Imas i pitanja iz Ri u drugom threadu,procesljaj malo
evo malo bolje ovu su pitanja iz energetike elektronike i automatike neman strojarstvo to su pitanja bila na zadnjem ispitu pa ko sta izvuče nadam se da je od pomoci View attachment 3682 View attachment 3683 View attachment 3684
Poštovani,
evo imam jedan mali problem pa ne znam dali se neko možda susretao sa istim, odrađujem svoju asistenturu , i kako stvari stoje u planu je zamjena posade ubrzo, tj prije zavrÅ¡etka mojih 6 mjeseci i ostvarivanje prava izlaska na ispit. Dali je moguće pri povratku, ukrcat se na neku kočaricu ili turistički brod do ispunjenja 6 mjeseci plovidbe.
Ispit je sutra u st. Molio bi kolege koje idu da se jave sa dojmovima

Gavro svi znamo sta je cilj ove izobrazbe,prosirivanje znanja sigurno nije! Ajde barem ne moram ic na taj kvazi-tecaj. Nisam jos polozio jer sam prosli godisnji bio kratko doma. Idem u drugu srijedu na ispit pa cu se javit sa dojmovima. Imas tu negdje vec linkove sta je kolega globus-ri stavio.Kire.., znači ti joÅ¡ nisi položija ovo!
Aj, otvori topic s pitanjima i da svatko napiÅ¡e po par odgovora.., može se napraviti kvalitetnija skripta X puta od one Atlantisove i daleko iznad nivoa znanja tih Å¡upčina po lučkim kapetanijama? Na osnovu ovih pitanja vidi se da ih je amater slagao..,
govorili su da je cilj ove izobrazbe pokriti gap-ove u obrazovanju..,
a i iz pitanja se vidi da je sve obična lakrdija i prevara!
jesu im dragi novci bez rada.., ahime!
mate' im yeben..,!
![]()
Kire.., eo, za te.., ako nisi znao za ovog pisca - pronađi ga na internetu i downlodiraj -
knjižica je dobra, a ima oko 3200 stranica (50 MB). Isti autor je napisao još nekoliko knjiga i sve su mu dobre.
"Lessons In Industrial Instrumentation"
Tony R. Kuphaldt
Instructor at Bellingham Technical College
Bellingham, Washington Area, Higher Education
![]()
View attachment 3875View attachment 3876View attachment 3877View attachment 3878View attachment 3879
Evo tu su sva pitanja sta su bila u Splitu.Strojarstvo treba znat dobro i predobro....

...a gdje je onda gradivo NETWORKING-u???? Jedna od najvaznijih podrucja danas... bit ce netko bi trebao pokrit prvo gapove u znanju predavaca....