Holland America Line

Ekipa ,zvalo me na CSMART tečaj u Nizozemsku ,nisam još ništa potvrdio jer ne piše tko snosi troškove puta .Za hotel piše da imam rezervirano ali put se ne spominje ,pa me zanima zna li ko dali oni plačaju avio kartu? hvala

Plaćeni su letovi. Ako od HAL-a dobiješ raspored letova onda su plaćeni. Obično dođe par dana prije puta.

Ma placeno ti je sve i dobro organizirano, poslat ce ti sve detalje par dana prije. Internet, 3 obroka dnevno sve ok, nema brige

Poslano s SM-J320F putem Pomorac.net

Ajde super ako je tako i hvala. Ne odgovara mi Lefering na mailove pa mi bilo sumnjivo
S Leferingom si zavrsio, on je samo za interview i proslijedi dalje. vjerojatno ce te holland sad dalje vodit. Poslije csmarta ce ti ponudit ukrcaj pa ces vidjet odgovara li ti to

Poslano s SM-J320F putem Pomorac.net

Pozdrav,

Može li mi tko reći kako funkcionira mirovinsko i zdravstveno n Hal-u? Je li to oni za svakoga automatski obavljaju ili funkcionira na neki drugi način?

Unaprijed hvala.

Molio bi informaciju kakva je mogućnost ukrcaja kao security na kompaniju i mogući kontakt.

Za mirovinsko i zdravstveno imaš informacije na temi.
Za security - pokušaj na neki od emailova na temi ili na službenog recruitera - Viking Recruitment

Ljudi se sprdaju s nama, dolaze svake godine dva puta u Split na intervju a tim putem, ako se ne varam, je minimalan broj ljudi dobio posao. I oni koji su primljeni, ili im se nikad vise nisu javili ili pocinju izmisljat da trenutno nema otvorenih pozicija, javit ce se u dogledno vrijeme itd itd. Generalno gledajuci, smijeh od organizacije i intervjua. Moje misljenje!

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ili ti kažu na intervju da si primljen pa ti pošalju meil da in nisi udovoljia uvijete. Konkretne ljude s palube šta su se ukrcali znan možda sa prva dva intervjua a kasnije gotovo pa ništa.

Ljudi se sprdaju s nama, dolaze svake godine dva puta u Split na intervju a tim putem, ako se ne varam, je minimalan broj ljudi dobio posao. I oni koji su primljeni, ili im se nikad vise nisu javili ili pocinju izmisljat da trenutno nema otvorenih pozicija, javit ce se u dogledno vrijeme itd itd. Generalno gledajuci, smijeh od organizacije i intervjua. Moje misljenje!

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ili ti kažu na intervju da si primljen pa ti pošalju meil da in nisi udovoljia uvijete. Konkretne ljude s palube šta su se ukrcali znan možda sa prva dva intervjua a kasnije gotovo pa ništa.
Potvrdjujem sve gore navedeno iz osobnog iskustva. Ti klaunovi su mi priredili samo gomilu troskova nakon sto sam dobio mail da sam primljen.

Poslano sa mog SM-G530FZ koristeći Tapatalk

Evo malo novosti vezi intervjua.

Unfortunately we are currently not seeking any deck officers. We are only recruiting Engineers at this time.

Thank you for your interest.

Best regards, met vriendelijke groet,

Back