igor83
3/E
...spremi se na najmanje 3 ugovora po 6 miseci, ili vremenski oko 2 godine pa ti sada vidi...![]()
Ja ovaj ugovor kao apprentice i nadam se ne vise.Mislim da sam napravio gresku sto sam dosao na Celebrity ali treba sve probat.
...spremi se na najmanje 3 ugovora po 6 miseci, ili vremenski oko 2 godine pa ti sada vidi...![]()
Ja ovaj ugovor kao apprentice i nadam se ne vise.Mislim da sam napravio gresku sto sam dosao na Celebrity ali treba sve probat.![]()

...
ajde strojari, treba mi jedan za ic sutra na jednu 70m jahtu u monacu, EOOW, 4-4500eu, hitno
to je dobra ponuda ..ali za mene je nedostupno jer gledam smanjiti ugovor sa 6-2 na4-2.. (naravno ako ne zavrsim na psihijatriju do tada
)a tu bi ostavija kosti po 10-12 miseci...
saljem pozdrav sa predivne solstice![]()
morski,na cemu si,covik je na solstice
ma samo san primjetija da nisi primjetija da je on na brodu i nemore ti doc,nisan bija na jahte i mogu ti rec da kad bi moglo misec-misec,bilo bi idealno,malo me zezaju dugi ugovori,znan da se more pogodit i bolje,ali ocu planirat zivot doma,a tu je malo teze,to mi je jace od love
Prije svega svake pohvale adminima(ma kako to otrcano zvučalo)i ostalim
zaslu?žnim foruma??ima zbog zasluga ??to je pomorac.net postao poznat i ??ire od
hrvatskih okvira (mo?žemo vidjeti da se i strani agenti obraćaju za neke informacije).Dolazin iz najlip??eg grada na svitu Splita(mi iz Splita to volimo reć)
i imam 27 godina.Zavr??ia san srednju pomorsku i otuka kadeturu na putničkim
brodovima.Posli san naravno polo?žija poručnički.Moram biti iskren pa priznat
pratin forum već du?že vrime,oko godinu i pol(pasivo dodu??e) te sada odlučio uključiti iz razloga da Vam se odu?žim cijenjeni foruma??i-pomorci,zbog mno??tva
korisnih informacija na forumu, koje ostavljaju dobri ljudi u nadi da će pomoći drugima, a koje mnogi uzimaju zdravo za gotovo(primjer-kada se ovaj logirao samo da pita koja su pitanja za 3rd eng na RCCL). Tako je forum nekim stvarima pomogao i meni, pa se nadam da ja mogu i neko drugom.Unaprijed se ispričavam zbog toga ??to sam ovo stavio kao odgovor,nisam htio otvarati novu temu,prvi put sam na nekom forumu pa malim za razumijevanje.
P.S Iman par pitanja za MlLI VANILI
Priko koga si se ukrca, i ima li jo?? SSM kakve s njima?
Je li tra?že treće palube ili bar kakvog ADO?
Bok
javljm se s Celebritya s broda kao app engineer jaoooo ljudi
koja promocija koje napredovalje idem doma ovo je ludnica radi se 15 16 sati iako sad radi samo 12h otkad je dosa novi staff grci a sta da kazem ako mogu jebati ce te a ako nemogu opet ce te jebati...placa za treceg makine 7500 dolara..ok ljudi pucaju ko kokice ima nasih iz zd nesto iz splita aj idem biste ca!!!!aaaaaaaaa