Stena

Pozdrav kolega
.......mene su prije par mjeseci zvali na te brodove (Glory grupa).Ugovor je 3-3 a placa 15000 USD ili u EUR.Mozes birati sve od jednom ili permanent.Imas nesto nasih tamo cak i juniora.Seniora ima svega......kao i svugdje.Uglavnom mislim da je to o.k.

skuzajte, jeli to za mastera ili...

Pozdrav,

Tom Ferguson je personnel manager u NMM Glasgow, većina na??ih pomoraca vam ide preko Zorović agencije iz Rijeke.

Evo ako koga zanima, plaće za Hrvatske oficire na Steni od 2011.

Evo ako koga zanima, plaće za Hrvatske oficire na Steni od 2011.

U privitku ćete naći plaće za Hrvatske oficire na Steni od 2011.

Attachments

Dobar je to solad.

Imaju place ko ovi moji, oliti, na Steni dobijas vise solada na godisnjoj razini, al si i vise na moru. Sve su to nijanse danas manje vise...
Govorim za juniore, seniori kod mene imaju vecu platu.

Last edited:
Stena & Concordia Maritime (kcerka komp) upravo ugovorili 6 + 4 optional broda iz Kine, IMO MAX concept, kemikalci oko 50 000 DWT,prvi delivery u proljece 2014. Zadnju godinu su izbacili 2 Aframax tankera Stena Suede i Stena Supreme , mislim i da se dva jos grade. Uvelike se suska da su jako zadovoljni sa svoja 3 nova LNG tankera (a kako i ne bi bili zadovoljni kad su ih carterovali za 135 000 dnevno) i da u LNG segmentu hoce da grade jos brodova...

Dakle ima se - moze se... samo naprijed bombardujte aplikacijama NMM...:uzdravlje:uzdravlje

Stena & Concordia Maritime (kcerka komp) upravo ugovorili 6 + 4 optional broda iz Kine, IMO MAX concept, kemikalci oko 50 000 DWT,prvi delivery u proljece 2014. Zadnju godinu su izbacili 2 Aframax tankera Stena Suede i Stena Supreme , mislim i da se dva jos grade. Uvelike se suska da su jako zadovoljni sa svoja 3 nova LNG tankera (a kako i ne bi bili zadovoljni kad su ih carterovali za 135 000 dnevno) i da u LNG segmentu hoce da grade jos brodova...

Dakle ima se - moze se... samo naprijed bombardujte aplikacijama NMM...:uzdravlje:uzdravlje

Njima koliko znan V ships radi crewing za neke LNGe, a Suede i Supreme su suezmax :) lipi pozz

Njima koliko znan V ships radi crewing za neke LNGe, a Suede i Supreme su suezmax :) lipi pozz

Zahvaljujem na ispravci, Suezmax, Ipak sam ja makinista..:p
A sto se tice LNG, trenutno imaju 3 broda. Prvi i najstariji je Stena Blue Sky/ njega su kupili polovnog, mislim da je oko 5 godina star i tu trenutno nije stenina posada... Drugi i treci brod= Stena Clear Sky, Stena Cristal Sky su Stenine novogradnje sa steninom posadom....

Ljudi, ako mogu pitati, ima bi par pitanja, kako vam je navigat na steni? mislim generalno, jeli smjena uglavnom dolazi na vrime, jel se doma stane po ugovoru ili znatno krace. kako je sa papirologijom i safetyem, opcenito jel se posa moze odradit kako triba od gusta, bez puno filozofija?

Koliko znam, neke brodove su radili u nasim skverovima, to su dobri brodovi pretpostavljam, imam pozitivna iskustva.

Thanks!:uzdravlje

pozdrav ekipa

Moze malo informacija u vezi Stene za juniore -place,ugovori, uvjeti ? Unaprijed hvala:kafa

Back