• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

C1/D USA Viza

Evo i ja san ko kolega Snoopy aplicira zajedno za B1/B2 i produzenje C1/D, placa se jedna naknada, prijavia se za razgovor za B1/B2, na razgovor donija ds-160 za B1/B2 i C1/D i dobija obe vize...

Obje vize sam dobio na 10 godina. Nazvao ambasadu i teta mi objasnila kako da apliciram za obje vize, a da platim samo jednu. Jer kada selektirate online obje vize, morate platiti i obje. Eto, nemojte se ustručavati nazvati ambasadu i pitati ih Å¡to vam treba.

Pozdrav

Ma kako na 10 godina...od kada to..Ja bija u drugen misecu..i dali samo na 5 God...kad se to promonilo:udriglavom

Usa vizu ne dobijamo svi na isto vrime trajanja. Ja sam recimo dobija zasnju n 10 godina (lani napravia) a mislim da ovisi o tome koja ti je to viza po redu. Znaci ako si vec ima 2-3-4 vize prije da dobivas na vise godina

Sent from my iPhone using Tapatalk
VIA www.pomorac.net

Usa vizu ne dobijamo svi na isto vrime trajanja. Ja sam recimo dobija zasnju n 10 godina (lani napravia) a mislim da ovisi o tome koja ti je to viza po redu. Znaci ako si vec ima 2-3-4 vize prije da dobivas na vise godina

VIA www.pomorac.net

Sjecas se onih na /u Crvenin pasosima, bila C1 gori a D ispod (dvi naljepnice).....e sad vidi koliko in je...:(

VIA www.pomorac.net
Ne mora biti da je po ton kljucu jerbo su smenon na brodu ljudi koji su je prvi put pravili za ovaj ukrcaj pa su dobili na 10 godina.
Ima biti da je vise povezano s faktoron rizika tj. Imas li sto u dosjeu i slicno ili netko tebi bliznji

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

C1/D USA Viza

Ne mora biti da je po ton kljucu jerbo su smenon na brodu ljudi koji su je prvi put pravili za ovaj ukrcaj pa su dobili na 10 godina.
Ima biti da je vise povezano s faktoron rizika tj. Imas li sto u dosjeu i slicno ili netko tebi bliznji

Moguce prika ja samo predpostavljam.
Jedino znam da nije na lipotu jer ja je nebi dobia sigurno.!

VIA www.pomorac.net

Meni druga viza napravljena prva C1/D , dobija na deset godina, uza familija americki gradjanin pa vjvt na osnovu toga sta si ti napisa :)

Da li je potrebno i ovo od papira pošto je viza istovremeno C i D (C1/D):

Dodatni potrebni dokumenti - ovisno o vrsti vize:
....
(C) TRANZIT KROZ SJEDINJENE DRŽAVE

- Dokaz o dovoljnom iznosu za pokrivanje svih troškova boravka u Sjedinjenim Državama..
- Dokaz kojim se pokazuje da podnositelj zahtjeva ima mjesto stanovanja u inozemstvu kamo se planira vratiti nakon zavrÅ¡etka boravka u Sjedinjenim Državama. To se uglavnom utvrđuje dokazima o obiteljskim, profesionalnim, imovinskim, poslovnim ili ostalim vezama i obvezama u zemlji koja ne uključuje Sjedinjene Države, a koje su dovoljne da se podnositelj zahtjeva vrati u tu zemlju nakon zavrÅ¡etka boravka u SAD-u.

(D) ČLAN POSADE
....

Jeste li prilagali i ove dokumente (dokaz o prebivaliÅ¡tu i izvadak s računa i slično)?

Ne treba. Nikad me nisu pitali. Ali kad dodjes tamo na intervju ako te zazovu ili ako ti je prvi put mogu te zatrazit bilo sto a ako to nemas dostavis unitar godine dana.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ja sam nedavno dobija B1/B2 tj. turističku visu (isa u posjet familiji) na 10 g. na osnovu garantnog pisma. Ja sam ocekiva da cu je dobiti na 3 mj. ali se cini da minjaju politiku i idu lagano u smjeru prema ukidanju Vize.

Poslano sa mog 5045X koristeći Tapatalk

ja bio jučer. Ako imaÅ¡ vizu od prije, to jest onu koju produžujeÅ¡, odma predaÅ¡ na Å¡alter 5. Gotov za 3 minute.

Viza i kod mene gotova, nego pitanje, pise mi da mi viza dolazi u Ri u ulicu dolac 4, medjutim nigdje mi ne izbaci DHL na toj adresi?!?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Znaci je kod bonavie, jer mi izbacuje onaj iza robne kuce korzo, hvala budem prosetao sutra

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pozdrav,

Brod mi dolazi u USA za 4 tjedna i tada bi trebao doma. Da li je ikako moguce ici iz USA doma bez Vize?
Hvala

Back