Imaš ispod pod redni broj IV. Prilozi di prilažeš.
A dje sa platnim listama ili potvrdom prihoda? Ok, navedes cifru u tablici al treba li dje attachirat platne liste?
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Imaš ispod pod redni broj IV. Prilozi di prilažeš.
Ja sam jos teski oldschool.Isprintam sve i odnesem doli u poreznu.
Pa stoje ti formule na dnu formulara. Mozes za pocetak u tete u poreznu da ti objasni. A naravno, postoje i porezni savjetnici.Bilo bi super kad bi netko stavio neki HOW TO sa koracima gdje, što i koliko unijeti u egrađanin, pa da se sve ima na jednom mjestu normalno objašnjeno
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Cekaj, zasto si stavljo minus i dje?Post je napisan s obzirom na zadnja 2-3 posta. Ja sam pokuÅ¡ao lani i Äini mi se da nisam uspio jer nisam mogao upisati minus predznak u dohotke (kada se odbije 400kn po danu itd.).
Briga me, ali tome valjda forumi služe. Za pomaganje, razmjenu iskustava i izvor informacija iz prve ruke. Ali priznajem da sam oÄekivao odgovor poput toga (Äak i malo gori).
Cekaj, zasto si stavljo minus i dje?
Pa stoji ti, godisnji prihodi, pa ispod pomorski odbitak (koji se mnozi sa danima na moru). Pa ti onda ide formula tipa stavak 1 minus stavak dva, rezultat ide u sumu koja je oporeziva u slucaju da dodje do oporezivanja.
Ja sam imo isto par greski kada sam radio u eporeznoj. Ima opcija provjere.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Bilo bi super kad bi netko stavio neki HOW TO sa koracima gdje, što i koliko unijeti u egrađanin, pa da se sve ima na jednom mjestu normalno objašnjeno