AS STROJA SA 46 godina

hahahahahahahha......hebi ga ....kad po stare dane mora?? učit a jo?? nemo?? si dozvoliti da ne??to nezna?? ipak su tu i godine.....brrrrrrrrr
u ponediljak mi počnije klasa...hebe me jedino jo?? engleski nisam ba?? sto posto unutra,,,,valjda če kogoda malo i pogurat:o:(

hahahahahahahha......hebi ga ....kad po stare dane moraš učit a još nemoš si dozvoliti da nešto neznaš ipak su tu i godine.....brrrrrrrrr
u ponediljak mi počnije klasa...hebe me jedino još engleski nisam baš sto posto unutra,,,,valjda če kogoda malo i pogurat:o:(

Dođi tamo s sedom kosom , štapom u rukama , ili još bolje invalidska kolica i nakrivi glavu ja ti ubacim bateriju i 2 motora da se vozaš.. reci godište i opet nakrivi glavu s suzom u oku i tiho reci sad ili nikad.. prolaziš 100% :D

Šta su ti rekli u Uljanika ? Oće te primiti nazad za terca ?

Ma priko zoroviča san i??a tamo,reka mi je da se javin odma kad polo?žin klasu ako trenutno nebude mista tamo uvaliče me na neki drugi tanker jer on ima puno kompanija tako da se zbog toga ne zamaran....jedino me ova klasa malo hebe:udriglavom

Ma priko zoroviča san i??a tamo,reka mi je da se javin odma kad polo?žin klasu ako trenutno nebude mista tamo uvaliče me na neki drugi tanker jer on ima puno kompanija tako da se zbog toga ne zamaran....jedino me ova klasa malo hebe:udriglavom

Ae zaboravio sam da Zorović krca oficire tamo.. :hihi

Ja bi ba?? volio imat i jednoga slatkoga mlaoga kadeta od 50 godina hahaha :D

kod mene na uljanika je do??a motoren kao vd 3 star 64 godine i dali mu plaču motormena,a ja radija sav posao 3 on kufera tebe ne razumi kompjutere i raznorazne forme koje 3 mora radit tako da sam mu uglavnom sve radija ja...između ostalog a on bi ti bija ka mazać non stop zaprljan ka svinja ,mi smo umirali od smija:uzdravlje :hihi

kod mene na uljanika je do??a motoren kao vd 3 star 64 godine i dali mu plaču motormena,a ja radija sav posao 3 on kufera tebe ne razumi kompjutere i raznorazne forme koje 3 mora radit tako da sam mu uglavnom sve radija ja...između ostalog a on bi ti bija ka mazać non stop zaprljan ka svinja ,mi smo umirali od smija:uzdravlje :hihi

hahahaha.. koji brod penzionera.. jeste nosali iskaznice HSU-a :p
barba se samo po mostu vozao u kolicima , koliko onda on ima , 90 godina ? :D

ja ću opet biti najmlađi :kafa

barba je ima 65 godina......hahahahahah ja san ti bija među mlađima...hahahahahhahahahha......:hihi

hahaha a nevolje ti hahaha..
da ja dođem tu za struju s 22 godine bio bi i struja i sin i unuk odjednom...

e al jebote da imam kadeta od 46 godina ne znam kako bi se postavio prema njemu :confused:
svoga mehaničara od 50 godina sam zvao Sir :D

a mene su ti zvali Hrčak.....hahahha...ja bi ti u slobodno vrime non stop sapava.poslin ručka obavezno bar po ure hahahahahaha-------a u 19 bi bija več u krevet i spava....jer mi viruje?? da san ti ja bija na godi??nji odmor na brodu..poslin 25 godin ??to san radija kao privatnik.....ovo mi je bija odličan godi??nji i sada jedva čekan da oden ...jerbo i sada radin u svojoj firmi ...azaposlen mi sin ...?žena direktor a djelatnice ...hahahahah mo?? mislit kako mi je evo sad san na poslu i učin.....malo po netu...is spreman tu klasu....:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom

a mene su ti zvali Hrčak.....hahahha...ja bi ti u slobodno vrime non stop sapava.poslin ručka obavezno bar po ure hahahahahaha-------a u 19 bi bija več u krevet i spava....jer mi viruješ da san ti ja bija na godišnji odmor na brodu..poslin 25 godin što san radija kao privatnik.....ovo mi je bija odličan godišnji i sada jedva čekan da oden ...jerbo i sada radin u svojoj firmi ...azaposlen mi sin ...žena direktor a djelatnice ...hahahahah moš mislit kako mi je evo sad san na poslu i učin.....malo po netu...is spreman tu klasu....:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom:udriglavom

Ludilo :D
Sretno ti na klasi još jednom , nema straha :uzdravlje

Ima li koja djelatnica za mene ? :hihi
Ne reče mi na koji si tank bio... ja sam zvao Pulu na VHF-u u Brazilu ali Sveti Dujam je zagorča stvari pa se valjda nisu nikome javljali :D

Koji rock and roll , Pula , Sv.Duje i Obrovac u krugu od 50 milja a niko s nikim u lipo :D
Only in Croatia :D

Last edited:
dođi u Rogoznicu mo?? pit piva koliko oče??....ja sam trenutno u rogoznici
do ponediljka ,a onda pičim za Zadar......jmbg na poslu sam trenutno:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje

evala ljudi..evo kad vidin da covik od toliko godin(ne zamiri,jos si ti mlad) ide za ass. odma mi je lakse..jer san se ja mislija ocu li,necu..jesan pre star..uglavnom..klasika..zavrsija krivu visu,nema posla i nema druge nego namore..radin u bakru prekvalifikaciju za brodostrojara,a posto iman tehnicku zavrsenu isto za strojara priznali su mu 2 ipo razreda..polaga san samo struke malo i to je to..i sad mi je ostalo jos upravljanje brodicom i kotlovi i mislija san do nove se ukrcat tu kod nas na tankersku ali me ovi u bakru jebu sa maturom koja je tek u 3 misecu..e sad me zanima jeli mi pametno i jel uopce mogu otici za mazaca bez iskustva,bez plovidbe,matrikulu san napravija..i sad nisam pametan..eto ako ima ko pametniji nek me slobodno prosvitli:D:D

Back