Ocean going tugs - deck & engine cadet X2

dxdx

Shore based position
Zivili ekipa,

Trazim: (2) dva kadeta palube i (2) dva kadeta makinje

za rad na Ocean going remorkerima. Svi su <500 GT, sljedece godine ce biti 1(+1) suplier (>500 GT).
Svi remorkeri su mladji od 5 godina i rade u vodama UAE.

Dakle ovo bi bilo idealno za nekoga tko je vec odradio 6 mjeseci na >500 GT.

Kompanija je iz Singapore, a ovo je branch u UAE, ja radim ovdje u uredu.

Ugovor je 6 mjeseci on / 1 mjesec off. Ideja je da se radi na brodu i ako se ima afiniteta u
uredu kao asistent Port Kapetanu ili Port Engineeru.

- STCW 95 Certifikati
- Medical
- Dvije preporuke i(ili) zadnji appraisal.

- Placa prema zaslugama

Ova kompanija trenutno prolazi kroz ekspanziju i kompletnu reorganizaciju, a ja sam evo uspio
uvjeriti ownera da zaposli nase ljude. Sada startamo sa kadetima (AB), dakle mladi ljudi koje
imaju volje dalje napredovati.

Inace posada je mix: Indonesia, India, Sri Lanka, Filipini i nekoliko "mastera" iz Spain i Russia.

Znam da je <500GT i da je mix posada, tko moze "zivjeti s tim" i ima volje za naucit nesto
neka se javi.

Uskoro ce biti i ponuda za Bosun (AB), jer bih htio da nasi nostromi vode posao na brodu.

PS. Za iskusne pomorce ako znate koga da je "na mjestu" molim vas da mi prosljedite CV
na posaouae@gmail.com, a ja cu dalje u head office, nakon screeninga ovdje.
Najgore sto mi treba je neki mladi jebivjetar koji prvo pita kolika je placa, a ne sto mogu naucit

Last edited:
Zivili Turist i Mladeno!

Evo nisam se uspio javit prije, tek sada mi je zavrsio radni dan.

re: nestao post.....ha cuj, prvi post pa auto gol :) no comment

Do sada zaprimljeno tocno 82 CV-a, od toga 65 za oglasene pozicije, zahvaljujem Vam.

E sada osvrt na neke mailove, autori ce se prepoznati:

* da CV treba biti na engleskom jeziku, ne radite za HR firmu
* da radite direktno za ovu kompaniju, nikakvi agenti i posrednici izmedju
* ne ja ne radim na brodu nego u ovoj firmi kao manager
* ne necu vam odgovoriti "cim prije", "sutra" ili "do vikenda" !?!?! WTF
* ne ja vam mladicu od 19 godina nisam prika, niste ni kadeturu zavrsili, imajte malo respekta da ne kazem nesto drugo
* molim nemojte mi nuditi placu ili dvije, ovo radim cisto radi nasih ljudi, i ne nemam ama bas
nikakvu proviziju niti me isto interesira...ono forumasa sto me pozna godinama i kolega znaju
koliko ljudi sam preporucio i poguro do sada...nazalost samo ih je nekoliko reklo hvala
* pozicija kadeta znaci upravo to, ako imate problema da vam je Chief ili kolega indijac ili filipinac,
moj je savjet da ipak potrazite "srecu" negdje drugo, mozda vas "ego" ne bude toliko povrijeden
* naravno da znam kolika je placa za kadeta, kako sam i prije napisao ako je to vas primarni interes moj je savjet
da nastavite traziti dalje...ja vam mogu reci da je i vise nego dobra za poziciju kadeta
* ne ne mozete odmah biti Master, osim ako imate iskustva u towingu ili offhoreu,ovisno o poziciji
* molim vas da budete toliko ljubazni i ne saljete slike sa recinama na nosu (i uhu), nije do mene nego se radi o
cultural difference
* ne ne smeta mi ako ste iz MNE ili SLO, nemam preferencu prema nikome
* ako imate neku "bolju" priliku svakako je prihvatite

I nekoliko dodatnih informacija, pitanja su bila na mjestu:

* radi se u vodama UAE, kao SRV (search and rescue vessel), na offshore projektima, ili cisto tegleci barze

* kroz dan, dva cu imati kompletne informacije za pozicije AB/Bosun, i za Officire dakle potpuni uvjeti

*ako ovo sa kadetima bude uredu, za dva mjeseca cu traziti jos 14 kadeta (X2)

*Masteri su trenutno na 2 on / 1 off ---- 5000 - 8000 Eura (ovo je trenutno under revision), inace svaki Master ima
min 5 godina iskustva u towingu/offshoreu

Lijepi pozdrav svima

to se zove prirodna selekcija,sami sebe diskreditiraju na pocetku karijere a sto ce tek biti poslije.
u svakom slucaju dxdx svaka cast na ovome i zelim ti puno pacijence.....

