U vezi zdrastvenog i mirovinskog

Pozz svima, ima li netko informaciju do kad se moraju platiti doprinosi i mirovinsko ako sam se ukrcao u 11(2021) mjesecu a iskrcao u 6 mjesecu. Poslije kojeg datuma počnu obračunavati kamate i ostalo..
Hvala puno tko god pomogao, lp

Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk

11-12/2021 ce bit obracunati kroz 9/22 i poslano rjesenje do Nove godine
ostatak do 6/22 (i eventualna ostala navigacija u 2022.) ce bit obracunat kroz 9/23

Rok za uplatu je 15 dana od isporuke rjesenja, kamate teku nakon toga

11-12/2021 ce bit obracunati kroz 9/22 i poslano rjesenje do Nove godine
ostatak do 6/22 (i eventualna ostala navigacija u 2022.) ce bit obracunat kroz 9/23

Rok za uplatu je 15 dana od isporuke rjesenja, kamate teku nakon toga

hvala ti puno dobri čovječe

Zašto ne idete kroz Crosmu, nego čekate da vam pošalju i riskirate možebitne kamate ?

Zašto nemamo sistem gdi se more vidit koliko smo dužni???

Uplatija prema Crosmi, a sada sam non stop u plusu.
Nešto je trulo u državi Danskoj...

Radije ću platit' kamatu nego uplaćivat' na otprilike.

BTW, trebalo bi već tom javašluku stati na rep...
Jedini način je da se dovoljno nas drži toga da plaća samo ono ča je evidentirano na poreznoj te nakon tog da se napravi pritužba kad se ispostavi da nešto nije plaćeno...
Problem je da nemamo dovoljno don Quiotea za to...

Zašto nemamo sistem gdi se more vidit koliko smo dužni???

Uplatija prema Crosmi, a sada sam non stop u plusu.
Nešto je trulo u državi Danskoj...

Radije ću platit' kamatu nego uplaćivat' na otprilike.

Da, nego nisam znao da nije točan izračun preko Crosme...

Pošto tako već plaćam godinama, a nije mi dolazila nikakva razlika u vidu kamata pretpostavljao sam da je ok.

A što se tilče pomoraca općenito tu smo ni tamo ni amo.

Ne trebamo im pa smo sklonjeni sa strane, osim u slučajevima kad treba dati državi "davanja " i "podmiriti obveze"

Last edited:
Ima mjesec dana da su poceli slati obracune za 2021 godinu iz porezne....slucajno vidija jer sam otisa do porezne zbog neceg drugog.ugl mjesec dana kamata a nigdje ni rijesenja i uplatnica.kakva banana drzava.eto,cisto da obratite paznju i izbjegnete dodatne troskove

Imate i Mporezna aplikaciju koju se spojite sa egradjanin/bankarstcom i mozete vidit odma PKK sfanje i sto su zaracunali.

Ta pretplta ce sjesti njima na sljedećem obracunu i ja sam u pretplati,bolje pretplata nego kamata i minusi :)

Ima mjesec dana da su poceli slati obracune za 2021 godinu iz porezne....slucajno vidija jer sam otisa do porezne zbog neceg drugog.ugl mjesec dana kamata a nigdje ni rijesenja i uplatnica.kakva banana drzava.eto,cisto da obratite paznju i izbjegnete dodatne troskove

Meni dosa obracun 01.09. a 10.09. rijesenje o ovrhi.
Da su azurni ovako u svemu bili bi Norveska.

Back