Celebrity Cruises

• Thread starter Thread starter edward
  • Start date Start date
ajde strojari, treba mi jedan za ic sutra na jednu 70m jahtu u monacu, EOOW, 4-4500eu, hitno

to je dobra ponuda ..ali za mene je nedostupno jer gledam smanjiti ugovor sa 6-2 na:D:D:D4-2.. (naravno ako ne zavrsim na psihijatriju do tada;);))a tu bi ostavija kosti po 10-12 miseci...
saljem pozdrav sa predivne solstice:D:D

to je dobra ponuda ..ali za mene je nedostupno jer gledam smanjiti ugovor sa 6-2 na:D:D:D4-2.. (naravno ako ne zavrsim na psihijatriju do tada;);))a tu bi ostavija kosti po 10-12 miseci...
saljem pozdrav sa predivne solstice:D:D

a tu ti je lezacina, svako vece vanka, zenskih ko u prici, a svakako bolje bi ti bilo nego doma

morski,na cemu si,covik je na solstice

solistice pretpostavljam da je neki cruiser,. na cruiserima sam bio i nikako nisam mogo probavit taj neki vojnicki odnos , tu neku hijerarhiju na svim razinama.Barba i kapo su se postavljali ko mali bogovi i vazda neka strka, zbrka, svaki porat neke kontrole, fire, bomb drillovi, ako bi se ikad s yahti nedje moro micat bilo bi to na carga.
zato sam momku reko za tu poziciju, jer po mom misljenju ne mogu se usporedjivat cruiseri i yahte ni po po kvaliteti zivota ni odnosa na brodu. a u krajnjem slucaju ni plate nisu za usporedjivat

ma samo san primjetija da nisi primjetija da je on na brodu i nemore ti doc:D,nisan bija na jahte i mogu ti rec da kad bi moglo misec-misec,bilo bi idealno,malo me zezaju dugi ugovori,znan da se more pogodit i bolje,ali ocu planirat zivot doma,a tu je malo teze,to mi je jace od love

ma samo san primjetija da nisi primjetija da je on na brodu i nemore ti doc:D,nisan bija na jahte i mogu ti rec da kad bi moglo misec-misec,bilo bi idealno,malo me zezaju dugi ugovori,znan da se more pogodit i bolje,ali ocu planirat zivot doma,a tu je malo teze,to mi je jace od love

sorry radim tri stvari odjednom pa neke recenice zametnem, a po mom misljenju tebi bi bila idealano za radit na yahti, odes na jednu od 40-50m sto se ne mice nidje iz med-a, recimo francuska ili italija. svako vece si vanka, ljeti malo radis, zimi se s kapetanom dogovoris pa ides doma kad ti je volja, nadjes neku tetku tu , po mogucnosti francuzicu, one su onako malo otvorenije i ne spavas na brodu nego kod nje, ostavis 2nda da gasi alarme i tebe zove samo u slucaju nuzde. a plata svaki mjesec. Zato ja to ne zovem dugi ugovor nego zivotni. Zivis ko beg , para ko zala, zena ko u prici i ko to moze platit!!!!!?????????

Pozdrav svima na forumu i da Vam se ukratko predstavim

Pozdrav svima na forumu i da Vam se ukratko predstavim

Prije svega svake pohvale adminima(ma kako to otrcano zvučalo)i ostalim
zaslu?žnim foruma??ima zbog zasluga ??to je pomorac.net postao poznat i ??ire od
hrvatskih okvira (mo?žemo vidjeti da se i strani agenti obraćaju za neke informacije).Dolazin iz najlip??eg grada na svitu Splita(mi iz Splita to volimo reć)
i imam 27 godina.Zavr??ia san srednju pomorsku i otuka kadeturu na putničkim
brodovima.Posli san naravno polo?žija poručnički.Moram biti iskren pa priznat
pratin forum već du?že vrime,oko godinu i pol(pasivo dodu??e) te sada odlučio uključiti iz razloga da Vam se odu?žim cijenjeni foruma??i-pomorci,zbog mno??tva
korisnih informacija na forumu, koje ostavljaju dobri ljudi u nadi da će pomoći drugima, a koje mnogi uzimaju zdravo za gotovo(primjer-kada se ovaj logirao samo da pita koja su pitanja za 3rd eng na RCCL). Tako je forum nekim stvarima pomogao i meni, pa se nadam da ja mogu i neko drugom.Unaprijed se ispričavam zbog toga ??to sam ovo stavio kao odgovor,nisam htio otvarati novu temu,prvi put sam na nekom forumu pa malim za razumijevanje.

P.S Iman par pitanja za MlLI VANILI
Priko koga si se ukrca, i ima li jo?? SSM kakve s njima?
Je li tra?že treće palube ili bar kakvog ADO?

