Holland America Line

Takoder, prosao intervju u 3.mjesecu 2017-te, odradio sve zive treninge u CSMARTU, odradio lijecnicki, naravno sve su platili tako da nema tu greske ali govore da nema mjesta i da neznaju kada ce se otvoriti, svako tolko dode neki mail cisto da se oni updateaju s mojim statusom i to je nazalost to... ni blizu ukrcaja...

Caleb, kako to da ka električar nemaš sreće s kruzerima koliko mogu vidit na forumu - seacloud, carnival, holland
U koji si trošak upa s hollandom?

Ne znam u svojstvu čega su te zvali ali baš mi je neki dan prijatelj koji je kod njih sekondo kuverte reka da nikad nije razumia uopče zašto rade intervjue toliko jer HAL ka firma je u jednom momentu imala višak ljudi. Čak mi je spomenua da je kod njih na firmi kružia cirkularni meil da ko god hoče da može otič da Seaborna ali za manju lovu jer ih je bilo višak a na seborna su imali manjak ljudi.

Takoder, prosao intervju u 3.mjesecu 2017-te, odradio sve zive treninge u CSMARTU, odradio lijecnicki, naravno sve su platili tako da nema tu greske ali govore da nema mjesta i da neznaju kada ce se otvoriti, svako tolko dode neki mail cisto da se oni updateaju s mojim statusom i to je nazalost to... ni blizu ukrcaja...

Inace sam sekondo palube, oni su me htjeli uzeti za terca.
Htio sam se prebaciti na cruise, nema sta nemam od papira al tako je kako je.
Istina je, kad sam bio na treninzima u Almere-u tih par tjedana, bilo nas je cca 100-150 (cijela Carnival korporacija) tako da vjerujem da imaju ljudi za 3 zivota..

Pozdrav ljudi,
poslao sam papire hollandu za poziciju ETO cadet, i dobio sam odgovor da ce interviju biti održan u splitu 16.04.2018.

Ima li netko kakva iskustva sa njihovim intervijuima i opcenito o elektricarima na kompaniji.

Unaprijed hvala,

LP

Pozdrav svima,
ja sam također aplicirao za ETO cadeta, to bi mi trebao biti prvi ugovor, bez iskustva sam... procitao sam cijelu temu i vidim ima dosta, vecina losih iskustava s tim intervjuima u Splitu, sad se premišljam dali da uopce idem dole i trosim novce bezveze.
Ima li neko da ide iz Rijeke, Istre u Split na taj intervju pa da se mozda dogovorimo i zajedno putujemo i djelimo troskove, ja imam zakazano 17.4 u popodnevnim satima

A isto sta je na temi
boje sa pedalama i oni trokuti sta se vrte i razgovor sa cap.Leferingon i ako se jave dobro se jave ako ne idemo dalje.

Pozdrav ljudi,

Javljam se da recem da se prosao taj zadnji interview za 3rd. Elec i da sam pozvan u CSMART za polaganje dodatnih tecajeva koje oni traze.

Za sad to je sve sto znam...ne znam kakva je situacija tamo i kad ce me zvat,ako ce me uopce zvat nakon CSMART-a.

Tako da cu odradit jos jedan ugovor u kompaniji na kojoj sam trenutno i cekat da se oni jave.

Lijep pozdrav.

Vjerojatno će te zvat jer ti plaćaju tečaj i jer si električar. Trebat će ti još CMHB brevet ako nemaš i HV mgmt level.

Last edited:
Jucer pricao Sa
1 st eng na HAL pa prosljedjujem Sta kaze nada no uz njegovo odobrenje:

Ovako, ta vrsta penzije vrijedi samo za holandane. Ali ti je njima i plaja nesto niza. Tako da ja imam u zivoj lovi vjerovatno i vise od njih. Nama skinu 6% od mjesecne plaje i stave ti oni jos toliko u nekakav tvoj penzioni fond.Uglavnom kad racunam, ispada mi veca lova nego na rccl. Plate te za dan na brodu, ako mj ima 31 dan. Placaju prekovremene 40 $ sat, a imat cu ih min 30 u mj dana.Ispadme ti cifra oko 14nestice mjesecno a toliko ima i nas sekondo. Tako mi je reko tip iz Dubr. u Almereu. Da je drugi, a na istoj je lovi.

To se mjenja od sljedeceg mjeseca, trebalo je jos i ovaj ali je negdje zapelo. Ide mjesecna placa, nema vise day rate. Navodno placa ide svima 0.4% gore. sta ce biti vidjet ce se u narednih nekoliko mjeseci.

Malo friških kontakti:

Deck Officers:
Julie Curtis, JCurtis@HollandAmerica.com
Deck Ratings:
Michelle Erickson, MErickson@HollandAmericaGroup.com
Captains, Staff Captains, Chief Engineers:
JMawer@HollandAmericaGroup.com

Last edited:
Back