Mislim da je tema dovoljno interesantna za komentare?
Mislim da je tema dovoljno interesantna za komentare?
Nikog, dosta mi je vise toga da biram najmanje zlo!!
Life is too short to remove usb safely
![]()
Je u pravu si prika, politika ali......
Zar nismo vidili dosad dosta komentara u vezi zdravstvenog, mirovinskog,benif.rada itd. u kojima dosta nasih izrazava nezadovoljstvo! S ovom temom se mozemo bar zakratko igrati ili ti Quotati a nakon misec dana opet mozemo 4 godine pucati u prazno.
Bar odi mozemo stavit par komentara ili upite koje mozemo postaviti strankama online (i odgovore od doticnih ako ih bude)..
![]()
Mozda san ja u krivu zato sta mrzin politiku ali obicno krene komentat jedan drugi treci i svada.Eto ja uopce ne zelin komentirat nego sve je to.....
Pa nisu pomorci ovce da svi glasaju za iste, zato sta su pomorci! Svak ce valjda glasat sa koga zeli i za koga smatra da treba... U samom MMPI osim promjene ministra, nece bit velikih promjena u ljudstvu i samim tim i nije toliko bitno ko ce bit na vlasti. Nijedna stranka i nijedan politicar do sada u 20 godina nije pokaza da ih pomorci i pomorstvo zanimaju. To je jedna velika zalost i tuga, posto smo mi i sluzbeno dokazano, najprofitabilniji izvozni proizvod RH i u zemlju donosimo najvise deviza na godisnjoj bazi, nitko do sada to nije nasao shodnim komentirat, iskoristit, okrenit u svoju korist... Jebi ga...
Postovanje svima,
Glasat cete ko i dosad, za HDZ i za Brasgnjuzera, jer da nije tako, UPH bi svakim danom bila jaca i dosli bi ako triba i do zastupnika u saboru, a dok vi sutite dok vas guze Kosor, Sanader, Kerum, Brgudnjzzurro, sutite i sakrite se u rupu odakle ste izisli i ne sporkivajte ovaj odlican portal takvim budalastinama.
Casper
v.d. Predsjednika UPH
lipo ti je doma http://www.visitorebic.hr
i dok sam bio član nisam birao nikoga...
lipo ti je doma http://www.visitorebic.hr
Slazem se s ovim ali...
Stvar treba gledati u malo sirem kontekstu. Mi jesmo pomorci i naravno da bi bilo dobro da netko pokaze interes za nase probleme. Medjutim svi mi imamo supruge, cure, oceve, majke, bracu, sestre i prijatelje... koji nisu pomorci a ne mozes reci da tebi nije u interesu da i njima bude dobro. Eto, u mojoj obitelji trenutno sam jedini zaposlen. Imam masu prijatelja sa fakultetima koji ne mogu doci do prikladnog posla pa rade bilo sto da bi mogli barem zivotariti. I tako, da ne duljim sa pricom jer mislim da je poanta jasna, reci cu samo da se meni gadi politika i svi politicari, no ona je dio zivota svakog od nas koliko mi to negirali, i zato ne razumijem zasto treba okretati glavu od toga.
Ja nazalost ne mogu izaci na izbore jer sam na brodu i pravo glasa mi je uskraceno silom prilika, ali da sam doma, svakako bih izasao jer smatram to svojom osobnom, drustvenom i moralnom obavezom, prema sebi, prema obitelji, prijateljima i kolegama. U tom smislu smatram da je neodgovorno ovakvu temu nazivati neprikladnom i nepozeljnom na ovom forumu. Neprikladni mogu biti jedino pojedinci sa svojim upisima a to se da lako srediti. Uostalom, pored svega sto sam procitao dosad na ovom forumu, licemjerno je politiku i izbore isticati kao nesto cemu ovdje nije mjesto. Isto bi se se moglo reci za x drugih tema i komentara pa eto, neki su pobrisani a neki jos uvijek krase stranice ovog cednog i finog foruma.
Pomorac sam majko na zelenom brodu
Za Hrvatske biskupe![]()
Whatever we do, we do to gain pleasure or to avoid pain!
Rođen sam da nestanem
za ove sigurno necu
"što više ljudi upoznajem u životu sve mi je draži moj pas "
Samo ljudi koje voliš - mogu ti učiniti život nepodnošljivim
Zao mije necemo o politici. Moze zaejbancija u trhead koji je otvoren vec ali sad ovo da cemo i ode citati o njihovom pripucavanjima mislim da nema smisla. Molim za razumjevanje zatvaranja ovog threada jer ako smo bez politike zivili godinama tocnije od 2007 mozemo i dalje.
pozdrav
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)