dxdx svaka cast na zauzimanju za hrv kadar, ali bogami nisan zna da ima ovakvih pacijenata koji su se javljali, izgleda da je to stvar odgoja ne toliko skole...i jos jedna stvar vezano uz place , mislim da bi to trebalo bit transparentno pa makar i za jadne kadete, koliko se god vi na to ljutili i tumacili na kriv nacin, evo mene cisto zanima da vidim jeli vise od prosjeka koji se sad krece otprilike oko 800-1000 dolara, i na kraju krajeva , kadeti(iskljucujem ovu mulariju i neozbiljne balavce) idu da nauce ali ipak novac zna bit stimulativno jer znam moje pitanje i pitanje vecine vas kolega koliki je ugovor i kakvi su novci i nema nista lose u tome ,a pola godine na malom brodu zna bit jebeno...Eto toliko svejedno kapa do poda

Jednostavan odgovor za takve mailove je,jer je korisnik foruma,pa su nastupili u OPUSTENOJ varijanti :udriglavom
da je mail trebalo slati kompaniji bilo bi kulture vise nego sto treba :p

Placa za kadeta je 1150 Eura,, s tim da je owner spreman platiti sve daljnje brevete nakon kadeture ako
se osoba obaveze na rad sa ovom kompanijom bar na neko razumno vrijeme....isto tako mogo bi ici i neki
mali bonus na kraju 6 mjeseci ugovora, ovisno o appraisalu, ali ovo meni na obraz, ovisno kako se ljudi
pokazu

Zahvaljujem na odgovoru i mislin da su mnogi zahvalni, zahvaljujemo na infu i trudu(placa je u samom vrhu za kadete sigurno ) , nadam se da cete nac prave ljude i radnike ,i da u prvom redu nece osramotit vas ni hrvatskog pomorca...LP

daj viva ne laprdaj dovoljno sam ovdi da vidin ko Å¡ta laže i ne laže,nemoj se Å¡tekat svakome.Kome se ja iman predstavljat nije se ni ovi lik s temon prestavija.VirujeÅ¡ markT,biliću,dalmoÅ¡u itd po cili dan su ovdi i komentiraju sve žive teme jesu li oni ikad na brodu

samo budala mora bit na brodu za zaradit pare. moj je dragi prijatelj davno reka da nije muka radit i zaradit, provaj ti ne radit a mlatit dobru lovu...

zato ja po cile dane sidin i prodajen nepamet a placa dolazi i dolazi... a ti da si dovoljno pametan onda bi iskoristija opcije foruma i skuzija pricu samo sta sa IQ-om na razini sobne temperature to i nije lako. ja te razumin u potpunosti

pozdrav posadi broda stranac

nazalost ponavlja se uvijek ista stvar ; das ruku i neko je po*ere,eto momak se nije ni udostoio predstaviti na nakon 10 mjeseci na forumu tj,. bar reci dobar dan na vratima kuce... kad se do sad nisi oglasavo ne znam ni sto ti je sad trebalo.

Placa za kadeta je 1150 Eura,, s tim da je owner spreman platiti sve daljnje brevete nakon kadeture ako
se osoba obaveze na rad sa ovom kompanijom bar na neko razumno vrijeme....isto tako mogo bi ici i neki
mali bonus na kraju 6 mjeseci ugovora, ovisno o appraisalu, ali ovo meni na obraz, ovisno kako se ljudi
pokazu

dxdx - respect....a svim sultanima, omarima i inim malo postovanja prema kolegi...jer ce biti sankcija:hihi

Znam ko je dxdx i s njim se cujem telefonski, mailom itd... covik je jako posten i sve sta je napisao je istina. Uvik triba imati opreza ali mislim da Omar znas i sam da ode provjerimo (nastojimo sve) one koji oglasavaju poslove. Stoga nije lipo da pises ''gluposti'' i ''pljucas'' po coviku koji radi za dobrobit HR pomoraca a pogotovo mladog narastaja.

Ne zelim da ova tema ode u krivom smjeru jer to nije nacin ni red.

@Omar (ili Feda kako god oces)

Ako zelis se drzati pravila onda se predstavi, a sta je jos vaznije ako zelis ukrcaj dosta njih misli da ce se ukrcat samo citajuci i misleci ko jebe budale ja cu citat i kupit adrese i info a oni neka se jebu. Prika to nije nacin za ukrcaj. Puno ali jako puno se ljudi ukrcalo priko P.neta i jos ce a to sta neki misle koa i ti neka je njima na ponos.

Ponavljam jos jednom priko 50000 posjeta misecno ovog portala govori samo jednu stvar a to je da radimo dobar posao, a oni pojedinci koji nas napadaju nam samo daju razlog da budemo jos i bolji.

Hvala na razumjevanju i lip pozdrav od covika koji je tu uvik a zaraduje lipu placu kao i Turist a kako to to ces shvatiti kad jos malo sazrijes.

Ovo ti je napisano u dobroj namjeri i ako zelis savjet dodi u Sibenik ja cu te savjetovat na lip nacin i pomoci pri ukrcaju koliko god budem mogao ako si ok tip a ne konfliktan jer vidim da oboje simpatiziramo Pamelu Anderson :uzdravlje :hihi

Hvala na razumjevanju

Last edited:
Back