili su godisnji bonus na NGSCO za 2017 i to 25 % od basic palce..a vezana je za performance i apraisal iz 2016 g.

Ima li tko da je na NGSCO ? Uzimaju li naše 3/O (12mj iskustva na LNG). Vidim u tablicama da je permanent ugovor ali malo mi nerealno djeluje 5900$ da ima 3/O permanent.

Nisu to lose place jer se radi 8-5, subota do podne i nedilja slobodna ako se nevaram...

Kod vecine normalnih firmi je takvo radno vrime a ja i ti udaramo par sati vise na dan 😂

Poslano sa SM-G950F
I dan slobodan prije i iza ukrcaja.
2/e i c/0 dnevnicari i imaju tri juniora pod sobom.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Na NGSCo tesko upast sve je kadrovski popunjeno i da upadnes ides na privremeni ugovor za 3/o 9800 Usd samo na brodu.. 3/3 ugovori . vise nikome nedaju permanent..

Na kojim je to kompanijama slobodan dan prije i nakon iskrcaja?

Pa meni je svaki put prije i posli broda slobodan dan. NEznam kome nije. Pa dan prije broda neradis i dan nakon iskrcaja opet neradis. Stoga oli nije uvik slobodan dan nakon i prije ukrcaja/iskrcaja?

Na kojim je to kompanijama slobodan dan prije i nakon iskrcaja?

Praznici su full free.
Opet ovisi o operaciji broda i stanju broda naravno. Nekad zna bit arbajt do podne.

Last edited:

Mislin da I na VShip ima C/O priko 100000 USD godisnje,na NGSCO isto,na PRONAV isto je priko.

Last edited:
Mislin da I na VShip ima C/O priko 100000 USD godisnje,na NGSCO isto,na PRONAV isto je priko.
V ship je rahmetli sto se tice lng brodova ima par godina.
Postoji awilco koji ima 2 broda a tamo ces se ukrcat nakon sto meni naraste treca noga.
Pronav ima 4 operativna q flexa i tamo su seniori pustili korjenje ko platan u Trstenom, a lista za avancamenat je dug par metara. NGSCO, znas situaciju bolje odmene, kad se spomene samo da ima engleza, spanjolaca i skandinavaca na seniorskim pozicijama sve je jasno. Jedna dimenzija i standard pomorstva koji je dio povijesti na zalost..

BSM trazi 4/E za LNG, Alfa Gas kompanija.

Uvjet 12mjeseci navigacije na dfde-u. 3-3 rotacija, 5800eura na brodu.

Koja je ovo kompanija?

Back