S Leferingom si zavrsio, on je samo za interview i proslijedi dalje. vjerojatno ce te holland sad dalje vodit. Poslije csmarta ce ti ponudit ukrcaj pa ces vidjet odgovara li ti toAjde super ako je tako i hvala. Ne odgovara mi Lefering na mailove pa mi bilo sumnjivo
Molio bi informaciju kakva je mogućnost ukrcaja kao security na kompaniju i mogući kontakt.
Evo ti traže security na Azamari
https://www.allcruisejobs.com/i18164/deputy-security-officer/
Ljudi se sprdaju s nama, dolaze svake godine dva puta u Split na intervju a tim putem, ako se ne varam, je minimalan broj ljudi dobio posao. I oni koji su primljeni, ili im se nikad vise nisu javili ili pocinju izmisljat da trenutno nema otvorenih pozicija, javit ce se u dogledno vrijeme itd itd. Generalno gledajuci, smijeh od organizacije i intervjua. Moje misljenje!
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Potvrdjujem sve gore navedeno iz osobnog iskustva. Ti klaunovi su mi priredili samo gomilu troskova nakon sto sam dobio mail da sam primljen.Ili ti kažu na intervju da si primljen pa ti pošalju meil da in nisi udovoljia uvijete. Konkretne ljude s palube šta su se ukrcali znan možda sa prva dva intervjua a kasnije gotovo pa ništa.