Poslovi

@ Sizif
Nedavno na nasem portalu izisla vijest da je Thome otvorio agenciju u HR uovu se Maritime Crewing Agency i 28 su agencija sa licencom ministarstva.

Istina Bog, mogli bi pri oglasavanju posla postivati pravila foruma ali OK pocetnicima ne treba uzimati bas svaku za zlo.

:uzdravlje

@Bellboy

Samo coviku zelin pomoc da radi profesionalnije. Adresa mu je na gmail-u,nema broj ureda nego moba,nema imena agencije,a radi se o dobrim ponudama.
Ja sam prvi zainteresiran ako je to sigurna stvar.

Al ne treba nam jos jedan utah stiv !

@sizif
Pa sta ako mu je e mail adresa na g mailu?Ne znam sto to mjenja na stvari. A ako je na mobitelu znaci da covik nije za kancelariju. Mislim da su ponude koje nudi skroz prihvatljive i ja bi da nemam nista drugo nazva i bar vidija o cemu se radi.A ako ima e mail posalji mu CV na mail adresu i to je to.Aplikacije ionako nikad nisam volija ispunjat.Smatram ih gubitkom vremena.

Mca zadar

Mca zadar

Strana kompanija hitno trazi:

ELEKTRICARA(ETO)sa tankerskim iskustvom za ukrcaj na VLCC
2 A/E sa tankerskim iskustvom za ukrcaj na VLCC

Ispricavam se svima unaprijed sto nisam naveo koja kompanija, ugovor ili placa.
To cu vam moci reci tek kada budem ima vas C/V!!
Molim vas da zainteresirani i koji odgovaraju trezenom profilu posalju C/V na:
INFO:
maritime.crewing.croatia@gmail.com
cell: 0915149344:uzdravlje

Imam otvorenih poslova za sve oficire kako palube tako i stroja.
Pozeljno: tanker iskustvo,LNG,chtanker.
offshore: SDPO/DPO/Master/Chmate/2ndmate...ukrcaj odmah!!
Svi zainteresirani za offshore moraju imati certifikate bez ogranicenja dakle MORE THAN 3000gt

Unaprijed hvala
MCA ZADAR

hvala
MCA ZADAR

Last edited:
Offshore

Offshore

SDPO - 2nd mate with at least 2 years DSV vessel experience.

28/28

North Sea.

Ako tko ispunjava uvijete neka se javi...
Ispricavam se svima sto nemam ime firme i placu...dobit cete sve informacije kada mi posaljete C/V tj ako odgovarate profilu.
Na C/V koje ne odgovaraju trezenom profinu u pravilu ne odgovaram.

email: maritime.crewing.croatia@gmail.com
mob: 0915149344

Hvala na razumijevanju.
MCA ZADAR:uzdravlje

Ispricavam se svima sto nemam ime firme i placu...dobit cete sve informacije kada mi posaljete C/V

cemu tolika tajanstvenost ako je sve legalno i registrirano.
da se pogada sa bolje pozicije?Mozda je neko sa foruma vec tamo pa zna do koliko se moze ic?Ili je samo "database update" pa proda tomic BMW-u......
Otvori karte covjece , nije peskarija...........

Sacuvaj nas boze ovakvih likova tipa "MCA". Konkretne podatake o ovoj "Agenciji" nitko nije vidio, na netu ni traga.... Nema adrese, telefona ili faxa, nego samo vipov mobitel (vjerovatno na bonove)?!?! Jeli se uopce tko s ovim tipom nasao u office-u, ili pak realizirao posao? By the way on nema veze s THOME Zadar, uopce neznam kome je i zasto to palo na pamet...

Cujte kome odgovara nazvat ce vidit nac se, ko nece nije topic obavezan, ne branim ga, jednstavno vidim da se nema potrebe zivcirat

Pustite covika/agenciju da radi..ionako fali posla, tj sve je teze (pogotovo juniorima) nac posal..
Zato, tek kada netko stekne neugodno iskustvo sa doticnim, neka se javi.. uvjeti ne izgledaju lose..

MOlio bih sve posjetitelje foruma da se jave ako imaju ikakvu informaciju o ovoj agenciji. Ako nema ili ako su probali doci do posla a samo gube vrime jer je agencija zajeb to bih volio znati da mogu potegnuti sigurnosne mjere.
AKo je covik ok onda bi bilo dobro da se napise bar za jednu od pustih poslova kolika je placa i slicno?

Molio bih da se ovaj post shvati dobro namjerno jer ne zelim da se ljude vuce za nos a nema nikave koristi.

Pozdrav svima a ako se uskoro ne napravi nesto moracemo se drzati pravila foruma i traziti da se stavu sve stavke iz pravilnika ili se ovaj thread brise

NAPOMENA Placa se moze napisati da varira od do npr od 2000-3000 zavisi o iskustvu. ALi se triba navesti i bog
Za one koji ne znaju evo pravila

Pravila postavljanja oglasa! - 09-18-2008, 08:49 PM

--------------------------------------------------------------------------------

Za buduce topice.

