Celebrity Cruises

• Thread starter Thread starter edward
  • Start date Start date
...evo da se i ja javim...na najnovijem sam brodu na firmi od 09.03. celebrity eclipse (320m, 122.000 GT) kao clan start up tima....i za sada stvari idu dobro...preuzeli smo brod prije 2 miseca.....jedan sekondo ide doma 10.07. i staff captain nam je rekao da ce neko od 3 kadeta biti
avancan...ja se nadam avancamentu jer mi je ovo 3 ugovor na frimi dok je drugoj dvojici kadeta ovo 2 ugovor...nadam se...ako me ne avancaju :udriglavom:udriglavom:

...evo da se i ja javim...na najnovijem sam brodu na firmi od 09.03. celebrity eclipse (320m, 122.000 GT) kao clan start up tima....i za sada stvari idu dobro...preuzeli smo brod prije 2 miseca.....jedan sekondo ide doma 10.07. i staff captain nam je rekao da ce neko od 3 kadeta biti
avancan...ja se nadam avancamentu jer mi je ovo 3 ugovor na frimi dok je drugoj dvojici kadeta ovo 2 ugovor...nadam se...ako me ne avancaju :udriglavom:udriglavom:

A cekaj kako tamo ide hijerarhija,jeli taj "sekondo" uvik u gvardiji sa prvim ili?:o
A valjda ce te avancat kad si tu najstariji kadet od njih,ali ko zna nikad nije sigurno kakve -adute- imaju ta dva druga u rukavu:uzdravlje

...ovdje su u gvardiji dva sekonda plus kadet od 8-12, a od 12-4 i 4-8 su cif, sekondo i kadet....u svakoj gvardiji je kao sta vidis jedan skondo extra jer na ovoj klasi broda bi on trebao biti u posebnoj prostoriji iza mosta (safety center-alarmi, kamere....) iako se toga niko ne drzi pa su obicno dva oficira naprijed na mostu dok jadni kado drzi sve zivo i most i papire i safety center....
...ja se nadam da nemaju nikakvih aduta, kao sta rekoh imam najvise staza pa se nadam, al nikada se nezna...jos misec dana pa cemo vidit...

dobro zboris brate,da i ja naucim nesto o vasem poretku na mostu,ja sam ipak makina i neugledam svjetlo dna-hvala ti ode na solstici imaju 4 deck kadeta..asti ima vas kao u prici..pozdrav sa predivne SOLSTICE

...je tocno je ima jos jedan kadet koji je dayman...obicno tu stave onoga sa najmanje iskustva ili kadeta koji jos nema polozen porucnicki...

Evo da se i ja javim!!!
Ja sam na constallationu,sam među grcima,nema niti jedan hrvat ni u makinji ni u palubi,samo nekoliko konobara.
Jo?? uvijek se prilagođavam i učim poso,prvi ugovor.

Pozdrav

...drzi se znamo kako je...ja sam jedan od prvih hrvata na firmi (dosa sam krajem 2008)...i vidim da nasih kadeta (makinja i paluba) ima sve vise i vise ...ako se pokazemo ne vidim razloga da nas ne bude vise...:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje

;)idemo istrijebiti do posljednjeg graca na kompaniji, :rolleyes::rolleyes:

ja sam pro??ao interview i čekam ukrcaj, nadam se da će se dogoditi po??to mi je rekao da imaju problema sa kabinama i da idem kad to rije??e

da li je netko tamo 3rd elec? kakva su iskustva? plaja je ok, prvi ugovor je 6 ??to mi odgovara, a ??to se tiče kabine, mogu me strpati u bilo koju rupu ako ima kenjaru...

jučer mi je celano odgovorio da idem kad i ako naprave mjesta na jednom od tri broda koja jo?? nemaju 3rd elec. dovraga, koji sam ja baksuz, najvjerovatnije neće ni bit ni?? od toga

ljudi sto je potrebno sve od dokumenata za ukrcat se na njih ....(mislim na brevete)
Imam uvjerenje o zavrsenoj visoj,i osnovne brevete b1 i b2...traze li jos sta ???
Zna li ko ?

