dalmatinac2007
2nd Off.
Johne jesi proba na jahtama? Tamo se uvik traze ljudi sa iskustvom, a moze se i napredovati.
Ekipa zivili,
od ekipa sta navigaje na tankerima u pravilu na crude oil-u imaju uvik vece place nego na product tankerima, mene zanima jeli to tocno ili se tako potrefilo kod moje ekipe?
Iden sa putnickih na tankere pa me zanima.
Fala Vp!
Seatrans, to su mali Kemikalci. Plove Nord Eu - Mediteran. Ugovor za sve oficire 2-2, za seniore toleriraju i 6 tjedana on/off. Place nisu naj ali moze proc. c/o 7500e + norvesko mirovinsko.
Internet na brodu!!!
Kontakt je Iginio Sgardelli u Rijeci. Traze povremeno sve oficire, krcaju i kadete.
gerilast - fala lipa na odgovoru,
posto ste prominili te tri vrste tankera zanima me sta kazu firme/agenti kad se prebacujes sa producta ili kemije na crude, jeli opet odgovor nemas iskustva na crudu ili je to sve isto i ne zamaraju se stime jesi li bija na ovim ili onim tankerima, vrsta i velicina pogona naravno da je bitna ali jeli product ili crude po meni nebi tribalo imat veze.
Fala jos jedan put i Vp!
Ekipa zivili,
od ekipa sta navigaje na tankerima u pravilu na crude oil-u imaju uvik vece place nego na product tankerima, mene zanima jeli to tocno ili se tako potrefilo kod moje ekipe?
Iden sa putnickih na tankere pa me zanima.
Fala Vp!
molin lipo adresu od iginia.
fala unaprijed![]()
.....ma to i je vise nego o.k.Ja sam prije 5 godina imao kao CO na aframaxu 4500 $ i to samo na brodu.Ako ikako mozes bori se za to.Sto se tice permaneta tek zadnje dvije godine imam to zadovoljstvo primati placu svaki mjesec i mislim da su prednosti visestruke za mene i obitelj......uglavnom mislim da je to vise nego dobro.gerilast - kako sad stvari stoje, jer san u nekim pregovorima, triba bi ic ka 3rd engineer na SKS, to je podruznica KGJS-a koja drzi i Gear Bulka itd. krca TA-NA, navodno nema puno nasih, nisan jos siguran ni kolike su place ali posto mi je sad najbitnije pribacit se na tankere i avancat sta prije onda necu puno bacelat za placu, znan da su ugovori 10 tjedana on off i permanet placa to je sigurno a koliko neznan, ja tamo vidin svoju sansu jer grade dosta brodi i tribat ce in ljudi narednih godina, Ta-Na i Capt. Bozic su vrhuski i zato me nije straj tamo otic, kazen nista to jos nije sigurno ali se iskreno nadan da ce bit sta od toga.
Vp!