1.Oglas mora nositi ime kompanije/agencije.
2.U oglasu mora stajati:
-kontakt
-koliko traje ugovor
-placa ( nema ono kontaktirat za place )
-dati informaciju dali se trazi ili ne trazi iskustvo na poziciji koja se trazi

Sacuvaj nas boze ovakvih likova tipa "MCA". Konkretne podatake o ovoj "Agenciji" nitko nije vidio, na netu ni traga.... Nema adrese, telefona ili faxa, nego samo vipov mobitel (vjerovatno na bonove)?!?! Jeli se uopce tko s ovim tipom nasao u office-u, ili pak realizirao posao? By the way on nema veze s THOME Zadar, uopce neznam kome je i zasto to palo na pamet...

Mnogima nam je palo na pamet da gospodin MCA radi sa Thome jer je u vise navrata on sam to naveo, sto mozete naci u dolje navedenim threadovima.
Adresa Thomea u Zadru je Obala kneza Trpimira 2. Je li na toj adresi radi
i gospodin MCA?
Dakle pitanje je da li je MCA(Maritime Crewing Agency) iz Zadra i kako neki kazu Thome Zadar jedno te isto? Tj. da li je MCA Zadar naziv Thomeove
podruznice u Zadru.
Na www.thome.com.sg pod News i to Thome Fleet News Issue 17th(June
2009) Thome izvjestava o otvaranju podruznice u Zadru, ali se ne
navodi naziv te podruznice.
Ako se je itko ukrcao preko gosp. MCA bilo bi dobro da nam kaze o tome jer
MCA zvuci predobro da bi bilo istinito.Nudi posao sakom i kapom i dobro
placa itd.

Thread THOME u Zadru[/U][/B]
HITNO HITNO HITNO!!!!
Trazim 3 officira stroja za chemical tanker/prevozi producte, placa 4950usd ugovor 4 mjeseca....kompanija Mega Chemical / Thome.....Ukrcaj 1.8.2009...

Thread Zaposlenje
Ok ako vam smeta!! pa vi ne navigate za ime kompanije nego za novce!!!!
IME STRANE KOMPANIJE JE TOMEH....i molim vas ako ste zainteresirani da se javite...nebih htio polemizirati...kome je do posla neka se javi!!! ja sam tu
MCA ZADAR
HVALA

Thread Zaposlenje
Po??tovanje gospodjo,
Razumijem vase nezadovoljstvo. Ali zabranjeno reklamirati imena kompanija bez njihovog izricitog dopustenja.
To ??to neki navigaju kod "kretena" agenata i istoimenih kompanija, meni je zao.
Ja sam otvoren i napisao sam se nudi, a na vama je da nazovete ili ne nazovete.
Hvala na odgovoru
S postovanjem
MCA ZADAR

Postovanje,
Evo da se umjesam u raspravu, covjeka znam (bio sa njim na polaganju nekih braveta), muljator nije (mozda ce to postati ali ga ja ne poznam kao takvog) a svi imate broj telefona pa nazovite kao sto sam i ja napravio, nitko vas ne tjera da mu se obracate ili ne, najlakse je siditi doma za kompjuterom i diskutirati, ne branim ga ni ja, jer mi pomogao nije, ali sa moje tocke gledista, svatko tko moze pomoci nekom nasem je dobro dosao, ali postoje pravila igre.
@Dalmos
Imas pravo da tako postupas jer ovo nije peskarija i pravila se moraju postivati za dobronamjerne kao i za zlonamjerne, agencija je na tocnoj adresi jedino sto je covjek neiskusan pa treba da se ustela, ali ipak nudi posao, meni su isto svi obecavali a ja sam jos doma.:uzdravlje

Ja sam takoder bila u kontaktu sa doticnim agentom i nemogu reci nista negativno. A jedna stvar koja mi smeta je ta ako vec agent je taj koji krca pomorce,triba bi znat di ih krca,a ne napisat "strana kompanija".
Vec ako zna za koju poziciju ih krca valjda bi triba i znat ime firme.
Cim su izasle ponude ja sam napisala da su to uvjeti kakve mi ima muz na Thomea-mega chem.tankers.
Eto toliko.....

Gospodin MCA je oni sta je bija na Latinicu kad je bila tema pomorci,"kruh sa sto kora",sta se ispovida da su ga zarobili u Nigeriji.:uzdravlje

Gospodin MCA je oni sta je bija na Latinicu kad je bila tema pomorci,"kruh sa sto kora",sta se ispovida da su ga zarobili u Nigeriji.:uzdravlje

Zadranin Soltanskih korijena....joj koliko ih je. Nemo's se branit od ovih Soltana ovde:hihi

Posao hitno

Posao hitno

POSAO HITNO!!!

Original email: At the moment all I require is a 2nd ate DPO with at least 1 years DSV experience.
300 Euro per day.

DAKLE: 2nd Mate/DPO/1year DSV experience with COC more than 3000gt
ugovor 28/28 placa 300eura/dan....ukrcaj odmah!!!!!

Molim samo one koji odgovaranju ovom profilu da mi posalju C/V

email: maritime.crewing.croatia@gmail.com
mob: 0915149344

Back