...prvo te trebaju primit dokumenti idu poslije.....pa ljudi moji jeli itko cita ovu temu od pocetka...procitajte od prve do zadnje stranice, sve su informacije tu...:kafa

Moras donit potvrdu o odsluzenom vojnom roku prevedenu na engleski i ovjerenu kod javnog biljeznika.

Meni je trebala samo diploma na engleskom,breveti,matrikula,lječnički i visa.

Ja sam 3rd elec na constallationu,ovdje nevjerujem da ce?? doci ovaj drugi rumunj 3rd je doso mjesec dana prije mene tako da imamo ja i on imamo jos odradit ovdje 4,5mj.
Ma zvat će te ides sigurno tako ti je i meni bilo kad me zvao Celano,ukidaju jednog 2nd i uvode dva 3rd svugdje,i istina je da imaju problema s kabinama,ja sam znao da ću djelit kabinu a ovemu su rumunju obećali da će biti sam,tako jo?? nisu na čisto s tim,?žele sve treće stavit da djele kabine a dosta ih se buni, i ovi neki iz hotela u rangu s trećima (recimo da je tako) su sami u kabini.

Puno sreće prijatelju,mislim da se nema?? ??to brinut,javit će ti se brzo,i ja sam čeko mjesec i po dana.

Pozdrav s Constallationa.....

mislim da dovoljno pise o ovoj temi sto se sve trazi a sto ne,,..samo malo prolistajte stranice ...,a sto se tice kabina,katastrofa..moras trpiti tude gluposti a jedva podnosis svoje...
strasnoo:D:D..
idemo naprid,glavu gore....:hihi:hihi

ma dobro, da se pretrpit nekog u kabini (mada nisam u ?životu ni s vlastitom curom bio vi??e od mjesec dana zajedno u sobi...), samo da ne bude iznad mene pa da prdi i drka cijelu noć... i tako ??est mjeseci. na pretpro??lom brodu su se dva filipinca krvavo potukla nakon ??to su bili zajedno oko 8 mjeseci u kabini. par dana prije iskrcaja, jednostavno se vi??e ljudi nisu mogli trpit u ta tri metra kvadratna.

??to se tiče papira i ostalog, prvo i najva?žnije je napraviti dobar interview. traje vam oko pola sata, preko skypa, video ni ne mora biti uključen, dapače, ovaj celano se nije ni pokazao. lik je ok, pita pripremljena pitanja, manje o struci, a vi??e pitanja tipa za??to ide?? na brod, za??to ba?? celebrity, za??to cruiser, gdje se vidi?? za pet godina, koje ti je najgore iskustvo sa nadređenim, a koje najbolje i slično.

ako prođe??, onda ide?? raditi visu (tj. kad ti javi da ide??) i poslat će ti pismo za amasadu (ovo znam po frendu, ja se jo?? nadam i čekam poziv)

a ??to se tiče vojske, u aplikaciji postoji pitanje, ali kakve veze vi??e ima vojska za one koji nisu odslu?žili kad vi??e to nije obavezno kod nas, to se napi??e ili označi da ima?? regulirano pa ako te netko pita reci kakva je situacija i reci da je hrvatska miroljubiva zemlja koja vi??e nema namjeru ratovati. osim sa zlovencima, ali za njih su dosta i debeli drotovi koji obilaze parkove i birtije...

a ??to se tiče vojske, u aplikaciji postoji pitanje, ali kakve veze vi??e ima vojska za one koji nisu odslu?žili kad vi??e to nije obavezno kod nas, to se napi??e ili označi da ima?? regulirano pa ako te netko pita reci kakva je situacija i reci da je hrvatska miroljubiva zemlja koja vi??e nema namjeru ratovati. osim sa zlovencima, ali za njih su dosta i debeli drotovi koji obilaze parkove i birtije...

Samo ima reci da su OSRH jedan od vazniji partnera SAD-a u okvira NATO-a i sve ce biti OK;)

Veliki pozdrav svima sa Constallationa odje sam tek 6 dana kao appretnice u makinu i nije lose.Radim od 20:00 do 07:00,sve su gricu u makinu.Sve je ok samo da ne budem predugo apprentice jer vec imam licencu i bio sam treci.Ako neko ima pitanja nek izvoli.
:D
:uzdravlje

Back