Celebrity Cruises

• Thread starter Thread starter edward
  • Start date Start date
Veliki pozdrav..

Nakon dugo vremena izaslo sunce

Nakon duge i teske borbe, s kompanijom i Grcima, jutros je na adresu offica u Miami-u upucen email u kojem se trazi promocija za mene.

Danas popodne oko 1800 stize mail natrag
i
kaze

APPROVED for Mr......... is gonna be new 2/0.

Sad se samo ceka novi ugovor, ja se nadam mozda i danas ili tijekom sljedece sedmice, sad se nadam da se nece sto ponovno zakomplicirat.
Mozda je ovo dobar znak za sve nas da je krenulo

Puno srece svima koji su u borbi za promociju
Hvala svima na podrsci do sada

E svaka cast na promociji.:uzdravlje
Bas ljepa vijest iako te neznam al mi nekako drago kad neko ovako dobije promociju ,uzivaj :uzdravlje

:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje

Ajde svaka cast i ja kazem samo da se avanca,red je bio da neko pocne.Evo i ja sa IVANOM na Constellationu kao app. makine i sta znam ja se nebi zalio za sad jes da radim 11 sati ali iskreno meni je to poslje karga,kao da ne radim.Imam licencu i bio sam treci tako da se i dalje nadam avancamentu ,ko zna :)))).Ajde uzivajte ekipo bice bolje :uzdravlje:p

Veliki pozdrav..

Nakon duge i teske borbe, s kompanijom i Grcima, jutros je na adresu offica u Miami-u upucen email u kojem se trazi promocija za mene.

i
kaze

Sad se samo ceka novi ugovor, ja se nadam mozda i danas ili tijekom sljedece sedmice, sad se nadam da se nece sto ponovno zakomplicirat.

...cestitam i ja se nadam svom avancamentu...daj mi samo reci koliko ugovora imas na ukupno na Azamari (Celebritiju)...ili otprilike u danima...ja imam oko 3 ugovora i za sada oko 450 dana na firmi...cisto da vidim koliko sam ja daleko od avancamenta...

Veliki pozdrav..

i
kaze

cestitam covcee..tako triba samo napridd:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje.........
sretna borba sa grcima:hihi:hihi

Pozdrav ekipa!
Evo procito sam da ste culi neke novosti iz Miama,ja sam na Constellationu I nitko nista negovori..
sto se tice pozicija uvodu ti trce,ja sam treci el. I jos jedan rumunj I mi smo prvi ovdje kao treci.sto se tice ugovora neznam mi smo 6mj.

Tome ako nije tajna mozes mi reci kakav ti je ugovor,ili poslat PM..
Najvise me zanima overtime,ja radim svaki dan 12 sati najmanje,znaci 2sata overtime I nisam placen za to,I u ugovoru stoji da nemam overtime ali isto radim.
Djelim kabinu s drugim 3rd electrician I njemu stoji da ima placen overtime pa moze mjesecno imat oko 600$ vise!!

ugovor će mi biti 6 mjeseci, overtime ulazi u plaju... koja je vjerovatno ista kao i tvoja, naime, istu lovu mi je rekla zena is ssm-a (prije nego me odjebala) i istu lovu je ponudio celano, ugovor bi trebao stic ovih dana kad im posaljem ljecnicki i kad dobijem vizu, negdje sredinom drugog tjedna, dobio sam onaj offer letter i u njemu stoji: This amount includes any and all forms of payment including overtime, vacation pay or any other form of compensation.

eto, losije prolazimo nego rumunji

12 sati radno vrijeme, kazes? veselo... stigne?? li ??ta na kopno, makar kakav đir od pol sata?

Veliki pozdrav..

i
kaze

:uzdravlje:uzdravlje Cestitan !!! :uzdravlje:uzdravlje

Pozdrav svima!!

Citajuci sve vase postove, vidim koliko sam srece ustvari imao. Pa ljudi zovit i zovite bolje firme, evo ja sam upao na MSC bez ikakvih poznanstava, zvao i zvao dok me nisu primili (je da su me odbili nekoliko puta....Bogdan, ali sam zvao direkt i isplatilo se) bez iskustva na putnickim brodovima, samo jedan ugovor kon terco, pa sam se ukrcao ko treci, a ne ADO...
Ovo su uzasni uvijeti, o kojima pricate, nadam se da to sve vodi necem boljem, da ce se isplatit ubrzo, ne znam. Pricali su svasa o MSC-u, o rezanju placa, itf ugovorima....na kraju je ispalo da su samo ukinuli bonuse koje ce, po svemu sudeci, vratit mozda vec i ovo ljeto. Govorim o putnickim brodovima, na kontejnerasima je nesto drugacije, ali su isto vecina nasih ostala na euro ugovorima (cuo sam se sa tercom palube na msc-evom kontejnerasu...kaze da su na itf-u samo novi koji dodu bez iskustva).Al nebitno...zao mi je cuti sto puno nasih mladih deckiju ima tako lose ugovore, eto samo toliko.
Tiamat, ako citas, vidimo se sutra u Palmi.

Pozdrav svima

...cestitam i ja se nadam svom avancamentu...daj mi samo reci koliko ugovora imas na ukupno na Azamari (Celebritiju)...ili otprilike u danima...ja imam oko 3 ugovora i za sada oko 450 dana na firmi...cisto da vidim koliko sam ja daleko od avancamenta...

Na azamari sam od 18-04-09 otprilike ugovor 6.5 mjeseci pa doma oko 4.5 mjeseca. Ovdje sam dosao 13-03-10 pa do danas. S tim da sam prvi ugovor bio premjesten na Mein Schiff.
Sve ukupno ko kado je otprilike 10 mjeseci. Ali su se neke stvari poklopile pa su me avancali, ustvari dogodilo se puno neocekivanih stvari, tako da smo sad kratki za jednog kadeta.
Imamo tri 2/0 i jednog Chief officer. Tako da ce jedan 2/0 biti radit posao C/0.
Koji to se jos nezna
A nije me ni briga
Od danas je i sluzbeno cak su mi i strike na ramenu
Jednostavnop su trebali nekoga i ja sam bio tu
kako nasi rec "na pravom mjestu u pravo vrijeme" , nego sad se nadamo da ce se trend nastavit
puno srece svima

Cestitam dbosolt!!!!!! Zasluzeno!!! Sad se nadam da ce se to nastavit da budemo u rangu ovih grka.

Ja sam isto doso preko Celana,nista nisam imao s SSMom. Radim ovdje 12 h ali neracunajuci pauze,tj. Radi se od 8 do 22. Tu sam mjesaec dana nisam jos bio na kopnu.
Ovo mi je prvi ugovor na Celebrityu mozda je zato tako ali nadamo se boljemu..

Pozdrav svima I drzite se,doci ce I nase vrijeme!

o, veselja...

a ??ta je, tu je, pojest ćemo govno pa mo?žda bude bolje poslije, ako ni?? drugo, bar se pi??e par mjeseci iskustva u knji?žicu

ja se ukrcavam 15. u juneau, aljaska

Upravo tako Tome,treba pojest govna par mjeseci,par ugovora. Dobro je sto su poceli avancavat nase ,fali im ljudi ima biti.
A ako te avancaju nakon par ugovora lova je odlicna!
Na koji brod ides, Summit?

idem na mercury, century klasa. to je godi??te 97, sređen 2007 kako ka?žu, bolje nego pro??li koji je bio godi??te 64, sređen 84 u putnički i krpan u toku godina i uglavnom električki doveden u red i pobolj??an kad su do??li na??i in?žinjeri na njega...

no, bilo je relativno le?žerno ??to se tiče posla i, osim ??to nismo imali slobodnih dana, nismo imali ni prekovremenih poslije 5, osim po potrebi par puta mjesečno kad je bilo ne??to ekstra

pa valjda ću barem moć poslat razglednice iz miamija ako već ne mogu van pa nek bar misle ljudi da sam bio tamo...

Pozdrav mili

Cisto me interesira negdje sam procitao da si napisao da te trebaju avancat uskoro.
pa sto se dogada, da li ima kakvih novosti

ja danas potpisujem novi ugovor pa cu vam javit da li su se ikakve promjene dogodile, sto se tice mirovinskog i zdravstvenog

Pozdrav mili

Cisto me interesira negdje sam procitao da si napisao da te trebaju avancat uskoro.
pa sto se dogada, da li ima kakvih novosti

ja danas potpisujem novi ugovor pa cu vam javit da li su se ikakve promjene dogodile, sto se tice mirovinskog i zdravstvenog

...staff je pitao sekonda da produzi jos 2 tjedna ovaj ga je odjeba, i nakon toga je mene staff pita jel imas sve papire jesi spreman itd....dakle cekam jos samo da bude sluzbeno....posao sam preuzeo jucer...iako jos nije sve sluzbeno trebalo bi bit 10.07...dakle i meni je svanulo sunce...ajde pa javi sta sve ima u ugovoru i jesu ista minjali...

Ma nek su i tebe promovirali drago mi je kao da su mene, iskrene CESTITKE. Dosta si se nauzivo ko ADO sad malo ozbiljnjije. Ipak ona stara uzrecica igra: Strpljen spasen.
:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje
:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje

...staff je pitao sekonda da produzi jos 2 tjedna ovaj ga je odjeba, i nakon toga je mene staff pita jel imas sve papire jesi spreman itd....dakle cekam jos samo da bude sluzbeno....posao sam preuzeo jucer...iako jos nije sve sluzbeno trebalo bi bit 10.07...dakle i meni je svanulo sunce...ajde pa javi sta sve ima u ugovoru i jesu ista minjali...

bas mi je drago ,tako triba samo naprid :uzdravlje:uzdravlje

Svaka cadt, ali pricekajmo jos dan da bude sluzbeno za cestitke. Nista se nije promjenilo ugovor za sada ostaje isti 7400 i to je to.
Meni je sad sluzbeno sinoc sam potpiso ugovor i stavio tocku na i.

Back