Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/6
    Kadet
    Datum registracije
    Sep 2009

Početno avanc iliti unaprijedivanje

brat mi je sec tj terco na strancu ....i to vec duuuze vrijeme ....nema pom fax .....cuo je da ce od nove godine tj 2010 moc se avancat kao prije plovidbom .......na kapetaniju jos nisam isla pitat ...ako tu netko zna kad ce to stupit na snagu il vec je ...molim vas odgovor ...hvala ......

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Draga Majo, kao prvo dobrodosla na forum UPH, imas thread pod nazivom problemi u skolovanju pomoraca, tamo mozes puno procitat, vjeruj mi, a sto se tice napredovanja u struci sa sss, to je jedan od ciljeva nase borbe sa mmpi, kod nas zasad nista, ostaje mu ubrzana visa u splitu (jos jedno kratko vrime), ili otic negdi vanka u skolu (Crna Gora, Nizozemska, UK itd)
    Pozdrav, Ilegalac

C/O
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Exmar

Početno

Majo nije ti potriba to ić pitat na Kapetaniju... Možeš se informirat i na internetu općenito i ode kod nas naravno... Da se pojaviš u kapetniji s ovakvim pitanjem oni bi se samo cili dan dobro smijali...

Najprije brat bi ti treba i prije kraja 2010. avancat za sekonda ako je već dugo treći! Mala šala naravno... A šta se tiće većih avancamenata, i ako se promine sadašnji zakon šta mi zastupamo, neće se moć avancat samo sa plovidbom nego će se morat polagat stručni tečaj koji će bit i skup i ne baš kratak, al koji će garantirat stručno usavršavanje i siguran prolaz (ja se bar nadam)... E sad to je sve još u začetku i mi čekamo poteze Vlade... Stari zakon se neće vratit 100% jer je protivan odredbama STCW-a... Eto to ti je to...

Pozdrav

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Samo molimo boga da nas Jaca uvede u EU, a onda ce i ona morat okrenit plocu...
    A dotad sta je Kolega reka nek se strpi i avanca dokle god moze...
    Inace, zube na skanciju...

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Maja sve sta ti je kolega napisa ti je kao amen. To ti je to i treceg nema
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Kadet
    Datum registracije
    Sep 2009

Thumbs up

hvala na odgovorima ..
    da ..trebo je vec odavno ic za sec al se drzi jedne ne bas dobre firme ko pijan plota pa ...
    treci je na stranim brodovima ....gdje imaju i cetrvtoga .neki
    u svakom slucaju puuuno hvala na odgovirma

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •