AS STROJA SA 46 godina

darko strojar

New member
Po??tovane kolege pomorci,i u 46 godini se mo?že ić na brod kao asistent stroja,
je da sam se namučija al evo uspija sam i ja.Bez ikakvih veza i vezica,prema tome poručujem mlađima da ne odustaju ,ja sam dane proveja za kompičem i telefonom ,i konačno mi je uspilo.:uzdravlje

Po??tovane kolege pomorci,i u 46 godini se mo?že ić na brod kao asistent stroja,
je da sam se namučija al evo uspija sam i ja.Bez ikakvih veza i vezica,prema tome poručujem mlađima da ne odustaju ,ja sam dane proveja za kompičem i telefonom ,i konačno mi je uspilo.:uzdravlje

Svaka čast, sad samo naprid :uzdravlje:uzdravlje

Svaka čast zmaje..
Kad se upire sve se mo?že :uzdravlje

Vratija se sa broda as 46 godina

Vratija se sa broda as 46 godina

Pozdrav ekipi sa foruma,evo danas san se vratija sa asistenture,mogu van reĆ da bolje nisan moga proĆ,naviga san na na? oj kompaniji koju svi ovdi kudite,ali ja van mogu reĆ ka fri? ki sa te kompanije da mi bolje nije mogmo biti,sa mojih 46 godina u guzici

Pozdrav ekipi sa foruma,evo danas san se vratija sa asistenture,mogu van reĆ da bolje nisan moga proĆ,naviga san na na? oj kompaniji koju svi ovdi kudite,ali ja van mogu reĆ ka fri? ki sa te kompanije da mi bolje nije mogmo biti,sa mojih 46 godina u guzici

dobro dosao i bas mi je drago da ti je dobro bilo :uzdravlje

ajde bas mi je drago da si to odradija, samo guraj naprid svaka cast, iman neki spurius da si bija na korculanskoj

Bija san na Uljanika,tanker,predobro mi je bilo ,ka AS nisan moga bolje proć,odlična ekipa

Jel zna?? di ide?? na drugi dio kadeture.. Vraća?? se Uljaniku ili ima?? ne??to drugo u planu ?
Imali smo mi kadeta palube od 50+ godina , sve se mo?že kad se hoće :uzdravlje

svi se, vjerujem, sjecamo susan boyle koja je sa 47 godina ostavila neizbrisiv trag u britains got talent...:)
vi ste godinu mladji.. i super je iscitavat toliko entuzijazma iz vasih rijeci..
sretno dalje:uzdravlje

a meni je gotovo,jer san mora odradit samo 6 miseci ,jer san plovija prije 25
godina,ali mi nisu ni??ta priznali nego san mora napravit asistenturu i ponovo sve brevete a od ponediljka iman klasu u Zadru.

jmbg put me odveja daleko od mora .a sada se vraćan moru:uzdravlje

a meni je gotovo,jer san mora odradit samo 6 miseci ,jer san plovija prije 25
godina,ali mi nisu ni??ta priznali nego san mora napravit asistenturu i ponovo sve brevete a od ponediljka iman klasu u Zadru.

jmbg put me odveja daleko od mora .a sada se vraćan moru:uzdravlje

Sretno ti na klasi :)

Kako bi se uklopio u ovu posadu:

Kadet - 18god , 3/E 20god , 3/O 20god , 2/O 22 god , E/E 22god , C/M 27 god , Kadet palube 19 god.. tako smo nekako mi imali jedan brod.. sad ne znam u detalje.. al crew list im je bio najjači ikad :D

bez problema,volin ekipu bilo kakva je uvik sa nekin nađe?? neki zajednički iteres
i uglavnom zajebancija uz ozbiljan pristup radu....:uzdravlje

bez problema,volin ekipu bilo kakva je uvik sa nekin nađe?? neki zajednički iteres
i uglavnom zajebancija uz ozbiljan pristup radu....:uzdravlje

E tako i ja.. kad je zajebancija prvi sam tu.. ali kad se radi ne zajebaji me.. posebno ne kad se radi s ?živom strujom :hihi

hahahahha struja je jedina imenica ženskog roda koja neda da se dira:udriglavom

hvala na podršci za klasu
mogu ti reć da me je malo trta

Nema dirat.. jedan put sam čupa nešto u kužini na živo i strese me a messman gleda onako tupo u mene i pita me šta se glupiram :D

Ajde Dargo čoviče bit će sve dobro.. dođi da te zagrlim :hihi
i mene je trta šta iden preuzet brod s 22 godine :D

Last edited:
Back