...aloha...ukrca sam se sam priko sebe, posla mail direktno u Miami, i u roku 3 tjedna sam bio na brodu...koliko sam cuo SSM je imao neke veze sa njima a sta je sada pojma nemam, nazovi i pitaj... na firmi nema terca kuverte vec to ide ovim redom - apprentice (2 ili 4 ovisi koja klasa broda), 2/O (2 ili 4 ovisi koja klasa broda, C/O (navigation, deck i safety), staff captain i master...iako su se prije par dana prosirile glasine da ce vrlo skoro (narednih nekoliko miseci) uvest terca (4800$) i uvode ugovore 10on/10off....nesto u stilu royala...ako procitas temu od pocetka imas jos korisnih informacija od vremena kada sam ja dosao na firmu studeni 2008....:uzdravlje

Thanks, Mili Vanili na promptnom odgovoru..Oprosti ??to te gnjavim
mo?že?? li mi reći kakva je situacija sa ADO na firmi,poku??ao bih
znam uvjete(najmanje 3 ugovora kao ADO =2000 $ cca vremenski
dvije godine.Naime, imam iskustva 12 mjeseci na putničkim brodovima i
polo?žen poručnički ispit,stvarno ne ?želim birati i htio bih poku??ati .
.

...znam da im trenutno sada ne fali ADO, ali sta vise iskustva imas imas bolje izglede, tako da te ne kosta nista prijavit se, mail imas negdi na forumu...

Pročita san pola od teme(bila je utakmica)Celebrity Cruises,i vidija san mail, javit ću se za koji dan, ali san vidija da se uz tvoju i kiletovu pomoć ukrca jedan član i pristojno se zahvalia.Svaka čast Mili Vanili .:uzdravlje

Prije svega svake pohvale adminima(ma kako to otrcano zvučalo)i ostalim
zaslu?žnim foruma??ima zbog zasluga ??to je pomorac.net postao poznat i ??ire od
hrvatskih okvira (mo?žemo vidjeti da se i strani agenti obraćaju za neke informacije).Dolazin iz najlip??eg grada na svitu Splita(mi iz Splita to volimo reć)
i imam 27 godina.Zavr??ia san srednju pomorsku i otuka kadeturu na putničkim
brodovima.Posli san naravno polo?žija poručnički.Moram biti iskren pa priznat
pratin forum već du?že vrime,oko godinu i pol(pasivo dodu??e) te sada odlučio uključiti iz razloga da Vam se odu?žim cijenjeni foruma??i-pomorci,zbog mno??tva
korisnih informacija na forumu, koje ostavljaju dobri ljudi u nadi da će pomoći drugima, a koje mnogi uzimaju zdravo za gotovo(primjer-kada se ovaj logirao samo da pita koja su pitanja za 3rd eng na RCCL). Tako je forum nekim stvarima pomogao i meni, pa se nadam da ja mogu i neko drugom.Unaprijed se ispričavam zbog toga ??to sam ovo stavio kao odgovor,nisam htio otvarati novu temu,prvi put sam na nekom forumu pa malim za razumijevanje.

P.S Iman par pitanja za MlLI VANILI
Priko koga si se ukrca, i ima li jo?? SSM kakve s njima?
Je li tra?že treće palube ili bar kakvog ADO?

Hvala na pohvalama i dobro dosa. Pomorac.net je prvotno i zamisljen da pomaze mladim pomorcima u pronalasku posla a danas je prerastao u nesto uno puno vece. Kroz par godina nadamo se da cemo biti jos sbolji i puniji informacija te da cemo kao i do sad nastojati biti objektivni i puni novih vijesti o pomorstvu. Evo bas da napomenem da se nase vijesti na negleskom svakim danom sve vise i vise citaju jer je uvik dobro strancima na brodima dati link di mogu viditi dosta novosti iz svijeta kojeg zivimo. a i sam si rek adobar glas daleko se cuje pa nastavimo tako :uzdravlje

Celebrity HA

Celebrity HA

Bok
javljm se s Celebritya s broda kao app engineer jaoooo ljudi
koja promocija koje napredovalje idem doma ovo je ludnica radi se 15 16 sati iako sad radi samo 12h otkad je dosa novi staff grci a sta da kazem ako mogu jebati ce te a ako nemogu opet ce te jebati...placa za treceg makine 7500 dolara..ok ljudi pucaju ko kokice ima nasih iz zd nesto iz splita aj idem biste ca!!!!aaaaaaaaa

Bok
javljm se s Celebritya s broda kao app engineer jaoooo ljudi
koja promocija koje napredovalje idem doma ovo je ludnica radi se 15 16 sati iako sad radi samo 12h otkad je dosa novi staff grci a sta da kazem ako mogu jebati ce te a ako nemogu opet ce te jebati...placa za treceg makine 7500 dolara..ok ljudi pucaju ko kokice ima nasih iz zd nesto iz splita aj idem biste ca!!!!aaaaaaaaa

koliko ti toga nadrobi cudo jedno. A sto si mislio da ce te pecena janjetina tamo cekat???!!!

Dobro čovjek je app eng. tko zna mo?žda mu je to prvi ugovor.
Any way moj drill koliko para toliko muzike. Ima i boljih kompanija ali vjeruj mi ima i puuuuuuuuuuuuuuuuno gorih di radi?? isto a za manje pare. Uglavnom nije toliko problem u kompaniji koliko u ljudima na brodu. Sve ti je to dio na??eg ?života...
Ajde dr?ži se.

Back