Kakvi su razlozi su u pozadini ovakvih ?želja i te?žnji, @ARANEUS ???
Ako takvi planovi i namjere izviru kao posljedica ovog općeg jada, čemera i mete?ža u zemlji onda osjećam potrebu da ka?žem par riči o tome i dr?žavljanstvu. Znači, ako se ?želi tra?žiti dr?žavljanstvo zbog jada, čemera i mete?ža u RH, podsjećam vas na datum 04. prosinca, 2011 god., a ja taj dan već sad isčekujem i zovem ga "Pugno pro Patria".
Dunkve, da ne govorim skrivenim mislima i zagonetkama.., nema straja.., a doista, ka' ??to reče Oriana F. jednom, - "ima u ?životu momenata kada je ćutanje grijeh i govor obaveza, građanska du?žnost, moralni izazov i kategorički imperativ kojem se ne'mo?? oduprijeti".
04. prosinca, 2011 god. Pugno pro Patria, svi skupa moramo:
. penkalu u ruke i demokratskim sredstvom tj. penkalom
. zatući jad, čemer, i mete?ž tj. kamarilu koja sad dr?ži polo?žaje vlasti
. ako ih zatučemo tako dobro da ne dobiju vi??e od pe'??est %
. biti će to jasna opomena slijedećim kamarilama i pojedincima, u javnoj ulozi
. biti će to na?? bijes, gordost, ozbiljnost, građanska zrelost i prezir kamarile
. s takvom gordo??ću i odlučno??ću i zrelo??ću moći ćemo svrgnuti opet
. svrgnuti bilo koju kamarilu, usred mandata ako ne bude valjala kao ova
. pa čak ako bude trebalo ić u Banske Dvore i satrat im sve okolo
Pred Remetinečko razdoblje Hrvatske prolazi i MORA se zavr??iti 04. prosinca, 2011 god. Isto tako moramo se naučiti gledati prizore, djela prirode, i pravilno ih tumačiti, jer samo tako mo?? ?živiti normalno i u?živati pod svjetlom svijeta, tj. Suncem. Hrvatska je prostor koji mo?že udomiti puno vi??e ?žitelja nego ??to ih sad ima. Naučite se gledati prizore i ne ustručavati se reći bobu bob, popu pop, bljadu bljad (opaska: bljad je "whore").
Do sada su samo rijetki pojedinci gledali prizore i ispravno ih tumačili. Većina nije, jer da jest onda ne bi smo nikada imali za premijera RH osobu za kojeg se danas pitamo - "da li ćemo ikada moći otkriti gorostasne konture njegovog kleptomanskog bića".
Isto tako podsjećam splićane na nove prizore, ukazanje Gospe i Isusa, sina Bo?žjeg na Marjanu. Ako će Kerum pravit betonskog Isusa neka ga saliva u svom dvori??tu, na ćaćevini svojoj. Tamo mo?že napravit Isusa i 12 apostola njegovih. Ako mu je malo njih trinaest, Isus plus 12 apostola, neka napravi Adama i Evu.., i ostale koji su zapisani u Bibliji od prve stranice na kojoj je "Stvaranje" (Stari Zavjet), do zadnjih stranica Otkrivenja ili Apokalipse (Novi Zavjet).
Malo sam odu?žio govorom.., jer mi je pun qrac dr?žavljanstava stranih i na??eg domaćeg.., i mislit o tim stvarima.., a mislio sm i ja o tom, ohoohoo!