dxdx
Shore based position
Zivili ekipa,
Trazim: (2) dva kadeta palube i (2) dva kadeta makinje
za rad na Ocean going remorkerima. Svi su <500 GT, sljedece godine ce biti 1(+1) suplier (>500 GT).
Svi remorkeri su mladji od 5 godina i rade u vodama UAE.
Dakle ovo bi bilo idealno za nekoga tko je vec odradio 6 mjeseci na >500 GT.
Kompanija je iz Singapore, a ovo je branch u UAE, ja radim ovdje u uredu.
Ugovor je 6 mjeseci on / 1 mjesec off. Ideja je da se radi na brodu i ako se ima afiniteta u
uredu kao asistent Port Kapetanu ili Port Engineeru.
- STCW 95 Certifikati
- Medical
- Dvije preporuke i(ili) zadnji appraisal.
- Placa prema zaslugama
Ova kompanija trenutno prolazi kroz ekspanziju i kompletnu reorganizaciju, a ja sam evo uspio
uvjeriti ownera da zaposli nase ljude. Sada startamo sa kadetima (AB), dakle mladi ljudi koje
imaju volje dalje napredovati.
Inace posada je mix: Indonesia, India, Sri Lanka, Filipini i nekoliko "mastera" iz Spain i Russia.
Znam da je <500GT i da je mix posada, tko moze "zivjeti s tim" i ima volje za naucit nesto
neka se javi.
Uskoro ce biti i ponuda za Bosun (AB), jer bih htio da nasi nostromi vode posao na brodu.
PS. Za iskusne pomorce ako znate koga da je "na mjestu" molim vas da mi prosljedite CV
na posaouae@gmail.com, a ja cu dalje u head office, nakon screeninga ovdje.
Najgore sto mi treba je neki mladi jebivjetar koji prvo pita kolika je placa, a ne sto mogu naucit
Trazim: (2) dva kadeta palube i (2) dva kadeta makinje
za rad na Ocean going remorkerima. Svi su <500 GT, sljedece godine ce biti 1(+1) suplier (>500 GT).
Svi remorkeri su mladji od 5 godina i rade u vodama UAE.
Dakle ovo bi bilo idealno za nekoga tko je vec odradio 6 mjeseci na >500 GT.
Kompanija je iz Singapore, a ovo je branch u UAE, ja radim ovdje u uredu.
Ugovor je 6 mjeseci on / 1 mjesec off. Ideja je da se radi na brodu i ako se ima afiniteta u
uredu kao asistent Port Kapetanu ili Port Engineeru.
- STCW 95 Certifikati
- Medical
- Dvije preporuke i(ili) zadnji appraisal.
- Placa prema zaslugama
Ova kompanija trenutno prolazi kroz ekspanziju i kompletnu reorganizaciju, a ja sam evo uspio
uvjeriti ownera da zaposli nase ljude. Sada startamo sa kadetima (AB), dakle mladi ljudi koje
imaju volje dalje napredovati.
Inace posada je mix: Indonesia, India, Sri Lanka, Filipini i nekoliko "mastera" iz Spain i Russia.
Znam da je <500GT i da je mix posada, tko moze "zivjeti s tim" i ima volje za naucit nesto
neka se javi.
Uskoro ce biti i ponuda za Bosun (AB), jer bih htio da nasi nostromi vode posao na brodu.
PS. Za iskusne pomorce ako znate koga da je "na mjestu" molim vas da mi prosljedite CV
na posaouae@gmail.com, a ja cu dalje u head office, nakon screeninga ovdje.
Najgore sto mi treba je neki mladi jebivjetar koji prvo pita kolika je placa, a ne sto mogu naucit
Last edited: