Celebrity Cruises

• Thread starter Thread starter edward
  • Start date Start date
...sta sam ja reka pricekaj da bude sluzbeno...i sta se desilo...ja preuzo samo posa sekonda, koji je on radio a pozicija ista...staff mumlja da sam na nekom probnom roku, i da se trebam pokazat, a ja imam osjecaj pa popunjavaju rupu, dok ne posalju nekog novog sekonda...ma mislim ko ce bit pametan, toliko sam dozivija sokova u ovih zadnjih miseca dana, da sam otupio....boli me kurac vise za sve...

...sta sam ja reka pricekaj da bude sluzbeno...i sta se desilo...ja preuzo samo posa sekonda, koji je on radio a pozicija ista...staff mumlja da sam na nekom probnom roku, i da se trebam pokazat, a ja imam osjecaj pa popunjavaju rupu, dok ne posalju nekog novog sekonda...ma mislim ko ce bit pametan, toliko sam dozivija sokova u ovih zadnjih miseca dana, da sam otupio....boli me kurac vise za sve...

A dobro su te nategli druze.Dalo ti odgovornost,ali ne i djenge. Bas kombinacija suprotna od one koju ja obozavam. Da te samo utjesim gore ne moze.

Je malo smo po?žurili, ali nije lako nać iskusnog sekonda palube tek tako.
Koliko vidin Ncl,Royal,Carnival,Holland America Line... sve malo jače kompanije
imaju non stop otvorene pozicije za najveće rankove tako i za iskusne sekonde palube, a ako ga brzo ne nađu u ??ta sumjnan, posal je tvoj.Najbitnije je da ti u matrikuli pi??e 2ND off pa sad hebe ti.

...u matrikuli ce mi pisat kadet...ne 2/0....

Mislia san da kad već obavlja?? posa red je da ti se i upi??e da si bia sekondo u slučaju da napusti?? firmu, ako vi??e nema?? garancija za napredak premda mislim da ima?? i to 100%, a mislin da bi ti neki dobar ćif i upisa u matrikulu 2nd Off. obzirom koliko si na firmi i da mu objasni?? situaciju itd... to bi ti pro??lo bez gre??ke,ali to je u tvom slučaju.Samo ako se odluči?? na radikalne poteze
mora?? znat da te opet čeka ponovno dokazivanje i ista tortura kao i prije pa je na tebi da odluči??.Valjda ti je sve jasno kakva je danas situacija sa poslon
da ga je jednostavno te??ko pronaći, to ti govori momak koji je već 8 miseci doma.Prema tome siguran sam da ću ti vrlo brzo čestiti na avancamentu, ovaj puta kada bude slu?žbeno.

Sine nemoj babu

Sine nemoj babu

Mo?že?? ga nać na facebook-u http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=507925613&ref=ts , ja sam ga na taj način kontaktirao i rekao mi je da mu posaljem CV.....

Ali ne znam sto da upisem u taj CV kad nisam nikad navegao, nemam nikakvog iskustva, jedino znam dobro engleski i jedino sto sam radio to su sezonski poslovi i rad s gostima :udriglavom

Tek imam zavrsenu srednju skolu a jos nisam zavrsio fakultet u roku jer su mi ostala 2 ispita, ne znam cak ni na koje brevete imam pravo jer seru na istom tom fakultetu na kojem sam spuco 5 tisuca eura da na mnoge nemam pravo pa ih moram ponovo (sto sam vec slusao) polagat i placat ... nek crknu :D
Nisu nas naucili ni zivotopis napisati (dok nisam ovdje vidio post forumasa caspera) ali zatu su nas naucili silu X krak i sva moguca druga sranja koja nemaju primjenu niti ce imati...

Stoga pitam vas iskusnije da li bih mu uopce slao taj CV, koji bi bio zalostan kao republika Kosovo ili cekat zavrsetak faksa i polozit potrebne brevete pa tek onda ?

Možeš ga nać na facebook-u http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=507925613&ref=ts , ja sam ga na taj način kontaktirao i rekao mi je da mu posaljem CV.....

