Sve je dobro dok ne tuku i dok nam vize ne Å¡alju doma preporučenom postom zemlja-zrak[emoji4][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Obje vize sam dobio na 10 godina. Nazvao ambasadu i teta mi objasnila kako da apliciram za obje vize, a da platim samo jednu. Jer kada selektirate online obje vize, morate platiti i obje. Eto, nemojte se ustručavati nazvati ambasadu i pitati ih Å¡to vam treba.
Pozdrav

Usa vizu ne dobijamo svi na isto vrime trajanja. Ja sam recimo dobija zasnju n 10 godina (lani napravia) a mislim da ovisi o tome koja ti je to viza po redu. Znaci ako si vec ima 2-3-4 vize prije da dobivas na vise godina
Sent from my iPhone using Tapatalk
VIA www.pomorac.net
Ne mora biti da je po ton kljucu jerbo su smenon na brodu ljudi koji su je prvi put pravili za ovaj ukrcaj pa su dobili na 10 godina.Usa vizu ne dobijamo svi na isto vrime trajanja. Ja sam recimo dobija zasnju n 10 godina (lani napravia) a mislim da ovisi o tome koja ti je to viza po redu. Znaci ako si vec ima 2-3-4 vize prije da dobivas na vise godina
VIA www.pomorac.net
Ne mora biti da je po ton kljucu jerbo su smenon na brodu ljudi koji su je prvi put pravili za ovaj ukrcaj pa su dobili na 10 godina.
Ima biti da je vise povezano s faktoron rizika tj. Imas li sto u dosjeu i slicno ili netko tebi bliznji
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Moguce prika ja samo predpostavljam.
Jedino znam da nije na lipotu jer ja je nebi dobia sigurno.!
VIA www.pomorac.net
Meni druga viza napravljena prva C1/D , dobija na deset godina, uza familija americki gradjanin pa vjvt na osnovu toga sta si ti napisaNe mora biti da je po ton kljucu jerbo su smenon na brodu ljudi koji su je prvi put pravili za ovaj ukrcaj pa su dobili na 10 godina.
Ima biti da je vise povezano s faktoron rizika tj. Imas li sto u dosjeu i slicno ili netko tebi bliznji
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Dodatni potrebni dokumenti - ovisno o vrsti vize:
....
(C) TRANZIT KROZ SJEDINJENE DRŽAVE
- Dokaz o dovoljnom iznosu za pokrivanje svih troškova boravka u Sjedinjenim Državama..
- Dokaz kojim se pokazuje da podnositelj zahtjeva ima mjesto stanovanja u inozemstvu kamo se planira vratiti nakon zavrÅ¡etka boravka u Sjedinjenim Državama. To se uglavnom utvrđuje dokazima o obiteljskim, profesionalnim, imovinskim, poslovnim ili ostalim vezama i obvezama u zemlji koja ne uključuje Sjedinjene Države, a koje su dovoljne da se podnositelj zahtjeva vrati u tu zemlju nakon zavrÅ¡etka boravka u SAD-u.
(D) ČLAN POSADE
....