Poslovi

Strane pomorske kompanije potrazuju vise hrvatskih pomoraca za rad na brodovima.

Traze se: prvi casnici palube za rad na chemical tankerima, placa 12000 USD ugovor 4on/2off

Traze se: treci casnici paluce za rad na chemical tankerima, product tankerima, placa 4950 USD ugovor 4on/2off

Traze se: treci casnici stoja za rad na chemical tankerima, product tankerima, placa od 5000 USD ,ugovor 4on/2off

Uvijet: SVI CASNICI MORAJU IMATI ISKUSTVO NA TANKRIMA ZA PRIJEVOZ KEMIKALIJA,PRODUKATA ILI ULJA.

Ukrcaj kroz Kolovorz 2009.

Svi zainteresirani neka se jave na telefon: 0915149344
email: maritime.crewing.croatia@gmail.com :uzdravlje

Strane pomorske kompanije potrazuju vise hrvatskih pomoraca za rad na brodovima.

Traze se: prvi casnici palube za rad na chemical tankerima, placa 12000 USD ugovor 4on/2off

Traze se: treci casnici paluce za rad na chemical tankerima, product tankerima, placa 4950 USD ugovor 4on/2off

Traze se: treci casnici stoja za rad na chemical tankerima, product tankerima, placa od 5000 USD ,ugovor 4on/2off

Uvijet: SVI CASNICI MORAJU IMATI ISKUSTVO NA TANKRIMA ZA PRIJEVOZ KEMIKALIJA,PRODUKATA ILI ULJA.

Ukrcaj kroz Kolovorz 2009.

Svi zainteresirani neka se jave na telefon: 0915149344
email: maritime.crewing.croatia@gmail.com :uzdravlje

Neznam o kojim stranim kompanijama je rijec ali ovo su Vam ljudi moji place i uvijeti na Thomea-Singapur.Tako mislim da se o njemu i radi.:confused::rolleyes:

Master sdpo!!!!!!!!!!!!!!!!!

Master sdpo!!!!!!!!!!!!!!!!!

Strana kompanija trazi:

SDPO MASTER/CHIEF OFFICER with DSV experience...ASAP!!!!!!!
Placa po dogovoru...rotacija 56/28 North sea
Uvijet: Master certificate mora biti UNLIMITED more than 3000gt

HITNO HITNO HITNO!!!!!

info: 0915149344
email: maritime.crewing.agency@gmail.com

Last edited:
Strana kompanija trazi:

SDPO MASTER/CHIEF OFFICER with DSV experience...ASAP!!!!!!!
Placa po dogovoru...rotacija 56/28 North sea
Uvijet: Master certificate mora biti UNLIMITED more than 3000gt

HITNO HITNO HITNO!!!!!

info: 09151489344
email: maritime.crewing.agency@gmail.com

HITNO,

a ja sam iz Zadra i evo upravo sam vas zva na mob pa se nitko ne javlja.:udriglavom:confused:
I malo cudna rotacija za North Sea 56/28 tamo je obicno 28/28

@ offshore1975
Poštovani kolega,

Po dogovoru znaci: koliko ja nudim a koliko vi trazite, pa se dogovorimo!!!!!
Nema kakice!!!:)
Nazovite: 0915149344 ili email: maritime.crewing.croatia@gmail.com
Ako zadovoljavate uvijetima koje ja trazim, biti ce mi vise no drago da vas obavijestim kolika je placa.

Pozdrav
MCA Zadar:uzdravlje

Koje su ovo fore...Pa ovo je strasno...Ovo jos samo kod nas ima...
''Po dogovoru znaci: koliko ja nudim a koliko vi trazite, pa se dogovorimo!!!!!''

Kao na pazaru...A koliko firma nudi???To je pitanje...ili je ono uzeti cu najjeftinijeg...pa cu dobit i bonus od firme...

Ajme,ajme....

Pravila postavljanja oglasa! - 09-18-2008, 08:49 PM

--------------------------------------------------------------------------------

Za buduce topice.

1.Oglas mora nositi ime kompanije/agencije.
2.U oglasu mora stajati:
-kontakt
-koliko traje ugovor
-placa ( nema ono kontaktirat za place )
-dati informaciju dali se trazi ili ne trazi iskustvo na poziciji koja se trazi

MCA - ko jesi da jesi, ovako se posal ne radi! Nije ovde ni peskarija ni pazar pa da se pogadja posto srdele i pomidore. Kako ovi ljudi mogu imat respekt
prema tebi (VAMA namjerno izostavljan) kad ih se tretira na ovi nacin. I ne samo sad, bilo je i prije cudnih izjava u stilu "kvazi pomorci koji vise na portalu" itd. Ne zelin ulazit u polemike, a ako te interesira kako se posal civilizirano radi, javi se na PM, pa te mozda naucin poslu ili se ispickaramo ka ljudi. Ali...ovo nije nacin!

Ovo ce postat www."neki-pomorac.com"??? Svaki cast decki sta se borite da ovo ostane na razini jednog odličnog foruma (šta zapravo i je!!!)

Predstavite se ?

Predstavite se ?

Gospodine MCA,

Vec neko vrijeme nudite svakakve poslove na forumu i svako tko nudi posao je ovdje dobrodosao. Bili bi vam zahvalni da kazete nekoliko rijeci o svojoj agenciji,dali imate dozvolu rada od ministarstva i s kojim firmama radite.

Nitko nema nista protiv vas,cak i ako radite bez dovole ste dobrodosli,al svi pomorci zele siguran posao i zele znat vise o tome u sto se upustaju.

Mislim da govorim u ime svih nas i u ime nase buduce suradnje.

Nemojte shvatit ovo osobno.
Hvala

Odgovor mozete postavit u novi thread pod ''poslovi''

Gospodine MCA,

Vec neko vrijeme nudite svakakve poslove na forumu i svako tko nudi posao je ovdje dobrodosao. Bili bi vam zahvalni da kazete nekoliko rijeci o svojoj agenciji,dali imate dozvolu rada od ministarstva i s kojim firmama radite.

Nitko nema nista protiv vas,cak i ako radite bez dovole ste dobrodosli,al svi pomorci zele siguran posao i zele znat vise o tome u sto se upustaju.

Mislim da govorim u ime svih nas i u ime nase buduce suradnje.

Nemojte shvatit ovo osobno.
Hvala

Odgovor mozete postavit u novi thread pod ''poslovi''
@ Sizif
Nedavno na nasem portalu izisla vijest da je Thome otvorio agenciju u HR uovu se Maritime Crewing Agency i 28 su agencija sa licencom ministarstva.

Istina Bog, mogli bi pri oglasavanju posla postivati pravila foruma ali OK pocetnicima ne treba uzimati bas svaku za zlo.

:uzdravlje

Ili se drzite ovoga ili molim da ne stavljate oglase. Ako se ne drzite pravila bicete banirani. Posao je dobro dosao svima ali pravila se znaju a ko ih nezna evo ih ponovo

Pravila postavljanja oglasa! - 09-18-2008, 08:49 PM

--------------------------------------------------------------------------------

Za buduce topice.

1.Oglas mora nositi ime kompanije/agencije.
2.U oglasu mora stajati:
-kontakt
-koliko traje ugovor
-placa ( nema ono kontaktirat za place )
-dati informaciju dali se trazi ili ne trazi iskustvo na poziciji koja se trazi

Back