Ali ne znam sto da upisem u taj CV kad nisam nikad navegao, nemam nikakvog iskustva, jedino znam dobro engleski i jedino sto sam radio to su sezonski poslovi i rad s gostima :udriglavom

Tek imam zavrsenu srednju skolu a jos nisam zavrsio fakultet u roku jer su mi ostala 2 ispita, ne znam cak ni na koje brevete imam pravo jer seru na istom tom fakultetu na kojem sam spuco 5 tisuca eura da na mnoge nemam pravo pa ih moram ponovo (sto sam vec slusao) polagat i placat ... nek crknu :D
Nisu nas naucili ni zivotopis napisati (dok nisam ovdje vidio post forumasa caspera) ali zatu su nas naucili silu X krak i sva moguca druga sranja koja nemaju primjenu niti ce imati...

Stoga pitam vas iskusnije da li bih mu uopce slao taj CV, koji bi bio zalostan kao republika Kosovo ili cekat zavrsetak faksa i polozit potrebne brevete pa tek onda ?

Pozdrav,

Makina ili paluba?

pozdrav svima uva?ženim foruma??ima ,evo naletio sam na ovaj forum a kako sam ja du?že vrijeme bez posla a elektroinstalater sam po struci zanima me preko koga bi bilo najlak??e se zaposliti na brodu kao elektrićar ili ne??to drugo za prvu ruku ako je to moguće jer nemam nikakvog iskustva na brodu pa ako bi mi netko mogao dati neki kontakt neke po??tene agencije ili neki dobar savjet kome se obratiti.ja sam iz bjelovara a kako ovdje nema posla uopće ?želim se oku??ati u tome.unaprijed hvala

pozdrav svima uva?ženim foruma??ima ,evo naletio sam na ovaj forum a kako sam ja du?že vrijeme bez posla a elektroinstalater sam po struci zanima me preko koga bi bilo najlak??e se zaposliti na brodu kao elektrićar ili ne??to drugo za prvu ruku ako je to moguće jer nemam nikakvog iskustva na brodu pa ako bi mi netko mogao dati neki kontakt neke po??tene agencije ili neki dobar savjet kome se obratiti.ja sam iz bjelovara a kako ovdje nema posla uopće ?želim se oku??ati u tome.unaprijed hvala

te?žak ti je to put dok ne stekne?? malo iskustva. prvo mora?? biti asistent neko vrijeme, a prije toga mora?? napraviti bravete (basic safety je oko 2800 kn, a za neke brodove treba imati i druge bravete).

probaj nazvati vships, oni su pred malo trebali (tj. suisse atlantique koji su s njima u uredu, ali ne znam njihov broj pa evo od vshipsa) 051/214-795

javi se zoroviću, www.zorovic.hr, oni ce imati u devetom mjesecu ne??to poslova na platformama

i slovenci, transeuropa tu i tamo tra?že asistente struje i solidna je plaća za tu poziciju, mislim 2200 usd +386 563 11 282

i probaj vidjet s columbia ship management, http://www.csmhr.com/

no, da bi nekamo i??ao, morat će?? napraviti u najmanju ruku basic safety bravet (skoro 3000), zatim pomorsku knji?žicu (lječnički je oko 600 kn)

Mariano Celano ti trazi elektricare pa salji CV na mail mu

Mariano Celano ti trazi elektricare pa salji CV na mail mu

za asistenta ga neće uzet jer to rade filipi, no mogao bi probati, uz dobro napisan cv, bitan je i interview, pola sata razgovora preko skypa, ali prije toga treba poslati i papire, bravete i ??kolovanje

tra?že se i treći električari jer izgleda nije ba?? bajno, a i to je nova pozicija kod njih. ja se ukrcavam prekosutra na equinox pa ću drugi tjedan napisati dojmove, ugovor je dugačak, 6 mjeseci. koliko sam čuo, radno vrijeme je gadno, a lova je solidna

btw. tako su mi divno iskombinirali kartu da za rim putujem preko praga s čekanjem od 4 sata(vjerovatno bi br?že do??ao da stopiram do tamo)...

ide li jo?? tko sutra za rim?

Back