UKOOA liječnički

Napravljen OGUK kod dr. Ercegovic na Firulama 1200kn +130kn snimak pluca. U dvi ure sve obavija i nakon koje ure dosa po potvrdu.

Moja preporuka di sam ja obavio lijecnicki je Pablo definitivno on je u Mercatoru ljudi su normalni i doktorica je normalna i sve ce ti napravit i objasnit i mozes doc pitat ako ti sta treba i brzo si gotov isto vrijedi ako sta treba naknadno ispunit ka sta su meni morali od Malte formular ispunit bez problema donio u 13:00h rekli mi dodi u 14:00 ja dosa u 14:00 lipo me ceka sve gotovo.Same pohvale za Pablo :D

Last edited:
Moja preporuka di sam ja obavio lijecnicki je Pablo definitivno on je u Mercatoru ljudi su normalni i doktorica je normalna i sve ce ti napravit i objasnit i mozes doc pitat ako ti sta treba i brzo si gotov isto vrijedi ako sta treba naknadno ispunit ka sta su meni morali od Malte formular ispunit bez problema donio u 13:00h rekli mi dodi u 14:00 ja dosa u 14:00 lipo me ceka sve gotovo.Same pohvale za Pablo :D

Tko je Pablo? Jeli on ima isto UKOOA?

Hej samo malo, ja sam dobio dijabetes tip 1 i strojar sam, nema meni više Sjevernog mora, ni makine ni broda.

Meni je na Royala bia grk HMM (Hotel maintenance manager) ili ti ga ala senior sekondo, covik je ima neki dijabetes neznam koji tip. Al samo znam da se svako par sati mora bost inzulinom ? A ako on moze zasto ti nemos ? Dobro se raspitaj cak minjaj firmu ako su striktni s ljecnickim i ako bi moga nastavit navigat. Sretno

Neznam imaju li UKOOA ali lijecnicki za obavit ovo za matrikulu i od flag statea su se pokazali meni odlicni,pristupacni i jako dobri u struci.Mozda u buducunosti bude i UKOOA u njih. :-)

Meni je na Royala bia grk HMM (Hotel maintenance manager) ili ti ga ala senior sekondo, covik je ima neki dijabetes neznam koji tip. Al samo znam da se svako par sati mora bost inzulinom ? A ako on moze zasto ti nemos ? Dobro se raspitaj cak minjaj firmu ako su striktni s ljecnickim i ako bi moga nastavit navigat. Sretno

A to mi je i rekla teta endokrinolog da mogu dobit dozvolu, ali kod mene je bila situacija da smo samo kapo, ja i asistent...da sam kapo aj iÅ¡lo bi, al ne znam zamiÅ¡lja san se kako "tučen" zdjelu od separatora teÅ¡kog...pa onda skale po sto puta gori doli, ovi kurci uvik zovu kad si masan, mah...savjetovala mi je da mi se bolje skinut...jer te uvati slabost ako se troÅ¡iÅ¡ a ne jedeÅ¡...a to je tako komplicirano računat da mi ide na živce i sad kad bi trebao samo se kretat.

Moze li preporuka za gore navedeni lijecnicki u Rijeci?
Dr.Nikolic ili Pro Vita Dr.Smilja Maravic Bravar?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moze li preporuka za gore navedeni lijecnicki u Rijeci?
Dr.Nikolic ili Pro Vita Dr.Smilja Maravic Bravar?

Svi koji su bili u Nikolica kazu da je ludilo i da sve se rijesi brzinski.
Prije je bila jedna sta je tlacila non stop mislim Pancic a Nikolic je super cuja sam

tocno, kod Nikolica nikakvih problema za lijecnicki. Za provitu mi je prvi put da cujem da rade za UK, prije su samo pancic i nikolic imali licencu, al i provita je ok za lijecnicke opcenito.

Ne znam za taj UKOOA, ali ja zadnjih 4g idem u provitu i sve najbolje za njih mogu rec.

Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk

U nje se ide samo kad moras.Koliko u drugih izgubis vrimena za cili lijecnicki toliko u nje izgubis za d&a.
Ovako ipak Rijeka.Posjetis stare prijatelje i odradis lijecnicki.

Jednom samo bija u nje i sve ok proslo i relativno brzo osim sta me slala snimat pluca doli u onog kalajdzica pa se tu dosta izgubi.
Neznam eli Mate Mustac u Zadru ima licencu za UKOOA.On je odlican.Brzo se sve sredi u njih.

UKOOA liječnički

Jednom samo bija u nje i sve ok proslo i relativno brzo osim sta me slala snimat pluca doli u onog kalajdzica pa se tu dosta izgubi.
Neznam eli Mate Mustac u Zadru ima licencu za UKOOA.On je odlican.Brzo se sve sredi u njih.

I o tome se radi.Koje su osnove za slat te snimat pluca ako si uredno odradija spirometriju?Dile lovu!!!
Licencu za ovi lijecnicki ima samo Ercegovicka u St,gore navedena 2 u Rijeci i jedna dr.u Zg.

Back