Stena

ĐURO1

Master
Ekipo bog,

novi sam na forumu , pozdrav svima i molio bih savjet u vezi Stene?
Dobio sam ponudu za VLCC koji se zove LEO....( ne znam drugo ime ) , brod je star cca 2-3 godine.
Zanima me koja je ekipa na brodu ( oficiri i posada ) , i trade , te bilo koji info o brodu i kompaniji je dobrodosao.

Unaprijed zahvaljujem.

Đuro - Rijeka

Duro dobro dosao. Ima tu ekipe koja ce ti pomoc jer nas ima iz svih kuteva i firmi svita. Nadam se da ces se druziti s nama i malo cesce.

Djuro, prije svega dobro nam dosli...drago mi je da je netko sa EJ dosa na forum..ja tamo provea sedam godina (od cetvrtog oficira do prvog)...
Sta se ticeStene, cua sam da su u zadnje vrime uzimali Ruse (ali di nisu)...inace, po imenu mi se cini da je to brod od neke kompanije koja je pod managementom od NMM-Stena....ako sta vise saznam, napisem....to bi' moga bit LEO GLORY (vlcc)...inace, to je brod u managementu od NMM_Stena (imaju jos Mercur Glory, Neptun Glory....)...mozda i grijesim,ali mislim da je to - to...

Last edited:
Hvala sea_st. Gotovo sam siguran da je brod Leo Glory.
Na Jacobu sam bio zadovoljan sa firmom ali sa placom nikako.
Povrh toga ljudi svakodnevno odlaze a zamjenjuju ih Rusi,Bugari i slicno. Odnosno dolazi dosta nekvalitetnog kadra.
Juniora europljana gotovo da i nema jer su decki pobjegli na bolje firme sa puno boljim placama.
Tako da su juniori filipi i to sve novoavancani.
Ako vas zanima sto konkretno samo pitajte.

Lijep pozdrav,
ĐURO

Pa i ne bas...ja sam upravo otisa sa Jacoba radi toga,ali i radi toga sta sam dobia bolje uvjete ovdi di jesam (a i kraci ugovor)...
Ali, Jacob mi je bila dobra kompanija di sam dosta toga naucia i upozna masu dobrih ljudi...

Evala,

vidim cesto te glory brodove po nasim uobicajenim vlcc rutama i tamo su sve englezi zapovjednici i upravitelji koliko znam, ima nekih brodova i sa vecinom indijaca. nasi ti budi prvi palube i makinje.
Rute su ti uvijek iste AG-USG, WAF-Far east i nazad.
naviknices se na tu kombinaciju posade. danas je sve multikulturalno.

Hvala spinut-st; na informaciji.
Nesto sam cuo da ima dosta indijaca.
No o tom potom jer zec je jos uvijek u sumi da bi spremao razanj.

U svakom slucaju vrlo sam zahvalan na svakoj informaciji.

Lijep pozdrav,

ĐURO

Evo bas sam jucer bio sa ovim mojim koji se valja na Steni. Imao je za barbu Indijca ali kaze mi da su bijeli ( btw nema ovo konotacije s rasizmom) tamo zakon. Čak ima gore u bazi nas covik koji ga je stalno zvao ( ovog mojeg) raspitivao se o svemu i ajmo reci pazio na njega. To mu je prvi ugovor na Steni, i odusevljen je. Kaze mi da je razlog tome vjerojatno samo sjediste kompanije. Evropa čovik. Do te priće smo dosli jer sam ja imao problema sa tim zutima ( meni su oni svi zuti) ali kompanija je bila OOCL iz Hong Konga, i kad sam se zakacio sa kapom malezijcem sve sto se moglo napraviti je uzeti kufere i prema skali. Nikakav support nemas tamo . Pa čak su mi iz ITFa u francuskoj rekli kako nemaju nikakav sporazum sa njima i kako mi ne mogu pomoći. Zato blazene kompanije sa sjedistem u Evropi pa ma kakva god bila. U svakom slučaju, da ti ne mudrujem puno, za ova vremena dobio si top kompaniju i sretno.....

a zmaju,gledaj malo prije di ides,internet je sirok a sad imas i pomorac.net pa pitas da ne bi uletija u pizdarije,drago mi je znat

Stena

ĐURO;10404 said:
Ekipo bog,

Dobio sam ponudu za VLCC koji se zove LEO....( ne znam drugo ime ) , brod je star cca 2-3 godine.
Zanima me koja je ekipa na brodu ( oficiri i posada ) , i trade , te bilo koji info o brodu i kompaniji je dobrodosao.

Unaprijed zahvaljujem.

Đuro - Rijeka
Pozdrav Duro!
koliko vidim dobio si ponudu za brod Leo Glory...ja ti radim na Steni vec uze vrijeme pa ti mogu pomoc sa kakvim savjetom ako te nesto zanima
lijep pozdav

evo da ne otvaran novu temu zanima me ko u nas krca na stenu?

zorovic?
globtik?
ili neko treci?

ĐURO;10404 said:
Ekipo bog,

Unaprijed zahvaljujem.

Đuro - Rijeka
Pozdrav kolega
.......mene su prije par mjeseci zvali na te brodove (Glory grupa).Ugovor je 3-3 a placa 15000 USD ili u EUR.Mozes birati sve od jednom ili permanent.Imas nesto nasih tamo cak i juniora.Seniora ima svega......kao i svugdje.Uglavnom mislim da je to o.k.

Back