• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

Harač

Za ovakve slučajeve,a u buduće bi ih moglo biti puno vi??e,udruga mora za svoje članove imati odvjetnika,odnosno pravnika,i to ??ta prije.Koji bi npr.radio honorarno,kad zatreba.To bi bila jo?? jedna prednost članstva u udruzi,jer bi članovi bili pravno za??tičeni.

Za ovakve slučajeve,a u buduće bi ih moglo biti puno vi??e,udruga mora za svoje članove imati odvjetnika,odnosno pravnika,i to ??ta prije.Koji bi npr.radio honorarno,kad zatreba.To bi bila jo?? jedna prednost članstva u udruzi,jer bi članovi bili pravno za??tičeni.

Jedan clan vodstva UPH radi na tome intezivno (mislim na odvjetnika ili pravnika) tako da imamo kvalitetnog i pravog. Isto tako ti kao clan UPH bi to tribao viditi u kancelariji

Znam ja da se na tome radi,jer sam bio konktaktiran u vezi toga,ali sam to namjerno napisao,tako da i ostali na forumu vide da kad si član udruge,onda če?? imati i neke prednosti.

Znam ja da se na tome radi,jer sam bio konktaktiran u vezi toga,ali sam to namjerno napisao,tako da i ostali na forumu vide da kad si član udruge,onda češ imati i neke prednosti.

Stari sta nas briga sta drugi misle jer mi smo vec priznati i prisutni na svim vaznijim sastancima a ko ce s nama s nama je a ko nece neka se sam bori protiv vjetrenjaca a i nema svak ''muda'' da bude clan UPH i zamiri se Braci i ekipi :D

ma bogati,aj dalmos,gori si od mene kad me ples uvatija,dobro je te stvari ponavljat,ima ih masu sta tek sad dolaze i gledaju i ko more procitat sve sta smo radili zadnje 2 godine da bi razumija,ponavljanje je majka i mudrosti i gluposti

Bas se pitam kakav bi bio osjecaj zivjeti u Hrvatskoj da je pameti?

http://www.nacional.hr/clanak/86032...-opstanak-na-vlasti-novcem-poreznih-obveznika

Nikad nisam razumio politiku poticaja,subvencija i slicnih budalastina.Znaci Vlada uzima od onih koji znaju upravljat novcem da bi dali onima koji dokazano nemaju ideje i sto god taknu pretvore u gubitak. Zdrava muska osoba u najboljim godinama poput mene bi se sad trebala zapitat tko je ovdje lud???

Last edited:
Back