Ukratko, odradio sam 2 ugovora ove godine. Nedavno sam dobio doma da moram platiti doprinose za prvi ugovor, sto sam i napravio.
U medjuvremenu dobio sam i rjesenje od porezne gdje su obracunati ti doprinosi. To se odnosi na prvi ugovor, a sto se drugog tice, prije par dana sam dosao doma pa valjda jos nije aktualno. Uglavnom taj prvi dio smatram rjesenim. A ono sto me zanima i zbunjuje sto u jednom djelu (stavak V. ako netko ima ispred sebe) pise da "Mjesecni iznosi obveze iz tocke I.pod 1, 2 i 3 dospjevaju na naplatu do 15.dana u mjesecu za prethodni mjesec itd.". Sad mi nije jasno vrijedi li to rjesenje za sva buduca zaposlenja u istom rangu ili se svaki put nakon iskrcaja dobije novo rjesenje za taj ugovor? Ili da malo preformuliram, ocekuje li se slijedom tog rjesenja da ubuduce sami uplacujemo te doprinose ili sam miran dok ne dobijem novo rjesenje?
Pitam cisto da se ne bi dogodilo da ja kao cekam neko rjesenje a oni fino negdje zbrajaju kamate i onda kad im se ucini pristojna svota, posalju mi opomenu pred ovrhu ili tako nesto.
Ako netko zna, cijenio bih pojasnjenje.
P.S. Znam da sve negdje pise ali ruku na srce, jednostavnije je pitati nego prevrtati forum unatrag sve ove mjesece koliko me nije bilo![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom
, pa ja to plaćan bez njihovoga rije??enja, mjesec po mjesec.