Crude oil tankers

gerilast,
sea_st
& mari mat - fala na informacijama, znan ja za Bozica i ta -Nu jer san bija na Gear Bulka godinu dana ka 2nd engineer i onda mi je Royal ponudija ugovor koji je biaj dosta bolji itd...bolja placa kraci ugovor a i privlacilo me provat na putnicke, medutim nakon dvi godine ovdi a napredka nema samo nazadujes odlucija sna ponovo na cargo, iman 27 godina i CE brevet u ruci, bija san prvi makine na ER i gear bulka kad san ima 25 god. a sad ovdi stagniran...nisan karijerista ni megaloman ali bi tija iskorisitit svoju skolu i znanje a to ovdi nemogu.
Na dry cargo nebi jer ipak su makine male i dry a dobre uvjete daje jedino gear bulk i eventualno MSC dok na tankerima ko ima iskustva ka senior moe di oce...

Jos jedan put fala lipa na informacijama,

Vp iz Australije,

jos 5 dana pa doma...

mari mat - zaboravi san pitat, jeli istina sta se suska da razmisljau ili su vec poceli ugradivat internet za posadu na gear bulka i jeli isto vridi za sks?
fala!

Juka koliko znan nesto su govorili o temu.Na prosli brod su dosla 2 superintpa smo ih pitali i rekli su da ce najvjerojatnije ga stavljat kad brodi budu u dry-docku(neznan zasto ),a za sks ti nebi zna rec ali mislin da imaju na neki brod i da je u testnoj fazi ,ali me nemoj capat za ric.

Zrile, fala na info. pokusajen se vec duze vrimena pribacit, ali bezuspjesno. pokusat cemo i ovo sta si reka pa sta bude. pozdrav suside (vidim da si iz stobreca)

A vidi stvarno, moga san ti i s balkona odgovorit,samo da malo jače viknem čuja bi me.Pozdrav susid.I sritno, zovi odma u ponediljak.

Ljudi nego jeli znate procita san ode nigdi da je na shellu se smanji ugovor i juniorima na 3-3. ako iko zna unaprid hvala . e i jos jedno:mora bi poc u London na ovi neki tecaj ,ako ko zna sto ce to bit tamo?

Danas sam dobia mail /ponudu za posal (c/o na vlcc).
nisam zainteresiran,ali ako netko zeli evo mu podaci:

Good day Mr. .
Enquiring if you are available for employment.
We have a client who is seeking a C/O for VLCC and joining end of his
month. Tours of duty are 12-14 weeks and payment is USD 12,000
consolidated.

If you would like further detail, I would be pleased to hear from you!

Kind regards,

Patricia Finn

Merchant Navy Resources

Email: info@mnrltd.com

Tel: 0044 (0) 151 291 1010

Fax: 0044 (0) 151 291 1012

Mene zanima kako odradit kadeturu za elektricara/elektronicara da mi je neka odskocna daska za offshore ili brodove koji nemaju preduge ugovore, i jel moguce na ijednoj offshore kompaniji napravit kadeturu?

Ne treba mi neznam kakva placa (idem učit posal), vazno mi je da ugovori nisu dugi...

Evo dobio sam danas poziv od gospodina Radmana iz OSM-a. Ja sam kod njih ostavio svoje podatke prije godinu i po i trebao sam preko njih ići na VLCC, ali uletio mi je Carnival i tamo sam zavr??io. Uglavnom zove me danas i nudi mi poziciju trećega na LNG-u, novi brod. Nije rekao godi??te, ugovor 3-3 plaća permanent 2200 eura.
Samo da napomenem da nemam nikakvog iskustva na tankerima ili na turbinskim pogonima a opet me zovu, oćito im je frka pa tko voli neka izvoli.
Podaci su:
ORIENT SHIP MANAGEMENT

Split

Kralja Zvonimira 8

tel 021 483 693

fax 021 483 694

email osm.cro@st.t-com.hr

Ljudi sretno:cool:

U zadnja 3 dana, zvale su me 3 razlicite agencije.
Dakle, traze prvoga kuverte.
1) Pasat - Sibenik za m/t Oklahoma (nisam pita za uvjete)
2) Ima - Sibenik (vlcc, 12000 usd, ugovor 12-14 tjedana)
3) TaNa - Zgb (3500 eura perm)

Ako je tko zainteresiran, neka ih priupita.

pozzz

Back